Inglot Peach Or Plum oogschaduwpalette (+ 3 looks)

Cover 2

Toen Elise bij me kwam afgelopen week drukte ze een oogschaduwpalette in mijn handen. “Hier kun jij vast wel wat mee” zei ze. Nou en of! Ik pakte het palette erbij en maakte een aantal looks.

Ik ben wat aan het experimenteren met minder tekst bij reviews en meer foto’s. Bepaalde producten behoeven wat meer uitleg, dus de korte besprekingen en extra foto’s gelden vooral voor make-up. Laat me weten wat je vindt!

Cover 1

In dit artikel laat ik jullie kennismaken met een palette van Inglot uit de Peach Or Plum collectie. Inglot staat bekend om haar Freedom System paletten: een systeem waarbij je geheel je eigen palette kunt samenstellen. Bovenstaande combinatie is dan ook een suggestie, je kunt hier van afwijken als je wilt.

DSC_0111

DSC_0112

Dit oogschaduwpalette bevat drie kleuren: links zie je een paarse shimmery kleur (72) middenin een warme, matte perzikkleur (361) en als laatste een matte crème-witte kleur (353).

DSC_0114

DSC_0118

De kleuren voelen ontzettend lekker aan. Ze zijn romig en iets kruimelig.

close-up

Ik maakte een look waarbij ik als basis de witte kleur gebruikte. In mijn crease heb ik de perzikkleur flink aangezet. In de buitenste ooghoek en over de perzikkleur heen heb ik de paarse kleur aangebracht. De shimmers van de paarse kleur zijn heel licht te zien.

zijkant

Op mijn wangen heb ik tevens de perzikkleur aangebracht.

kusmondje

Ik droeg een vest in dezelfde kleur als de oogschaduw. Het doet stiekem wel een beetje zomers aan zo. Voor een meer herfstige look kun je ook de paarse kleur wat heftiger aanzetten. Dat heb ik op de volgende foto’s gedaan. Ook heb ik wat bruin uit een ander palette toegevoegd in de arcadeboog:

paars

nude lippen en paars ogen

nude lippen 2

En natuurlijk kon ik het niet laten om helemaal los te gaan met paarse lippen. Daar komt ‘ie:

paars look

voorkant paars

Het losse doosje kost €9. De losse oogschaduws zijn per stuk €7. Inglot koop je onder andere online.

Benieuwd naar de paarse lipstick? Klik dan hier.
De highlighter die ik draag vind je in dit artikel.

Ik ben benieuwd welke look jullie het meest geslaagd vinden.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Dionne
  30/10/2015

  Ik vind Inglot een heel fijn merk! Ziet er goed uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Hi from Málaga!My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  30/10/2015

  Ik vind het een prachtige look, vooral met die paarse lipstick vind ik het helemaal af!

 • Reageren
  Yvet
  30/10/2015

  Mooi dat paars!

 • Reageren
  Tamara
  30/10/2015

  Wauw ik vind vooral die laatste met de paarse lippenstift heel gaaf!
  Tamara onlangs geplaatst…Terugblik zwangerschap Lauren.My Profile

 • Reageren
  Elise Joanne
  30/10/2015

  Ik wist dat jij er helemaal mee uit de voeten kon, haha! Paars maakt mij alsof Boris losse handjes heeft.. Echt heel naar, haha! De tweede look vind ik echt súper mooi, vooral met je blush erbij <3. Kus!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Unboxing Beautybox Oktober 2015My Profile

 • Reageren
  Suzanne
  30/10/2015

  Ik vind je looks allemaal prachtig. Lijken me fijne palettes ook.
  Suzanne onlangs geplaatst…Review: Kruidvat rozenwaterMy Profile

 • Reageren
  Martina
  30/10/2015

  Wauw staat je super! De laatste look is mijn favoriet!
  Martina onlangs geplaatst…28 Oktober 2015 – quality time met m’n mannen en veel lekkers!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  30/10/2015

  Mooie looks heb je gemaakt!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Persoonlijk | 10 feiten over mij deel 3My Profile

 • Reageren
  Eline
  30/10/2015

  Ik had het niet verwacht, maar dat paars is echt heel erg mooi. Zou er zelf niet snel voor kiezen maar als je het zo ziet is het eigenlijk een hele mooie kleur!
  Eline onlangs geplaatst…Back in shape: de leukste sportoutfitsMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  30/10/2015

  Ik vind de paarse ooglook met de paarse lipstick te gek! Paars zou mooi moeten staan bij groene ogen. Die heb ik, maar paars staat me afschuwelijk. Prima trouwens om minder tekst toe te voegen aan je posts over make-up. Foto’s zeggen veel meer!
  Carlijn onlangs geplaatst…Plog 29 oktober – Etos x Hortus Botanicus eventMy Profile

 • Reageren
  Marieke
  31/10/2015

  Wauw mooie looks! Ik heb dit merk nu al vaker voorbij zien komen op internet en zit er steeds vaker over na te denken om er ook iets van aan te schaffen 🙂

 • Reageren
  Charlene
  31/10/2015

  Die laatste foto, wow!! Prachtige look.
  Charlene onlangs geplaatst…10 dingen die je (nog) niet weet over mijMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.