Invisibobble: Is het de hype waard?

DSC_1590
Overal zag ik de doorzichtige, gedraaide elastiekjes opduiken van het merk Invisibobble. Toen ik ze zag liggen bij Urban Outfitters nam ik dan ook maar een pakje mee, want ik moest nu toch maar eens weten waar die hype vandaan kwam.

Mijn haar is dan nu wel een stuk korter, maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds gek kan worden van loshangende plukken. Zeker met James die het leuk vindt om met al zijn kracht aan mijn al niet te grote haardos te trekken, draag ik het thuis liever vast. Eerder stapte ik al over op elastiekjes die geen ijzeren stukje meer bevatten, aangezien deze laatste een stuk slechter voor je haar zijn.

DSC_1591

DSC_1597

De Invisibobble belooft veel goeds. Deze haarelastieken zorgen ervoor dat het haar geen knikken of bobbels krijgt tijdens of door het dragen. Dit komt omdat de vorm van een gedraaid plastic draad is. De oneven druk die de Invisibobble op het haar zet, zorgt ervoor dat het haar goed vast zit zonder dat het te strak zit, een probleem dat gewone elastiekjes wel vaak hebben. Hierdoor krijg je ook geen hoofdpijn als je de invisibobble lang draagt. Invisibobble heeft geen metalen onderdelen, de uiteinden worden samengesmolten. Hierdoor wordt het haar niet kapot getrokken en breekt het niet af.

DSC_1593

De Invisibobble kan bij ieder haartype gebruikt worden. Dus krullend, steil, dik of dun haar is. De Invisibobble is trouwens ook leuk om om je pols te dragen. Je hebt ze in verschillende kleuren zoals rood, blauw, geel, zwart, roze dus je kunt een kleur kiezen die jij het leukst voor in je haar of voor om je pols vindt. Ik koos zelf voor een minder opvallende kleur, omdat ik het juist fijn vind als je het niet echt ziet ziten in mijn haar. Er 3 elastieken zitten in 1 pakje. Gelukkig maar, want als er iemand veel haarelastieken in de rondte laat slingeren dan ben ik het wel.

DSC_1612

Zo ziet de Invisibobble eruit als hij in mijn haar zit. Hij voelt echt comfortabel en ik vind hem zelf het fijnst in een knot. Je kunt deze knot lekker los trekken zonder dat het pijn doet. In een staart vind ik hem voor mijn haar iets minder geschikt, simpelweg omdat ik niet zulk dik haar heb en de Invisibobble niet zo geschikt is om er een hele strakke staart mee te maken waar je wat plukken uit kunt trekken. De Invisibobble is waterafstotend en zal niet uitrekken. Ik denk dat ik het de hype wel waard vind!

Een pakje Invisibobble kost €4,95 en is te krijgen in verschillende online webshops en bij o.a. Douglas en Urban Outfitters.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Joy
  23/06/2015

  Ik vind zo ook ideaal! Voor overdag gebruik ik meestal nog de elastiekjes zonder metaal maar voor na het douchen met nat haar vind ik ze echt ideaal!
  Joy onlangs geplaatst…Waarom werk ik geen 40 uur in de week?My Profile

 • Reageren
  Annemieke
  23/06/2015

  Ik vind dit echt de leukste beautyblog die ik in lange tijd tegen ben gekomen. Professioneel, oprecht, niet vol met advertorials en een heerlijk grappige schrijfstijl! Ik vind het persoonlijke tintje ook erg leuk. Ga zo door! Ik blijf in ieder geval terugkomen. Heb trouwens deze invisibobbles meteen besteld (in de webshop van de douglas), lijkt me ideaal om geen rare vouwen meer in mijn haar te hebben na een een knotje gedragen te hebben. Liefs!

 • Reageren
  Nadia
  24/06/2015

  Ik vind het er leuk uitzien, en ik zie op deze foto pas wat voor mooie haarkleur je eigenlijk hebt! Heel warm!

 • Reageren
  Eva
  24/06/2015

  Je kunt ze ook kopen bij de kruidvat of etos volgens mij. Zijn ze rond de 3 euro per 3. Allerlei kleurtjes

 • Reageren
  nicole
  25/06/2015

  Maar heb je nu nog een bobbel in je haar als je het elastiek eruit haalt? Daar ben ik zo benieuwd naar..

 • Reageren
  Bianca
  25/06/2015

  Ja helaas wel duidelijk zichtbare bobbels/randen in je haar als je een staart of knot hebr gehad dus dat ze beloven dat je daar niets van ziet is echt niet waar!

 • Reageren
  Caroline
  29/08/2015

  Papanga elastieken zitten nog beter in je haar

 • Reageren
  Nathalie Slotboom
  05/12/2015

  ik heb zowel de papanga als de echte invisibobble. en beide werken goed in mijn haar. ik heb medium haar. dat is niet dik en ook niet dun haar, ik zit ertussenin. ook heb ik de meppers van h en m. die werken ook goed. die zijn veel beter dan de dupes van kruidvat. wel duurder maar beter en je krijgt hier ook geen knik van in je haar.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.