Hype van 2013: Maybelline Babylips

babylips 10
Als er één product gehyped is in 2013, dan is het wel de Babylips lippenbalsem van Maybelline. Vrolijk gekleurde sticks die een heerlijk smaakje achterlaten op je lippen.

In de winter kan ik niet zonder lippenbalsem. Ik word zelfs lichtelijk panisch als ik erachter kom dat ik vergeten ben er eentje in mijn tas te stoppen. Vaak ren ik dan naar de eerste de beste drogist om er alsnog eentje te kopen. Ze gaan bij mij toch wel op! Gelukkig was het deze keer niet omdat ik mijn lippenbalsem vergeten was dat ik een exemplaar ging aanschaffen.

Ik werd meteen vrolijk van de gekleurde verpakking. Toen ik voor het schap stond wilde ik ze eigenlijk wel allemaal meenemen, maar ik moest er eentje kiezen. Ik ben gek op zoete, snoeperige smaakjes en dus koos ik kers – Cherry Me.

DSC_0826

De reden dat deze balsems zoveel aan populariteit gewonnen hebben heeft niet alleen te maken met hun flitsende uiterlijk en lekkere smaakjes, maar ook vooral met hun verzorgende werking. We nemen even een kijkje bij de ingrediëntenlijst.

Aloë Vera. honing, SPF 20, Shea butter, Centella Asiatica (heeft een wondreparende en littekenverminderende werking). Dat klinkt allemaal heerlijk, en dat is het ook! Het product glijdt lekker over de lippen en geeft tegelijkertijd een mooi kleurtje af.

babylips 1
Naast Cherry Me zijn er nog een aantal varianten:

Hydrate – citroen & basilicum
Freshen – munt
Repair – kers & amandel
Pink Punch – passievrucht

Er is dus altijd wel een smaakje dat bij jou past!

lipsbaby

Ja, deze lippenbalsem heeft ook mijn hart veroverd. De smaak is heerlijk, de structuur is fijn en de verpakking erg cute. Ook blijft de balsem inderdaad lang op je lippen zitten. Kortom: een fashionable en goede lipbalm voor de tere huid van je lippen. De prijs van het product is slechts €3,49.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  24/01/2014

  Ik vind ze ook heel fijn!

 • Reageren
  Lisa
  24/01/2014

  Ook even kijken naar de marketing http://www.youtube.com/watch?v=_YnBBLLjn5c haha

 • Reageren
  Jo
  24/01/2014

  Helemaal enthousiast geworden! Ik ga de stick morgen direct kopen.

 • Reageren
  Bertine
  26/01/2014

  die lijkt mij fijn. heb er al veel goeds over gelezen!

 • Reageren
  Eline
  28/01/2014

  Jaaaa ze zijn geweldig, toevallig heb ik er vandaag ook een artikel over gepost! Ik vind ze ook erg vrolijk en lekker smaken!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.