Hoog hebben-gehalte: eos HOLIDAY LIP TRIO

Het merk eos komt met een té leuk cadeausetje voor de feestdagen. Zeg nou zelf, dit trio wil toch iedere vrouw hebben?

Ik ben een beetje vreemd met lippenbalsem; enkel wanneer de verpakking me aanspreekt ben ik geneigd regelmatig te smeren. Een saaie stick zonder leuk kleurtje of vorm pak ik er gewoon minder vaak bij. Voor een saaie verpakking hoeven we ons bij eos zeker geen zorgen te maken, de schattige eitjes hebben een design waar menig vrouw dol op is!

2

Dit Holiday Lip Trio, dat speciaal voor Kerst gelanceerd wordt, bevat drie heerlijke varianten.

Hij bevat twee nieuwe smaken van de klassieke lippenbalsem, te weten Passionfruit & Wildberry. Daarnaast bevat de set een lippenbalsem uit de Visibly Soft lijn, deze variant bevat meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E voor zichtbaar zachtere lippen.

1

De ronde vorm werkt uitstekend bij het aanbrengen; het gaat gemakkelijk en snel. Goed om te vermelden is dat de eos-lipbalms gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van parabenen, mineralen en gluten.

3

Het eerste exemplaar is de nieuwe Visible Soft-uitvoering, welke je lippen nóg zachter zal maken. Dit is variant Honey Apple. De geur van dit eitje is romig, fruitig en zacht, een beetje melkachtig.

Het felpaarse eitje is Wildberry. Zodra je de dop openmaakt komt de zoete geur je meteen tegemoet. Ik word er heel blij van, hij ruikt namelijk naar snoepjes. Een beetje zuur en een beetje zoet. Pas op dat je geen hap neemt!

De lilapaarse variant is Passion Fruit en ook deze heeft weer een behoorlijk snoepjesachtige geur met een fruity touch. Ik ben dol op passievrucht (heb me er haast ziek aan gegeten in Vietnam) en deze geur brengt me dan ook weer een beetje terug naar mijn vakantie. Hier word je instant vrolijk van als je dit op je lippen smeert!

4

Qua werking ben ik over de balsems dik tevreden, ze doen precies wat ik van een lippenbalsem verwacht – namelijk verzachten en verzorgen – en de vorm vind ik zelf erg prettig werken. Het is echt zo’n lippenbalsem die je er even snel bijpakt zonder dat je hoeft te kijken hoe je smeert; de vorm van het rondje voorziet je lippen gemakkelijk in één keer van een laagje verzorging.

7

Ik denk dat ik voor veel vrouwen spreek als ik zeg dat het Holiday Lip Trio een ontzettend hoog hebben-gehalte heeft. Een schattig, handig en betaalbaar setje voor onder de boom (of om aan Sinterklaas te vragen) zou ik zeggen!

Adviesverkooprijs: €17,85. Het merk eos is onder andere te koop bij Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  29/10/2016

  Ach wat een schattig setje inderdaad. Leuk om cadeau te doen ook!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Op zoek naar een meisjesnaam – Vernoemen of niet?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  29/10/2016

  Ah wat een super leuk setje! Vooral Honey Apple vind ik echt zo schattig!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Volume Million Lashes FataleMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.