Impressie van onze housewarming!

Eind januari gooiden we de deuren van ons nieuwe stulpje open voor vrienden en familie middels een ouderwets gezellige housewarming.

We besloten de drukte rondom de feestdagen en de nieuwjaarsborrels even af te wachten alvorens wij los zouden gaan met onze eigen housewarming. Inmiddels wonen we twee maanden in ons nieuwe huis en was het dan eindelijk tijd om het op een feestelijke manier aan familie en vrienden te laten zien. We hadden 30 man uitgenodigd.

We zijn een week lang bezig geweest met de voorbereidingen, want we wilden het wel meteen goed aanpakken. Immers, you never get a second chance to make a first impression. En dus trokken we alles uit de kast om de setting zo leuk mogelijk te maken. We kochten een heater voor buiten, schaften speciale partytentgedeeltes aan om de overkapping in de tuin te kunnen dichtmaken, huurden statafels en hebben natuurlijk de nodige boodschappen in huis gehaald.

De gasten waren welkom vanaf 14.00 uur, wat betekende dat we zowel een koffie- en theeronde als een borrelronde hadden. We hielden er bovendien rekening mee dat de mensen die van verder kwamen ’s avonds wilden blijven eten.

Qua hapjes pakten we uit met allerlei soorten kaastjes en toastjes en luxe bittergarnituren. Qua drankjes serveerde ik onder andere Canei. Hoewel het qua temperatuur buiten slechts 5 graden was (onder onze partytent gelukkig warmer), kwamen we helemaal in de zomerse sferen met smaken als Passion fruit, Peach en Strawberry.

Ik vind het heerlijk om dit soort drankjes ook in de winter te drinken, het is lekker licht en past overal bij. Júist in deze donkere dagen is een drankje dat wat extra sprankeling, zonneschijn en vrolijkheid biedt een welkome aanvulling. Ik word in ieder geval instant vrolijk van de zoete bubbels op mijn tong. De flessen staan bovendien erg gezellig op tafel.

Al met al was het een geslaagde housewarming, al hebben we ons wel flink verkeken op hoe druk je uiteindelijk bezig bent met de ‘catering’. Je hebt af en toe even een paar minuten de tijd om met iemand te socializen, maar dan moet je toch gauw door omdat de bittergarnituur alweer op blijkt te zijn, er toastjes moeten worden gesmeerd of de glazen leeg zijn. Ook een rondleiding door het huis is natuurlijk niet onbelangrijk en kost je al gauw een kwartier.

Om het qua avondeten niet al te moeilijk te maken hebben we ’s avonds uiteindelijk Thais besteld voor iedereen die nog bleef eten (20 man). Dit vonden we net even wat spannender dan van de Chinees en het was natuurlijk ideaal dat we zelf niet hoefden te koken. Tegen een uur of 23.00 gingen de laatste gasten naar huis.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

WINNEN

Wil jij ook je eigen feestje bouwen? Komende tijd vind je aan de de Canei Frizini-varianten Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango een halshanger met ieder een unieke code. Als je de code invult en de juiste gegevens op deze website invoert maak je kans op 1 van de vele feestelijke prijzen zoals wijnglasbedels, een partypakket met feesthoedjes, ballonnen en slingers, maar ook een Canei feestbril en boa, Canei-glazen en een Canei wintermuts.

 Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Channa
  07/02/2017

  Klinkt alsof het een succes is geweest. Ben wel benieuwd naar de Peach Forest en Mango. Misschien binnenkort maar eens proberen!
  Channa onlangs geplaatst…Persoonlijke update: gezondheid & de zoektocht naar een huisMy Profile

 • Reageren
  Aranka
  07/02/2017

  Wat zag dat er gezellig uit Sanne! Jullie hebben er zeker een feestje van gemaakt!
  Aranka onlangs geplaatst…Preview: Essence Little Beauty Angels Colour CorrectingMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  07/02/2017

  Klinkt heel gezellig en ziet er heel leuk uit!
  Maar oh jeetje Sanne, jullie hebben het jezelf wel lastig gemaakt door de glazen te blijven inschenken en de toastjes te blijven smeren!
  Wat wij altijd doen: alles op een tafel zetten (drank in de koelkast uiteraard) en zelf laten pakken! Heb je zelf ook een leuk feestje. Natuurlijk moet je de warme hapjes dan wel nog zelf uitdelen.

 • Reageren
  Jo
  08/02/2017

  Vertel eens iets over je outfit hij is mooi!!

 • Reageren
  Elise Joanne
  08/02/2017

  Wat een gezelligheid Sanne! Leuk artikel, mooie foto’s heb je gemaakt. Je huis is PRACHTIG! Echt een toko om jaloers op te zijn <3
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Een Harig VerhaalMy Profile

 • Reageren
  Jennifer
  08/02/2017

  Canei doet het meestal wel goed. Maar serieus, die jongen die op de foto staat met je zusje en een andere meid, die loopt hier regelmatig voor m’n huis langs en telkens denk ik hé volgens mij is dat jouw schoonbroer.
  Jennifer onlangs geplaatst…De #PileavanJen – Gaat de pilea dood?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.