Ik maak te weinig tijd voor vriendinnen

Sinds ik kinderen heb, ben ik niet meer echt sociaal te noemen. Waar ik vroeger wekelijks etentjes en koffiedates had, is het nu al veel als dat een keer per maand is.

Soms schrik ik ervan als ik in mijn agenda kijk en ik zie hoe lang het alweer geleden is dat ik met vriendinnen heb afgesproken. En eigenlijk word ik dan een beetje pissig op mezelf omdat ik vind dat ik hen best wel eens wat meer aandacht mag geven. Ik heb een auto, dus binnen anderhalf uur kan ik in principe overal in Nederland zijn.

Tuurlijk is het logisch dat het op sociaal vlak allemaal verandert als je kinderen hebt, maar juist die gezellige dates met vriendinnen zijn een welkome afwisseling in mijn drukke gezinsleven. Bovendien zijn vriendschappen cruciaal voor je geluk en is het erg belangrijk om daarin in te investeren.

Als ik weer eens in mijn eentje aan het koffiedrinken ben, dan denk ik zo vaak terug aan de koffiedates die ik altijd had met die lieve schatten. Wat waren dat toch gouden momenten, waarbij we konden lachen en huilen met elkaar. Super waardevol. Ik mis die momenten!

Soms heb je ook gewoon even een duwtje in de rug nodig om weer zo’n gezellige koffiedate in te plannen. Nu vermoed ik dat ik vast niet de enige ben die het gevoel heeft veel te weinig af te spreken met vriendinnen.

NESCAFÉ GOLD heeft nu een speciale actie waarbij je gratis een kaartje kunt sturen naar een vriend(in), om hem of haar uit te nodigen voor een koffiedate en samen weer zo’n gouden moment te beleven. De kaartjes bevatten allemaal hele leuke, uitnodigende teksten. Bij dat kaartje ontvangt jouw vriend(in) ook nog twee gratis koffiesamples van de NESCAFÉ Gold Koffiespecials, die jullie dan samen tijdens jullie koffiedate kunnen drinken. Super leuk toch?!

Hoe verras je een vriend of vriendin met een koffiemoment?

1. Selecteer één van de 6 speciaal ontworpen kaartjes
2. Personaliseer je kaartje met een eigen tekst en een foto van jou en je vriend(in)
3. Nodig je vriend(in) uit voor een koffiedate
4. Verstuur het gratis kaartje. Wij zorgen voor twee gratis samples NESCAFÉ Gold koffiespecials om samen van te genieten.
5. Spreek af met je vriend(in) en creëer samen een gouden moment onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Ik vind het echt te gek dat NESCAFÉ als missie heeft om mensen aan te sporen nieuwe gouden momenten te creëren en waardevolle relaties te onderhouden, niet alleen via Whatsapp of Facebook, maar gewoon door samen af te spreken. Ik zou zeggen: plan nu gauw samen een date in via het kaartje met koffie en beleef weer eens zo’n gouden moment!

Heb jij ook het gevoel dat je je vriendinnen of vrienden te weinig ziet?

 

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Eke
  12/11/2018

  Ik heb ook wel t idee dat ik niet iedereen even vaak zie. Hier ook niet handig dat ik niet een grote vriendinnengroep heb, maar vooral wat losse contacten. Wel probeer ik elke maand een of twee vriendinnen te zien.

  Volgend weekend high tea-en met 3 vriendinnen die tegelijk met mij zwanger waren 5 jaar geleden. In december uit eten met 2 vriendinnen die ook in juni bevallen zijn en ik ga met mijn nicht een weekendje naar Maastricht.

  Maar dan heb ik nog het gevoel dat ik sommige vriendinnen verwaarloos hoor.

 • Reageren
  Femke
  12/11/2018

  Wat een leuk initiatief. Ik moet zeggen dat ik het soms al mis om makkelijk met vriendinnen af te spreken.. en dan is mijn dochter nog geen 3 weken oud. Ik had een vrij pittige zwangerschap waardoor ik toen al minder kon en vooral aan het eind zat ik vooral beem thuis. Hopelijk gaat daar wel weer verandering in komen, we gaan het zien!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn kraamweek ♡My Profile

 • Reageren
  BarryAcada
  12/11/2018

  Look what we categorize against you! a validcontribute
  Permitted click

  https://drive.google.com/file/d/1aKgrp4mNu6nY2PynhHgW-WCEmqARpTdN/preview

 • Reageren
  Emma
  12/11/2018

  Helaas gaat dat nou eenmaal zo als je probeert alle ballen in de lucht te houden. Niet te streng zijn voor jezelf, als het echt vriendinnen zijn, hebben ze er wel begrip voor.

  Liefss Emma

 • Reageren
  José
  12/11/2018

  Echt zo leuk dit! Dankjewel, ik heb er gelijk 2 verstuurd.

  En je sociale leven onderhouden zonder kids, want die heb ik nog niet, vind ik al lastig soms, met alle drukte van werk en andere verplichtingen. Dus in jouw geval, met 2 kinderen lijkt het me nog lastiger. Hopelijk vind je gauw weer een gaatje in je agenda om weer eens bij te kletsen met je lieve vriendinnen!

 • Reageren
  Susanne
  28/11/2018

  Heb zelf geen kids maar mijn beste vriendin heeft twee jonge kinderen. Leeftijdscategorie van Isé en James. Zij heeft/maakt iedere week wel tijd voor een avondje wijnbar/lunchen/koffie met mij of andere vriendinnen. Het lijkt mij persoonlijk ook niet heel lastig te bewerkstelligen? Maar misschien zie ik dat zelf wel weer heel anders als ik in die situatie zou zitten.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.