Ik vind mijn vriend het meest sexy in… Een overhemd

Ja, als ik hem daarin zie, dan vind ik dat prachtig. Altijd al gevonden. 

Heb jij ook dat je bepaalde kledingitems bij je man echt woest aantrekkelijk vindt? Ik dus wel; een mooi overhemd bij mijn vriend vind ik errug sexy. Ik vind het verzorgd, chique en n√©t effe een tikkie spannender dan casual kleding. En ik ben niet de enige geloof ik ūüėČ

Ik heb het geluk dat ik elke dag tegen een man in een overhemd mag aankijken, want vriendlief draagt vijf dagen in de week een pak. Maar ook kiest hij er vaak genoeg in het weekend voor om een overhemd te dragen.

Het vinden van mooie en kwalitatief goede heren overhemden is al zo lang ik hem ken een pittige opgave. Iedere fit is weer anders en er zijn ook bizar veel verschillen in kwaliteit en weving. Als ik aan mijn vriend vraag wat hij belangrijke eisen vindt dan zegt hij dat de stof vooral niet moet doorschijnen en ook vindt hij het belangrijk dat het hemd aangenaam aanvoelt op de huid. Verder moet het niet al teveel kreuken (iets met kinderen die altijd op papa’s schoot willen zitten en aan zijn nek hangen…funest als je een net gestreken overhemd aan hebt) De kraag moet daarnaast goed vallen (niet te breed, niet te hoog, goed aansluiten op het jasje, etc.) en een getailleerd model is een must.

Overhemden van het merk Profuomo zijn gemaakt van zeer goede stoffen die stevig geweven zijn en daardoor tevens sterk en behoorlijk kreukvrij zijn. Nu zit er echt een hele wetenschap achter al deze stoffen Рdie zal ik voor nu even buiten beschouwing laten Рmaar met termen als Twill, Oxford en Panama Oxford heb je echt te maken met zeer goede kwaliteit wevingen. Volgens mijn vriend voelt het prettig en luxe aan op de huid. Profuomo overhemden zijn bovendien te koop voor een heel redelijke prijs.

Draagt jouw vriend of man geregeld overhemden?

(Samenwerking)

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Natasja Keizer wesseli
  16/01/2019

  Ik ben het er helemaal mee eens men in the uniform????

 • Reageren
  Yvonne
  16/01/2019

  Mijn vriend draagt ook bijna elke werkdag een overhemd. Ik vind casual juist veel leuker (misschien juist om die reden). Ik vind alle mannen casual gekleed leuker trouwens; zijn ze meer zichzelf. En dan bedoel ik niet een joggingbroek, dat is nóóit oké wat mij betreft. Nee, gewoon een spijkerbroek met een (polo)shirt of trui.

  • Reageren
   Susanne
   16/01/2019

   Me too! I LOVE mannen in een strak shirt en een nonchalant vest eroverheen. Ben altijd blij als het casual friday is op kantoor ?

 • Reageren
  Anna
  16/01/2019

  Goede tip! Mijn man is regelmatig op zoek naar goede overhemden en heeft tot nu toe nog geen favoriet merk kunnen vinden. Volgende keer Profuomo eens proberen!

 • Reageren
  Meake
  16/01/2019

  Mijn vriend draagt 7 dagen per week een overhemd ? toevallig ook dit merk, hij vindt ze top!

 • Reageren
  Marlon
  17/01/2019

  Haha ja mannen in een overhemd ik houd er ook van! Die van mij loopt ook doordeweeks in een overhemd. Zijn favoriete merk is olymp.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.