Hollister Wave for Her

Enige tijd geleden maakte ik kennis met Hollister Wave For Her. Een zomerse, speelse geur waar ik gelijk een vrolijk gevoel van kreeg.

Qua parfums heb ik niet een duidelijke voorkeur voor bepaalde noten. Het hangt maar net van mijn mood af waar ik zin in heb. Zo zou ik Yves Saint Laurent Opium Black eerder bewaren voor een avondje uit en kies ik L’Eau D’issey van Issey Miyake eerder als dagelijkse geur.

4

Nu dus tijd voor Hollister Wave For her, een recent uitgebrachte geur die bloemig, zoet en fris tegelijk is. De topnoten zijn Stervrucht, Cassis en Kweepeer; hartnoten zijn Orchidee, Hibiscus en Papaver; Basisnoten zijn Solar notes, Sandelhout en Kristalamber.

1

Het flesje zelf is eenvoudig en daar zie ik meteen een link met de geur zelf die ik lekker, maar zeker niet al te complex of zwaar vind. Ik vond de volgende omschrijving van de geur:

“Citrustoetsen zetten het natuurlijke aroma van Californische bloemen kracht bij en creëren een elektrische vonk waar sorbet een onmisbare, verfrissende toets aan toevoegt voor een hete zomerdag onder de Californische zon. Wave for Her nodigt uit om de droom van een eindeloze zomer te beleven. In het warme parfum zijn amber en hout perfect in evenwicht. Dit magische geurduo weerspiegelt het gloeiende kleurenpalet van de ondergaande Californische zon.”

5

Een zomerse geur, dat beaam ik meteen. Het is niet meteen een out of the box-parfum maar ik moet zeggen dat dat in dit geval helemaal niet verkeerd uitpakt. Het is een geur die, juist door zijn simpelheid, niet snel verveelt en ook nooit te heftig zal zijn. De geur vind ik na zo’n uurtje dragen – op het moment dus dat de basisnoten naar voren komen – het lekkerst.

Voor een ieder is het fijn om geuren binnen handbereik te hebben waar je niet over hoeft na te denken of ze bij een bepaalde gelegenheid passen, dit is zo eentje. De geur is met haar zomerse invloeden niet al te serieus. Er zit een tikkie ‘pit’ in waardoor de geur een speels karakter krijgt.

6

Het is een moderne geur die ik vooral geschikt vind voor de ‘jongere’ doelgroep. Ik stel mij zo voor dat de dames tussen de 16 en 28 jaar dit parfum het meest kunnen waarderen.

De geur blijft een uurtje of vier goed bij mij hangen, daarna vervliegt hij. Ik voel echter niet meteen de behoefte om ‘m bij te spuiten na deze paar uur, want er blijft een zeer zachte en aangename vleug over die ik zo af en toe opvang.

Prijzen:

30ml kost €27,95.
50ml kost €38,95
100ml kost €49,95.

De geur is exclusief te krijgen bij ICI Paris XL. Op dit moment loopt er een kortingsactie. Kijk even op de site hoeveel korting je nu krijgt.

Van wat voor type geuren houd jij? Zou Hollister Wave iets voor jou zijn?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  19/08/2016

  Jammer dat ik buiten de doelgroep val ? om heel eerlijk te zijn, gebruik ik amper parfum. Jaren geleden ben ik daar nee gestopt toen mijn dochter een baby was. Ik vond het niet fijn als er een zweem parfum om mij heen hing wanneer ij haar de borst had. Sindsdien gebruik ik nog maar heel af en toe parfum. Ik heb nu een flesje van Jean Paul Gaultier staan, maar ook geurtjes zoals Delicious en CK One vind ik lekker.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Healthy lifestyle/killerbody project: snoep vervangen door gezonde tussendoortjesMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  19/08/2016

  Ik denk dat dit wel iets voor mij is. Ik houd van lichte geuren.. Niet te zwaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Duitsland | DM, Reserved & KikoMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  19/08/2016

  Ik denk dat dit wel iets voor mij is ja! En het is zowaar nog betaalbaar ook!!
  Nicole onlangs geplaatst…Bloggen, werk en een gezin. Is het te combineren?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  19/08/2016

  De citrusnoten spreken mij heel erg aan, ik hou van wel frisse parfums met een bloemig karakter. Zo is Daisy van Marc Jacobs al heel lang favoriet bij mij. Toch is er iets in deze geur wat me tegenhoudt. Kan de flacon zijn, het feit dat het van Hollister is, de prijsstelling (ja I know, slecht van me, ik heb nooit zo’n hoge pet op van goedkopere geuren) of de doelgroepleeftijd je beschrijft. Ik zou ‘m dan toch niet snel kopen.
  Carlijn onlangs geplaatst…10 dingen die je beter niet tegen een tweelingmoeder kan zeggenMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  19/08/2016

  Zeker in de zomer draag ik vooral hele frisse, bloemige parfums. Ik ga deze zeker even een keertje ruiken 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…EOS Pomegranate RaspberryMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  19/08/2016

  Dit lijkt mij een heerlijke geur. Ik zweer op de geuren van Chanel maar soms ga ik vreemd met een zomers geurtje van een ander merk 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Droog borstelen voor een strakke en gezonde huidMy Profile

 • Reageren
  Astrid
  19/08/2016

  Het is een lekker geurtje en zeker voor die prijs 🙂 Ik heb zelf ook een flesje

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.