HOLY GRAIL: Catrice Liquid Camouflage Concealer

DSC_0003

Wat betreft concealers raak ik maar niet uitgetest. Het is echt pas sinds het laatste jaar dat ik weet wat het gekleurde goedje voor me kan betekenen. Catrice is uitgekomen met de Liquid Camouflage High Coverage Concealer en ik heb hem met liefde geprobeerd.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik bij concealers ook wel een beetje zwicht voor een mooie verpakking. Bij dit exemplaar van Catrice was dat ook zeker het geval. De verpakking zei me gewoon dat dit wel een goede concealer moest zijn! Simpel, strak, zwarte letters en een hele fijne applicator.

DSC_0009

Er zijn twee kleuren beschikbaar die allebei vrij licht zijn. Omdat mijn huid deze zomer best wel is verkleurd ging ik voor nr. 020 Light Beige. De allerlichtste kleur is 010 Porcelain.

DSC_0011
DSC_0013

Zoals je aan de swatch op mijn hand kun zien is het inderdaad een vrij licht product, ondanks dat ik niet de lichtste kleur heb gekocht. Als je een geschikte kleur wilt voor jezelf raad ik je dus aan beide kleuren even op je hand aan te brengen en pas dan de beslissing te maken want ook voor niet zongebruinde huidjes lijkt nr 020. me prima, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

DSC_0014

Qua substantie is het precies wat ik wil van een concealer: vrij dik en heavy, maar prettig smeerbaar en absoluut niet cakey. Ik vind het echt knap hoe Catrice dit voor elkaar heeft gekregen! Ik zou deze concealer qua substantie zelfs nog een stuk fijner bestempelen dan de alom geprezen concealer van Collection (die alleen in Londen te koop is).

OOG ZONDER CONCEALER

DSC_0016

OOG MET CONCEALER

DSC_0020

LACHEND OOG

DSC_0023

VERGELIJKING

concealer Collage

Ook onder mijn ogen doet dit product echt waar het voor staat. Hij bedekt alles wat ik aan donkere kleur heb en doet dit op een aangename en natuurlijke manier. Of je het product nu met je vinger aanbrengt, met een kwast of met een beautyblender, hij mengt op iedere manier prachtig met je huid. Ook als ik lach trekt de concealer niet in de lijntjes.

Dit is echt een nieuwe favoriet als het om concealers gaat!

De prijs van dit product is 3,59.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  05/09/2015

  Ziet er goed uit! Ik heb die van Maybeline met dat sponsje. Ook een hele goede maar trekt alsnog in de lijntjes. Ben benieuwd of deze dat ook goed bij mij (wie weet heb ik gewoon teveel lijntjes ;))
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 30 augustus – 5 septemberMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  05/09/2015

  Wat eeb goede tip! Die kan ik wel gebruiken met die wallen hier! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…De absolute (na)zomer musthave! + Korting op een zonnebril!My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  05/09/2015

  Deze ziet er echt goed uit!
  Ik gebruik er zelf altijd een van essence maar deze is het zeker waard om eens uit te proberen!
  Rosanne onlangs geplaatst…My Breast Friend TagMy Profile

 • Reageren
  Malou
  05/09/2015

  Die ziet er echt goed uit zeg!
  Malou onlangs geplaatst…DAG DRAAGZAK. SUCCES OP LESBOSMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  05/09/2015

  Wauw! Zo’n dekking had ik op het eerste gezicht niet verwacht van Catrice! Volgende keer nog maar even naar kijken!
  Bianca onlangs geplaatst…Tips voor een waterdichte planning!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  05/09/2015

  Wauw, ziet er top uit!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Hoe ik mijn rosacea bedekMy Profile

 • Reageren
  Sarrine
  05/09/2015

  Nadat jij zo enthousiast was over ’t oogschaduwpalet van Action kocht ik die ook! Hij was, en is natuurlijk nog steeds, erg fijn! Nu je zo enthousiast bent over deze concealer ga ik ‘m ook halen! Dankjewel voor ’t artikel!

 • Reageren
  Marciëlla
  05/09/2015

  Fijne review! Ik vind het erg goed uit zien, voor die prijs. Wel erg lichte kleuren, maar dat is voor mij geen probleem.

 • Reageren
  Kim
  05/09/2015

  Ik vind dit zo’n mooi product.

 • Reageren
  Desiree
  05/09/2015

  Het is inderdaad een prachtig product en werkt als een trein! Helaas reageert mijn huid allergisch op dit product! 🙁
  Desiree onlangs geplaatst…Outfit – Birthday dressMy Profile

 • Reageren
  Christel
  08/09/2015

  Ik ben zelf fan van de concealers van make up studio. Maar deze lijkt me ook wel fijn en voor een lekker budget prijsje.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.