Dit is mijn nieuwe kapsel

Oh man wat ben ik blij dat ik een goede kapper heb gevonden. Voor mij is dat goud waard. Gisteren heb ik weer een fris nieuw kapsel laten aanmeten!

Het is bizar wat een nieuwe haircut met je gemoedstoestand kan doen. Als mijn haar niet goed zit dan kan ik me nog een stukje slechter voelen. Als het weer mooi valt daarentegen, kan ik daar weer even op teren. Bij Kapsalon By Lisa’s in Huissen heb ik voor de derde keer mijn haar laten doen.

Ik heb het door middel van highlights weer een stuk blonder laten maken en daarna zijn er een aantal spoelingen doorheen gegaan om de kleur heel koel te krijgen.

We hebben een klein beetje uitgroei aan de bovenkant gehouden zodat mijn wenkbrauwen niet al te donker overkomen. Uiteindelijk willen we nog een stukje blonder gaan en nog een stukje assiger, maar eerst laat ik mijn haar weer even een paar weken rusten. Het is leuk hoe Lisa precies weet wat bij mij past en hoe ze ook echt het kapsel kan creëren dat je voor ogen hebt. Love it!

Wat vinden jullie van de kleur?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Emma
  05/02/2017

  Erg mooi!!! Miss moet ik daar ook maar een bezoekje gaan brengen.

 • Reageren
  Dionne
  05/02/2017

  Wauw! Het ziet er prachtig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Datenight, bezoek aan de kapper & housewarmingMy Profile

 • Reageren
  Manon
  05/02/2017

  Echt prachtig! Niet weer zelf bruin gaan verven hoor, vond het heel faal en alle ‘leven’ uit je gezicht halen..! Dit staat je super mooi

 • Reageren
  Heleen
  05/02/2017

  Dit staat je echt ZO goed! Het is ook een hele mooie kleur als je het mij vraagt!
  Heleen onlangs geplaatst…Foody Friday: Albert Heijn 100% FruitMy Profile

 • Reageren
  Sylvia ..
  05/02/2017

  Het staat je echt zo goed wauw! Heel fijn als je kapper weet wat je wilt en dit ook daadwerkelijk kan uitvoeren.. Heb al heel wat kappers gehad die niet het niet snapten..

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  05/02/2017

  Het staat je heel mooi fris! En fijn is dat hè, als je haar helemaal goed zit. Ik voel me dan ook echt een stuk beter!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Catrice nieuwe collectie 2017 | The Modern Matt collection eyeshadow paletteMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  05/02/2017

  Heel erg mooi! Staat je goed! Ik had ooit een goede kapper gevondem die precies wist hoe mijn haar was. Toen ik door hem voor het eerst geknipt was dacht iedereen dat ik een permanent had laten zetten. Nee dus, het is mijn eigen krul maar dan perfect geknipt! Helaas is hij opeens weggegaan en weet niet waar hij nu werkt. Ik heb verder namelijk niet zulke goede ervaringen bij (verschillende) kappers. Te dunne en te lichte highlights tussen mijn (toen) donkere haren, zodat het net grijze haren leken. En 2 jaar terug was mijn aanzet véél te wit gemaakt ten opzichte van de rest mijn goudblonde haar en de grijze plukken ertussen maakten mijn gezicht grauw. Ik zei nog: wordt het niet te licht nu? Nee hoor…zei ze. Ik liet het mijn nichtje zien dat ooit kapster was (maar gestopt is ivm eczeem) en ze was het met me eens. Het zag er niet uit! Ook met knippen heb ik geen fijne ervaringen. Vroeg ik om laagjes zodat er wat lucht in komt, maar is alleen de onderkant een beetje rond geknipt. Mijn uitgroei doe ik dus liever altijd zelf. Afgelopen week liet ik mijn haar knippen in de punten en zowaar was het een keer echt goed geknipt! De kapster vond mijn haarkleur ook mooi zei ze. En die haarkleur komt dan bij de Action vandaan, haha. (Kleurnummer 9.13 of 9.1 pakt altijd goed uit bij mij, maakt niet uit welk merk).
  Yvonne onlangs geplaatst…Als je verder overal in uitblinkt, mag een verprutste rekentoets niet doorslaggevend zijnMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  05/02/2017

  Dat stukje uitgroei is inderdaad een goede keuze nu ik het zo zie op de foto! Had er nooit bij nagedacht dat je wenkbrauwen dan iets minder donker uit zouden komen. Vind de kleur van je haar jou ook echt heel mooi staan! Ben benieuwd naar hoe het er uit ziet als je nog iets blonder en assiger gaat. Denk dat dat ook onwijs tof is!!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #93 | Avocado plant, méga koopjes & foute vluchtwijzigingMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  05/02/2017

  super mooi! nu wil ik ook weer terug naar assig blond! staat je goed:)
  Bertine onlangs geplaatst…Inspiratie voor een Valentijns cadeauMy Profile

 • Reageren
  Natascha
  05/02/2017

  Heel erg mooi!

 • Reageren
  Lieke van Veen
  05/02/2017

  Je haar zit echt mooi!

 • Reageren
  Teddy
  05/02/2017

  Wauw wat is het mooi geworden! Ik ben altijd ook zo blij met mijn haar als het net geknipt is!
  Teddy onlangs geplaatst…Shoplog dagje AmsterdamMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/02/2017

  Mooi! Je ziet er goed uit, Sanne!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Manon
  10/02/2017

  Prachtig! Staat je super!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.