Huisinspiratie: canvasdoek van Pixum

DSC_0011Een tijdje geleden werd ik benaderd door webshop Pixum met de vraag of ik een canvasdoek van hen wilde uitproberen. Ik mocht zelf de afbeelding bepalen. Ik twijfelde tussen een foto van mijn reis door Azië, of een mooie afbeelding van internet. Nu wilde ik altijd al een soort vintage Coca Cola poster hebben, zo leuk vind ik dat! Toen ik op internet aan het kijken was kwam ik een mooie plaat tegen die ik heb laten afdrukken.


Op dit moment ben ik nog heel druk met het inrichten van ons nieuwe huis. Een erg leuke bezigheid kan ik je vertellen! Toch ook best moeilijk, want hoe bepaal je nu weer wat voor stijl je wilt? Ik vind zoveel dingen mooi! Omdat onze vloer en bank al donker zijn, wilde ik de rest graag zo licht mogelijk houden. Dus een lichte tafel, lichte gordijnen, lichte stoelen. Om toch een beetje speelsheid te creëren heb de canvasfoto nu tegen de muur aan gezet.

DSC_0009Ik weet niet of deze hier blijft staan, te zijner tijd denk ik dat het meer iets is voor in de keuken, maar voor nu past hij hier goed. Misschien was een groter exemplaar zelfs nog wel mooier geweest maar ik was bang dat ik het dan misschien té zou vinden, en dat zou zonde zijn.

DSC_0001
DSC_0011Pixum is een online aanbieder van fotoservices. Je kunt bij hen terecht voor allerlei mogelijkheden voor fotoalbums, wanddecoratie, accessoires zoals telefoonhoesjes, mokken, onderzetters, placements en ga zo maar even door. Hartstikke leuk als cadeau natuurlijk, of gewoon voor jezelf. Ook hebben ze een inspiratiepagina op hun website waar leuke ideetjes op staan voor fotoboeken. Ik wil sowieso nog een album laten maken van een boel foto’s die ik met de verhuizing heb gevonden, en ik heb al heel wat leuke tips gezien.

Wat zouden jullie op een canvasdoek laten afdrukken?

*Deze review bevat een of meer producten die door een bedrijf zijn toegestuurd.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Kiss & Make-up
  10/03/2014

  Geweldig, zo’n retro accent in je huis, ik vind het heel mooi!

 • Reageren
  Marloes
  10/03/2014

  Ziet er heel leuk uit. Lekker retro<3

 • Reageren
  Beautydagboek
  11/03/2014

  Leuke afbeelding heb je uitgezocht!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.