Kan ik me als moeder nog wel in een ‘sexy’ badpak vertonen?

Mijn oog viel direct op het zwart-witte badpak van H&M met diep decolleté en hoog uitgesneden billen. Dat wilde ik. Maar even later dacht ik: kan zoiets nog wel als moeder van twee kinderen?

Ik heb me nooit oncomfortabel gevoeld in bikini’s of badpakken. Nee, ik heb niet een perfect modellenlichaam en na twee kinderen houd ik toch liever mijn buik in als ik in zwemkleding loop maar nog steeds vind ik het geen enkel probleem om in een bikini of badpak op het strand te verschijnen en enkel een laagje zonnebrandcrème tussen mijn buik en de zon te hebben.

Toch voelt het onnatuurlijker om als moeder in een mooi, ‘sexy’ badpak te lopen. Nadat James geboren was koos ik dan ook eerder voor de degelijke bikini’s zonder poespas. Niet teveel inkijk en ook geen push up. Als alles maar goed binnenboord bleef dan was ik allang blij. En ik geef toe dat het ook wel prettig is om badkleding te dragen die kindproof is en waar je gerust een sprintje in kunt trekken zonder dat je het hele gezelschap bij het zwembad loopt te flashen. Om die reden zal ik ook zeker zo’n soort bikini meenemen op vakantie. Maar dit jaar heb ik óók besloten dat ik me best mag vertonen in een wat spannender badpak.

Ja, dit jaar trek ik gewoon aan wat ik mooi vind, of dat nu een sexy badpak is of een mooie bikini. Ik vind niet dat er een bepaalde dresscode is waar je je als moeder aan moet houden. Ik vind dat je als moeder (niet alleen als moeder trouwens, maar sowieso) moet kunnen dragen wat je wilt. Het gaat er uiteindelijk om dat je je er comfortabel in voelt.

Voor mij zelf trek ik de grens bij een stringbikini, dat is iets waar ik me me minder prettig bij zou voelen. Verder zon ik ook altijd met topje aan.

Kijk, dat ik mijn nieuwe cut out badpak niet aan zal trekken naar een zwemfeestje waarbij ik omringd ben door kinderen, dat is duidelijk, maar op vakantie aan het strand of aan het zwembad bij een hotel vind ik dat geen enkel probleem.

In deze vlog laat ik je het badpak zien trouwens, dan weet je een beetje hoe ‘ie zit.

Wat voor bikini of badpak draag jij het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Danielle
  01/05/2018

  Ik vind het een prachtige badpak! En zeker dat je dit badpak kan dragen met twee kinderen, een bikini kan ook dan een sexy badpak ook. Met een bikini zie je nog meer dan in dit badpak.
  Danielle onlangs geplaatst…Christina Aquilera Red SinMy Profile

 • Reageren
  Elise
  17/06/2018

  Kan prima! Je bent niet alleen moeder, maar ook nog gewoon Sanne 😉 En als het badpak leuk staat dan lijkt me dat geen probleem!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.