In de spotlight: Kidooz webshop

Van sommige webshops zou ik werkelijk AL-LES wat ze verkopen willen hebben. Kidooz is er zo eentje.

Kidooz staat voor hippe baby- en kinderkleding. Je vindt er een groot assortiment rompers, pakjes, broekjes, truitjes en shirtjes, maar ook originele kraamcadeautjes zoals speenkoorden, hydrofielen, badcapes, boxkleden en invulboeken.

Waarom het merk mij zo enorm aanspreekt is omdat ik de printjes op de kleding (en op de rest van de producten ook trouwens) net even anders dan anders vind. De bedrukking is voornamelijk zwart/wit (monochrome) en dit vind ik zo onwijs leuk te combineren! Het geeft meteen een hele stoere touch. De kleding is gemaakt van biologisch katoen, stretch en voelt daarom zeer comfortabel aan en blijft lang mooi. Elk seizoen wordt de collectie weer aangevuld met nieuwe items waar je ongelofelijk hebberig van wordt.

Deze romperslaapzakjes schijnen een enorm succes te zijn! Het is in feite een combinatie van een slaapzakje en een pyjama. Ook makkelijk bij het verschonen; zo hoef je je kleintje niet helemaal uit z’n pyjama te hijsen.

Dit soort pakjes kun je wat mij betreft niet genoeg hebben de eerste tijd. Wat ik aan dit exemplaar wel handig vind is dat er geen voetjes aan zitten, zeer geschikt dus voor baby’s die wat langer zijn en niet in een pyjama mét voetjes passen, of juist voor baby’s die wat kleiner zijn (James had bijvoorbeeld kortere beentjes en kon een onesie met voetjes alleen aan met sokken eroverheen).

Wat ik heb laten zien is slechts een greep uit het leuke assortiment van Kidooz. Neem zeker even een kijkje in de webshop om met eigen ogen te zien wat voor toffe items het merk verkoopt!

Ik ben benieuwd wat jullie van het merk vinden!


De items heb ik ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Joyce
  15/09/2017

  Die romper slaapzakjes zijn leuk zeg! Die ga ik op mijn verlanglijstje zetten voor Fleur!
  Joyce onlangs geplaatst…Carmelina | De zwangerschapstestMy Profile

 • Reageren
  Baukje
  15/09/2017

  Hier word je heel hebberig van zeg. Denk dat die laatste twee items ook een hele leuke combi zijn, dat roze shirtje met paw print broekje. Net even anders dan anders indd.

 • Reageren
  Jorinde
  15/09/2017

  Wat een ontzettend schattige items! De printjes zijn heel leuk! Deze webshop ga ik zeker onthouden voor als ik een kraamcadeau nodig heb.
  Jorinde onlangs geplaatst…De hotspots van AntwerpenMy Profile

 • Reageren
  Celeste
  15/09/2017

  Ja, heel leuk! Die slaapzakjes zien er handig uit!

 • Reageren
  Rachel
  15/09/2017

  Wat een lieve kleertjes. Zo jammer dat wij al de babykleertjes uit zijn.
  Rachel onlangs geplaatst…8 favorieten uit de Engelse supermarktMy Profile

 • Reageren
  jodi - liefthuis
  15/09/2017

  Die slaapzakjes vind ik er fantastisch uit zien, maar onze spruit sliep in het begin gewoon in zijn kleertjes. Ik vraag me dan ook af of je ze dan gebruikt.
  Kidooz is wel echt de bom
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik vind het F** spannend…hoe gaat het zijn na de geboorte…My Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  16/09/2017

  Oh wat ontzettend schattig zeg <3
  Marjoleine onlangs geplaatst…Deze festivals bezocht ik deze zomer(en dit vond ik ervan!)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.