Impress Press-On Manicure (in minder dan vijf minuten perfecte nagels)

We kunnen nog één keer shinen dit jaar en dat is met oud en nieuw. Op de valreep nog een artikeltje over hoe je in no-time feestelijke nagels creëert. En met no-time bedoel ik minder dan vijf minuten.

Wie mijn vlogs kijkt die weet dat ik verzot ben op de Press-On nagels van Impress. Er zijn weinig beautyproducten waar ik zo aan verknocht ben geraakt het afgelopen jaar als deze handige opdruknagels.

De Press-On manicure nagels bevatten 30 nagels waarvan 6 accentnagels. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de accentnagels achterwege te laten, maar voor een feestelijke gelegenheid als oud en nieuw is het juist leuk om een glittertje of patroontje toe te voegen. Maar nogmaals, dit is optioneel. Er zitten genoeg ‘gewone’ nagels in.

In het setje vind je naast de nagels tevens een prep pad oftewel een vochtig doekje met alcohol waarmee je je nagels kunt ontvetten (ter voorbereiding op de press-on manicure). Een mini vijltje, een houten bokkenpootje om je nagelriemen terug te duwen en de nagels er later mee af te halen (niet per se noodzakelijk, ik trek de nagels er na 7 dagen gewoon af) en instructies.

Ik ga als volgt te werk: eerst leg ik de nagels op volgorde nadat ik ze stuk voor stuk op mijn vinger heb gepast. Daarna verwijder ik het plasticje van de nagels en vervolgens duw ik ze een voor een op mijn eigen nagels. De duim laat ik eerst nog even zonder nagel zodat ik daarmee gemakkelijk het plastic folietje kan verwijderen. De nagels zijn overigens voorzien van nummertjes zodat je ze wat makkelijk bij elkaar kunt zoeken.

De nagels die ik hier draag zijn vrij lang, maar de andere nagels uit het assortiment van de imPRESS nagels zijn van een medium lengte. Bovendien kun je ze zelf gemakkelijk knippen en/of vijlen naar wens.

Ik vond de nagels wat aan de lange kant dus heb ze zelf wat korter en ronder gemaakt voor een vriendelijker gezicht. Je kunt er overigens ook gewoon overheen lakken, mocht je de kleur na een paar dagen zat zijn.

Eenmaal op de nagels blijven ze minstens 7 dagen zitten. Op de verpakking staat dat je ze het beste na 7 dagen kunt verwijderen maar ik laat ze er ook wel eens langer op zitten. Een klein nadeeltje is dat als je van jezelf hele korte nagels hebt, de plakrand er een beetje bovenuit steekt en hier stofjes aan kunnen blijven plakken waardoor het er een beetje smoezelig uitziet aan de achterkant. Ik zorg dus dat mijn eigen nagels niet te kort zijn en net lang genoeg om het plakgedeelte helemaal af te dekken.

De impRESS press-on manicure nagels kosten €9,99 per setje maar zijn ook vaak in de aanbieding. Te koop bij de drogisterij.

Enthousiast geworden? Ren dan nog even gauw naar de winkel vandaag!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Beau
  31/12/2017

  Hi Sanne,

  Ik vind de imPRESS Press-on nagels je altijd zo mooi staan en ik wil ze gewoon proberen voor vanavond. We hebben hier een Etos en een Kruidvat zitten. Weet jij waar ze de meeste keus hebben qua kleuren?

 • Reageren
  Rachel
  31/12/2017

  Ik heb ze ook weleens geprobeerd. Het stond super mooi. Het enige nadeel vond ik wel dat er (bij mij) kiertjes tussen de nagels ontstonden, waardoor je met je haar erin bleef hangen. Ook verloor ik op dag 3 de wijs- en middelvingernagel. Voor een keer shinen is het zeker leuk, maar helaas niet voor altijd gebruik.
  Rachel onlangs geplaatst…Mijn jaar – 2017My Profile

 • Reageren
  Femke
  31/12/2017

  Hmmm die is handig zo voor een keer. Deze wil ik wel eens proberen, goede tip!
  Femke onlangs geplaatst…Win ♡ Een beauty pakket t.w.v. €50,-My Profile

 • Reageren
  Liset
  31/12/2017

  Ik heb ze toevallig hier ook liggen, maar heb op dit moment zulke lange nagels van mezelf dat ik ze nog niet geprobeerd heb. De kleurkeuze is trouwen wel erg mooi en die speciale nagels die erbij zitten zijn echt prachtig! Knip of vijl jij de lange nagels? Ben zo bang dat ze heel lelijk afscheuren ;).
  Liset onlangs geplaatst…Fotodagboek Winter & KerstMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  31/12/2017

  Ik heb ze 2 x gebruikt en beide keren vielen op dag 1 al 3 nagels af. Volgens mij had ik precies gedaan wat ik moest doen maar ik heb wel korte nagels van mezelf.
  Voor mij helaas geen succes dus (zelf lakken ook niet dus dan maar naturel).

 • Reageren
  Bregje
  31/12/2017

  Met kerst heb ik deze voor de eerste keer geprobeerd en ik was echt onder de indruk. Ik kocht ze in de aanbieding bij Kruidvat. Ik heb nu zoiets soortgelijks (hoop ik) bij AliExpress besteld, eens kijken of dat wat is…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.