Ik wil meer persoonlijkheid in huis!

Met een man in huis die niet zo van de accessoires en de losse fotolijstjes is, vond ik het toch best lastig om mijn huis wat ‘persoonlijker’ te maken.

Hoewel we hier al weer anderhalf jaar wonen, zijn er nog een hoop plekjes in huis die nog wel wat aandacht kunnen gebruiken. Zo mis ik, zoals ik in de intro al liet doorschemeren, wat persoonlijkheid in huis. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, in de woonkamer en eigenlijk ook wel op het toilet.

Geen idee of het maneigen is, maar die van mij begint al te steigeren zodra hij naar een fotolijstje kijkt. En dat had me nou juist zo leuk geleken om wat meer schwung aan het interieur te geven. “Maar wat wil je dan?” vroeg ik hem. Enerzijds wilde hij wel wat foto’s in huis, maar anderzijds moest het ook niet te afgezaagd zijn. Daar kon ik me opzich in vinden.

Ik besloot hem gewoon naar de site van EasyCollage te sturen en zelf te laten bepalen wat hij dan wel een leuk idee vond. Gelukkig werd hij tóch enthousiast van wat hij daar zag. Al gauw kwamen we uit bij een collage op plexiglas. Een stijlvolle manier om meerdere foto’s op een plaat te bundelen. Plexiglas geeft je foto’s meer glans en je foto’s zien er direct helder en scherp uit. Hehe, daar waren we het in ieder geval over eens.

Het voordeel is dat ook als je foto’s zelf niet van hoogwaardige kwaliteit zijn – bijvoorbeeld omdat je ze van social media hebt gehaald – ze er alsnog mooi uitkomen. De collage maken gaat verrassend snel. Je uploadt je afbeeldingen op de site en hij geeft meteen aan of de kwaliteit van de foto’s afdoende is om mooi uit te komen op het plexiglas. Uiteraard kun je ook andere ondergronden kiezen zoals canvas, aluminium en je kunt er ook een poster van maken.

De collage hebben we in het kleinste kamertje van het hele huis neergezet, namelijk op het toilet. Dat is echt zo’n plekje waar ik het gezellig vind om wat familiekiekjes te hebben. Ik heb hem voor nu neergezet, maar te zijner tijd wil ik hem denk ik ophangen.

De collage is – heel handig – voorzien van een verborgen ophangsysteem. Deze is super stevig!

De levertijden van EasyCollage zijn trouwens snel. Voor 11.30 besteld is de volgende dag in huis.

Heb jij ook foto’s op je toilet hangen?

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Eke
  22/04/2018

  Wat een mooie collage! Hier hangt in het toilet nog steeds een zelfgefixte collage met foto’s van onze begintijd. Er hangen best gênante exemplaren tussen, dus wellicht ook tijd voor zo’n mooi strak exemplaar met mooie gezinsfoto’s!
  Eke onlangs geplaatst…Wat verandert er financieel met een baby?My Profile

 • Reageren
  Emma
  22/04/2018

  Dat ziet er heel erg mooi uit!!

 • Reageren
  Yvonne
  22/04/2018

  Ik ben denk ik een beetje een man 😉 want ik heb geen foto’s ophangen en ik wil dat ook niet. Ik weet niet, valt bij mij altijd een beetje in de categorie spreuken of zo (home sweet home…).

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.