Hey Kerstman, dit staat er op mijn lijstje!

Kerst staat nu écht bijna voor de deur (hoe bizar snel is de afgelopen maand voorbij gegaan, even serieus) dus tijd om mijn wensenlijstje met jullie te bespreken.

Als beautyjunkie kan het niet anders dan dat er bovenaan mijn verlanglijstje toch vooral producten zoals parfum, make-up, haarproducten en alles rondom persoonlijke verzorging staan. Hier word ik nog steeds erg blij van en het past ook zo lekker onder de boom ?

Notino is een terugkerende webshop op mijn blog en dat is niet voor niets, want ik doe er namelijk graag mijn beautyinkopen. Zeker in deze tijd van het jaar ben ik er nog vaker te vinden dan normaal, om naar cadeautjes en fijne aanbiedingen te speuren.

Giftbox Zadig & Voltaire

Dit jaar staat er weer een nieuw flesje Zadig & Voltaire op mijn lijst. Vorig jaar kreeg ik ‘m voor het eerst met Kerst en inmiddels heb ik mijn flacon helemaal opgemaakt. Dit parfum heeft wat mij betreft echt de wow-factor. Hij heeft iets stoers en iets enorm sexy’s, een beetje á la Alien van Thierry Mugler. Ik denk dat veel mannen er ook van houden. Dit parfum geeft me op de een of andere manier altijd een heel zelfverzekerd gevoel.

Gift Box Hugo Boss Boss The Scent

Het tweede parfum op mijn lijstje (ja sorry hoor, ik ben een echte parfumjunkie) is Hugo Boss Boss The Scent. Eveneens een geur die ik afgelopen jaar al tot op de laatste druppel heb opgemaakt. Hij is fris en zoet tegelijk en eigenlijk iedereen die ik ken vindt ‘m lekker. Sowieso vallen de meeste geuren van Hugo Boss altijd bij mij in de smaak. Ik heb al vele varianten gehad en ze passen altijd goed bij mijn huid. Dit kan ik niet van alle merken geuren zeggen, sommigen matchen wat minder goed met mijn zuurgraad waardoor een geur niet lekker over komt.

Geschenkverpakking rood

Natuurlijk laat ik me ook graag verrassen hoor, het is niet dat ik mijn verlanglijstje ieder jaar tot in de detail uitschrijf. Bij Notino kun je verschillende cadeautjes ook in een geschenkverpakking laten doen, hoe leuk om dit te krijgen. Je favoriete mascara bijvoorbeeld, samen met een lekkere bodylotion en je geliefde dagcrème. Zou ik ook helemaal top vinden, haha.

Los van alle beauty items staan er ook nog wat huishoudelijke dingen op mijn wishlist, zoals mooie whiskeyglazen (niet voor whiskey maar voor water trouwens), grote koffers en lekkere plaids voor op de bank.

Wat zijn jouw plannen met Kerst? En vieren jullie het met of zonder cadeautjes?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Eke
  19/12/2019

  Ik heb echt net een flacon parfum van Z&V binnen en hij is echt zo lekker! Lekkerste tot nu toe! Ik kreeg ooit een proefje van deze geur en ik was meteen verkocht!
  Eke onlangs geplaatst…Hilarische uitspraken van mijn kleuterMy Profile

 • Reageren
  Lisette
  25/12/2019

  Wij gaan uit eten bij Chinees??
  Lisette onlangs geplaatst…7 Huishoudtips voor luie huisvrouwen (van een ervaringsdeskundige)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.