Huishoudelijke mededeling: facebookupdates

Schermafbeelding 2014-01-09 om 14.50.19

 

Hi lieve lezers, ik heb vandaag een mededeling met betrekking tot mijn Facebookpagina. Facebook heeft sindskort iets veranderd in hun instellingen, waardoor berichten van bedrijfspagina’s die je leuk vindt niet meer zomaar in je nieuwsoverzicht worden weergegeven.

Je dient daarom even een extra handeling te verrichten om mijn berichten in je nieuwsoverzicht te blijven zien. Dit geldt geloof ik niet voor iedereen, want ik hoor ook van mensen dat ze mijn updates wel krijgen, maar bij velen ben ik niet in het nieuwsoverzicht te zien. De reden hiervoor is dat Facebook graag wil dat bedrijfspagina’s ervoor betalen om bij veel mensen in hun nieuwsoverzicht te komen..

Ik betaal niet, en dit heeft als gevolg dat van de 214 die mijn pagina nu liken, er soms maar 150 mijn bericht zien. En dit is natuurlijk zonde:) Daarom zal ik hieronder even uitleggen wat je dient te doen als je mijn berichten wilt blijven zien.

Als je naar de facebook van La Viesagista gaat, zie je rechts bovenaan, net onder de grote foto, een knop staan met ‘Vind ik leuk’, tenminste.. Als je m’n blog al liket op facebook.. Als je met je muis op die knop gaat staan, zonder te klikken, verschijnt er een menu dat naar beneden komt. Hierin staat ‘Meldingen ontvangen’ (zie afbeelding hierboven). Als je hier op klikt, zet je deze functie aan en krijg je altijd een melding zodra ik iets op facebook zet. Dit is zo’n 1x per dag.

Ik zou het heel erg waarderen als jullie dit willen doen!

Liefs,

La VieSagista

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.