Je imperfecties laten zien op social media + GIVE AWAY

Het is altijd zo verleidelijk, even een filtertje over je foto waardoor die wallen net even iets minder zichtbaar zijn of dat littekentje een tikkie minder opvalt.

Ook ik maak mij ‘schuldig’ aan het veelvuldig gebruik van filters. Het is een gewoonte geworden om voordat een selfie gepost wordt even te kijken met welk filter mijn haar, huid, en uitstraling beter uitkomen.

Bio-Oil heeft onderzoek gedaan naar het showen van imperfecties op social media. Het blijkt namelijk dat wanneer er make-uploze selfies, foto’s met striae of andere imperfecties gedeeld worden, dit van positieve invloed is op het eigen zelfvertrouwen. Ik moet zeggen dat ik dat zelf ook wel heb hoor, als ik een make-uploze foto van een bn’er zie dat ik dan stiekem denk ‘jij bent ook maar gewoon een mens en ziet er net zo kaal uit zonder make-up als ik’.

Huidklachten die het zelfvertrouwen het meeste aantasten zijn acné, huidveroudering en een droge en schilferige huid. Ik zelf heb in de winter bijvoorbeeld veel meer roodheden op mijn huid en ook zijn droge plekken, vooral rondom mijn ogen, behoorlijk zichtbaar. Soms word ik hier onzeker van, omdat het me voor mijn gevoel echt minder mooi en jeugdig maakt.

Het beste wat je kunt doen bij dit soort huidklachten is smeren, smeren en nog eens smeren.

Bio-Oil is voor heel veel huidproblemen te gebruiken. Denk aan de verouderde huid, de droge huid, de huid met striae, pigmentvlekken en zelfs littekens. Het fijne van deze olie is dat ‘ie heel snel intrekt en niet vet is. Je kunt ‘m hierdoor makkelijk op je gezicht gebruiken of bijvoorbeeld op je handen. Maar ook is het een ideaal goedje voor droge onderbenen, ellebogen en knieën. Door veel zwangere vrouwen wordt het preventief gebruikt bij zwangerschapsstriemen.

In Bio-Oil vind je een combinatie van plantenextracten en vitamines op basis van olie. Door het ingrediënt PurCellin Oil™  wordt het product niet vettig en worden alle heilzame stoffen snel en makkelijk in de huid opgenomen.

Heb jij een van bovengenoemde huidklachten of lijkt het je fijn om dit product zelf eens uit te proberen? Laat dan onder dit bericht even een reactie achter, dan maak jij kans op een van de drie Bio-Oil flesjes.

In samenwerking met Bio-Oil geef ik de flesjes weg

Dit vind je misschien ook leuk

52 reacties

 • Reageren
  Roely.
  07/01/2017

  Ik vind het wel een lekker product,maar de geur vind ik iets minder.
  Gebruik het vaak.

 • Reageren
  Manon
  07/01/2017

  Oeh ik doe mee met de give away! Pérfect spul om m’n dikker wordende zwangere buik mee in (te laten…) smeren tegen strepen en jeuk en trekkend gevoel!

 • Reageren
  Bregje
  07/01/2017

  Oh ik doe graag mee! Heb veel littekentjes op mijn gezicht en zou heel fijn zijn als ik die zo kan verminderen!
  Bregje onlangs geplaatst…PoppenpappaMy Profile

 • Reageren
  Sylvia
  07/01/2017

  Ik gebruik het zelf dagelijks. Heerlijk voor inderdaad droge en ruwe plekjes. Maar het meeste gebruik ik het voor mijn dochtertje zij heeft een redelijk groot litteken op haar rug. Na de operatie begonnen met smeren van bio oil en je ziet litteken haast niet meer het is heel mooi weggetrokken. Dus echt een aanrader. Ik hoef zelf niet een flesje te winnen heb er genoeg in huis?
  Sylvia onlangs geplaatst…Leven in het buitenlandMy Profile

 • Reageren
  Channa
  07/01/2017

  Ik moet het misschien maar weer eens gaan gebruiken, maar heb nooit het ideegehad dat het iets deed. Al smeert het wel heerlijk!
  Channa onlangs geplaatst…Het Zoef Zoef (huis)dieren paradijs + WINACTIEMy Profile

 • Reageren
  Karin
  07/01/2017

  Oeh, die zou m’n moeder goed kunnen gebruiken! Zij heeft altijd last van haar huid.

 • Reageren
  Sabine
  07/01/2017

  Ik heb een droge huid en zou graag willen testen of Bio Oil de oplossing voor mijn droge huid. Zeker met dit weer speelt mijn droge huid weer op.

 • Reageren
  Eileen
  07/01/2017

  Leuk, ik doe graag mee met de give away! Ik heb snel een droge huid (vooral gezicht en ellebogen) en een aantal littekens op mijn gezicht. Ben helemaal enthousiast door het lezen van je post 🙂

 • Reageren
  Lysanne
  07/01/2017

  Wat een leuk artikel voor bij deze winactie! Mooi geschreven en herkenbaar! Altijd fijn om nieuwe producten te proberen, ik ben benieuwd(:

 • Reageren
  Serena
  07/01/2017

  Zou ik graag proberen! In m’n gezicht en op mijn borst veel littekentjes. En met dit koude rotweer veel rode en droge plekjes. Ik ga duimen!

 • Reageren
  Moniek
  07/01/2017

  Ik doe graag mee om met dit product net zón mooie egale huid te krijgen als jij hebt!

 • Reageren
  Lisa
  07/01/2017

  Ja, ik doe graag mee!! Kan ik mij zwangere buik goed mee verzorgen. Ben over 5 weekjes uitgerekend en ook daarna kan mij buik wel wat verzorging gebruiken… nog nooit iets van bio oil geprobeerd dus ben wel benieuwd of het echt helpt/werkt.

 • Reageren
  Nicole
  07/01/2017

  Ik zou hem wel willen voor mijn steeds groter wordende buik (en borsten!) nu ik alweer 18 weken zwanger ben.. Wel nodig ?
  Nicole onlangs geplaatst…Zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan..My Profile

 • Reageren
  Drennie
  07/01/2017

  Ik zou het wel eens willen gebruiken voor de droge schilferige plekjes in mijn gezicht.

 • Reageren
  Femke heister
  07/01/2017

  Oh ik doe heel graag mee! 6 december moeder geworden van een prachtige dochter. Maar mijn buik zit helaas wel onder de striae. Dit lijkt me perfect om eens te proberen!

 • Reageren
  Ytje
  07/01/2017

  Ik heb vele smeersels op mijn gezicht al geprobeerd, maar overal reageert mijn huid ontzettend op met rode vlekken en uitslag. De komende weken hebben we voorstellingen met de toneelclub, en ook de make up en het afhalen zorgt voor veel roodheden en gevoelige huid. Dit heb ik nog niet geprobeerd en het klinkt heel natuurlijk en puur! Het proberen waard denk ik! Doe dus graag mee 🙂

 • Reageren
  Lieke
  07/01/2017

  Ik doe graag mee! Gebruik het product nu ook dagelijks, werkt heel fijn!

 • Reageren
  Janine
  07/01/2017

  Ik zal het graag eens probeer

 • Reageren
  Anouk
  07/01/2017

  Helaas door een enge bacterie een litteken op mijn neus, die vooral in de winter vaak veel pijn doet. Al vele middeltjes geprobeerd maar niets hielp… Zou dit dan eindelijk de uitkomst zijn? Ik zou het heel graag winnen!

 • Reageren
  Yvonne
  07/01/2017

  Ik heb in de winterperiode altijd last van eczeem langs mijn haargrens. Dan verschijnen elke keer weer van die grote rode plekken. Ik heb gelukkig een zalfje dat goed werkt zolang ik regelmatig smeer. Gewoon op basis van vaseline en calendula. De roodheid neemt dan behoorlijk af gelukkig. Bio-oil heb ik nooit geprobeerd maar lijkt me ook fijn spul!
  Yvonne onlangs geplaatst…Citocursus tijdens de kerstvakantie? Doe normaal!My Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  07/01/2017

  Ik heb last van pigmentvlekken in mijn gezicht.
  Ondanks dat het olie is, trekt het snel in.
  Daar ben ik wel benieuwd naar.

 • Reageren
  jeapiebel
  07/01/2017

  Ik gebruik graag Bio olie en hij werkt ook nog bij mij. Mooie producten. Ik heb nog een fles staan dus ik sla deze winactie over.

 • Reageren
  Eefje
  07/01/2017

  Ik ben 19 weken zwanger en mijn buik maakt een flinke groeispurt door! Wat natuurlijk heerlijk is, maar striae wil ik graag zoveel mogelijk voorkomen! Dus fingers crossed, een flesje BioOil zou hier zeer welkom zijn. 🙂

 • Reageren
  marina
  07/01/2017

  Dit product zou een uitkomst zijn voor mijn huid. Ik heb best veel pigmentvlekjes. Misschien kan ik dit smeren en zijn ze in de zomertijd wel verdwenen. Ben erg benieuwd naar dit product.

 • Reageren
  Heleen
  07/01/2017

  Ooooh ja Bio-Oil is fijn! Ik doe graag mee, mijn 22-weken oude zwangerschapsbuik kan wel wat extra verzorging gebruiken!
  Heleen onlangs geplaatst…De 20 weken echo en het vervolgonderzoek (SEO en GUO)My Profile

 • Reageren
  Margreet
  07/01/2017

  Dat zou ik wel eens willen testen! Ken het product niet, dus ben erg benieuwd!

 • Reageren
  Wilma
  07/01/2017

  Ik doe ook graag mee! Deze is heel fijn om mijn zwangere buik mee in te smeren! Ik zit nu op de 30 weken en merk dat ik met name bij mijn navel veel last krijg hoop dat deze olie het wat soepeler maakt mijn huid. Ben benieuwd ?

 • Reageren
  Valerie Pittellioen
  07/01/2017

  Oh ik zou heel graag mee doen! om die tijgerstrepen op mijn billen te ’temmen’ 🙂

 • Reageren
  Anneleen
  07/01/2017

  Ik ben hier erg benieuwd naar! Ik doe dan ook graag mee met de winactie! :€

 • Reageren
  Sigrid
  07/01/2017

  Oee, dit zou ik graag willen proberen. Ben al erg lang op zoek naar een goed product. Ik heb last van onzuiver heden op mijn voorhoofd en snachts in mijn slaap krab ik dat open, waardoor er weer littekens ontstaan…

 • Reageren
  Linde
  07/01/2017

  Ik doe graag mee! Ik heb een litteken op mijn kin en bovenlip door een ongeluk op de fiets. Ik probeer het met make-up weg te werken maar je blijft ze helaas zien omdat ze heel dik zijn. Ik verwacht geen wonderen maar hoop dat ze door de bio-oil misschien wat zachter worden en beter bedekt kunnen worden! 🙂

 • Reageren
  Lisa Bos
  07/01/2017

  Dit zou misschien wel fijn zijn voor de littekens die ik heb overgehouden door moedervlekken te laten verwijderen 🙂 Ben benieuwd

 • Reageren
  Sara
  07/01/2017

  Hmm dit lijkt mij heerlijk, dus ik wil zeker een gokje wagen. Ik heb een zeer droge huid, zeker met dit koude weer. Dus daarvoor lijkt dit me heerlijk. Daarbij hebben we een kinderwens en hoop ik dit jaar zwanger te worden. Uit ervaring weet ik dat ik snel striemen krijg op mijn buik, borsten en dijen. Ook daar lijkt dit mij ideaal voor.

 • Reageren
  Maaike
  08/01/2017

  Oehh ik doe graag mee met deze win actie. Zo onwijs droge huid in de winter, echt niet mooi. Ben benieuwd of dit product het kan verhelpen!

 • Reageren
  Larissa Kuhnen
  08/01/2017

  Ik doe graag mee aan de winactie.
  ik heb een litteken op mijn voorhoofd (A la harry potter bijna) en zou dit graag uitproberen.
  Ook andere onzuiverheden op mijn gezicht. Ben heel benieuwd wat dit product daarmee doet.

 • Reageren
  Jolien
  08/01/2017

  Ik doe graag mee aan de win actie. Ik gebruik nu een flesje van de Etos eigenlijk een namaak versie van bio oil. Maar ik hoop dat de echte Bio oil beter werkt.

 • Reageren
  Quiyrine
  08/01/2017

  Ik doe heel graag mee aan de win actie! Heb last van littekens en striae op mijn rug die zeker in de winter roder worden van kleur. Ben erg benieuwd naar het product.

 • Reageren
  Miranda
  08/01/2017

  Ik doe graag mee. Heb erg last van littekens en striemen op mijn buik. Probeer altijd zoveel mogelijk te doen aan de littkens op mijn arm maar met bio-oil wil ik kijken of dat minder wordt.

 • Reageren
  Mandy
  08/01/2017

  Ik doe graag mee met deze winactie!?ik gebruik het product al vanaf het begin van mijn zwangerschap en vind het echt een wondermiddel.Op dit moment ben ik 29 weken zwanger en heb nog geen last van strie ik denk dat mede door het gebruik van bio oil dat dit wordt tegen gehouden?en sowiezo vind ik het een lekker product om op mijn buik te smeren als ik een trekkerig gevoel heb.Nu komt deze winactie super goed uit want er zit nog maar een super klein laagje in het flesje wat ik heb en daar red ik de laatste 11 weken niet mee.ik ga mega hard duimen dat ik bij 1 van de gelukkige winnaars hoor!??

 • Reageren
  Fleur
  08/01/2017

  Super spul ! Veel gebruikt toen ik zwanger was (en ook vooral daarna nog) en op een ander litteken in mijn hals die hierdoor heel mooi herstelde!

 • Reageren
  Lisanne
  08/01/2017

  Ik waag graag een kansje voor het tijgerprintje op mijn buik en de pigmentvlekken in mijn gezicht als gevolg van mijn zwangerschap! Misschien dat dit wat helpt. 🙂

 • Reageren
  Priscilla
  08/01/2017

  Ik waag hier heel graag een kans op! Heb een hele droge huid bij mijn armen en benen en ik hoorde dat dit ook werkt bij striae.
  Nadat ik pasgeleden 10 kilo ben afgevallen is mijn huid rond mijn striae ineens heel erg losjes en ik hoorde van anderen dat ik daarvoor echt dit product moest proberen om het te verminderen!

 • Reageren
  Kirsten
  08/01/2017

  Ooh ik zou heeeeel graag n flesje winnen! Heb een mooie zwangerschao gehad en een prachtige dochter gekregen, maar die tijgerprint op mn buik had niet gehoeven.. misschien dat dit het wat beter kan maken? Liefs!

 • Reageren
  Jana Beeckman
  08/01/2017

  Het is echt een multifunctioneel product! Ik zou het zeker aanbrengen op enkele ruwe plekjes en littekentjes. Eventueel op striae ook te proberen, baat het niet dan schaadt het niet toch ;). Ik doe graag mee

 • Reageren
  Sill
  08/01/2017

  Ooh ik doe ook heel graag mee met deze give away actie! Ik ben nu 14 weken zwanger van ons eerste kindje en al druk bezig met smeren

 • Reageren
  Marian B
  08/01/2017

  Ik heb het tijdens mijn zwangerschap gebruikt en ben enthousiast. Gebruikte het ook voor droge plekjes. Deze plekken heb ik helaas na mijn zwangerschap weer meer 🙁 Komt daarom zeker van pas.

 • Reageren
  Susanne
  08/01/2017

  Ik ben zwanger en vind bio oil een heerlijk product om op mijn buik, billen en borsten te gebruiken. Heb dit bij mijn eerste zwangerschap ook gedaan en gelukkig geen striae gekregen. Ik kan nu dus wel weer zo’n flesje bio oil gebruiken nu ik weer zwanger ben?

 • Reageren
  Jolanda
  10/01/2017

  Leuke actie! Lijkt me super om dit middeltje aan mijn lieve zwangere zus te geven!

 • Reageren
  Marieke
  11/01/2017

  Leuke actie 🙂 Zelf heb ik dit product niet nodig. Maar het lijkt mij super leuk om het aan mijn schoonzusje te geven dit altijd last heeft van een droge huid.

 • Reageren
  Sabrina
  11/01/2017

  Die wil ik wel proberen! In deze koude dagen is het smeren met de kraan open. Ben benieuwd of dit zo fijn is!

 • Reageren
  Rianka
  12/01/2017

  Oh ik doe ook mee voor mijn man. Hij heeft ook erg droge plekken in zijn gezicht die niet weggaan. Ook al bij de huisarts geweest. Wie weet dat dit wel helpt:)

 • Reageren
  gea
  15/01/2017

  heerlijk!
  lekker onder een masker te gebruiken en ook ik heb door de zwangerschappen paar plekjes en klein litteken op de neus.
  Mijn dochter is gevallen tijdens een vakantie en heeft toen bij haar voorhoofd klein litteken opgelopen en smeren met deze olie zou ik graag haar laten testen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.