Hema Soft Matt Lipbalm 02

DSC_2476

Vele bloggers hadden me al enthousiast gemaakt met een van de nieuwste producten van Hema: de Soft Matt Lipbalm. Tijd om het product zelf aan de kritische test te onderwerpen!

Ik nam kleur 02 mee, die op mijn hand een beetje een tussenkleur leek. Het was een beetje rozig, een beetje koraal maar ook zag ik in de verte een vleugje bruin en misschien zelfs een vleugje oranje. Zo’n kleur heb ik nog niet tussen mijn lipproducten zitten en dus kon ik het verantwoorden om deze mee te nemen:)

DSC_2487

Ik vind de stick er mooi en stevig uitzien. En stevig, dat voelt ‘ie zeker. De dop en het uiteinde van de balm geven de kleur aan. Ik vind niet dat die kleuren helemaal overeenkomen met de exacte kleur van het lipproduct.

DSC_2489

De punt is vrij spits en ik ervaar dit altijd als zeer prettig om kleur op mijn lippen aan te brengen. Hierdoor kun je makkelijk bij hoekjes komen en je kunt ook gemakkelijk je liplijn volgen. Ik ben benieuwd hoe deze punt wordt naarmate je hem vaker gebruikt, maar dat heb je natuurlijk ook een beetje zelf in de hand.

DSC_2480

DSC_2485

DSC_2499

De kleur is bijzonder goed gepigmenteerd, hier kan ik echt niets anders dan onder de indruk van zijn. De kleur doet apart aan, het is eigenlijk van alles niks maar juist daarom vind ik hem leuk.

DSC_2539

De stick glijdt gemakkelijk over de lippen. Op mijn lippen neigt ‘ie toch wel een beetje naar roze, daarom vind ik hem net iets minder speciaal dan ik van te voren gedacht had. Ondanks dat hij matte is, zorgt de creamy textuur ervoor dat er geen velletjes geaccentueerd worden.

Dit is zeker een kleur die ik overdag graag draag. Hoewel ik hem niet heel speciaal vind, geeft hij mijn lippen wel een leuke oppepper. De matte lipbalm geeft een beetje af, maar na ongeveer een half uurtje is dit al een stuk minder.

De soft matt lipbalm kost €3,50.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  angelique
  22/03/2015

  Ik heb hem ook en ik ben echt fan. Ik heb alleen de donker rode aangeschaft
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Tea TagMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  22/03/2015

  Ik lees hier hele goed verhalen over, dus ik ben erg benieuwd geworden! Hoewel dit niet een heel opvallend of bijzonder kleurtje is, vind ik hem wel lekker draagbaar voor dagen dat je niet zoveel poespas wil. En ach..de prijs valt ook reuze mee, dus er kan er vat nog wel eentje bij ;).

 • Reageren
  Laura
  22/03/2015

  Ik heb er zelf (na veel enthousiaste reviews) ook twee gekocht, maar ik zit na dat half uurtje helemaal onder de de kleur, haha. Mijn handen, kleding en gezicht zitten allemaal ongemerkt onder de kleur. Wel is de textuur heerlijk!
  Laura onlangs geplaatst…Wat een lip-base voor verschil maaktMy Profile

 • Reageren
  Mirjam
  22/03/2015

  Oh wat een mooie kleur! Ik hoor er nu zoveel goeds over, ga binnenkort toch ook eens kijken 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Maybelline Super Stay Uptown BlueMy Profile

 • Reageren
  Diantha
  22/03/2015

  Lief kleurtje! Hoe lang blijft deze zitten? Kan je er normaal mee eten of zit het dan overal? Ik heb volgens mij in geen 15 jaar make-up bij de Hema gekocht, maar voor €3,50 kan er eigenlijk ook niet veel mis mee zijn. Ik ga binnenkort eens kijken! Liefs
  Diantha onlangs geplaatst…5 dingen die je nog niet van mij wistMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  22/03/2015

  Ik zie ze de afgelopen dagen echt overal voorbij komen en moet zeggen dat mijn interesse steeds meer wordt gewekt. Zeker voor die prijs! De kleur is inderdaad niet mega bijzonder, maar vind ‘m je mooi staan hoor. Ik ben wel benieuwd naar die hele felle fuchsiakleur, die ga ik volgende week even scoren.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn favoriete lentelook van het momentMy Profile

 • Reageren
  Vi
  22/03/2015

  Ik ben sinds kort helemaal verliefd op de Bourjois Rouche Velvet collectie. Het is een soort gloss die mat wordt zodra het je lippen aanraakt. Maar ga deze ook maar eens proberen!

 • Reageren
  Nesrin
  22/03/2015

  Ik heb hier ook veel van voorbij zien komen en voor €3,50 wil ik het best proberen. Het is een fijne tussenkleur die op hebt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Personal update: vlog, winactie & other newsMy Profile

 • Reageren
  Chemène
  22/03/2015

  Ik heb de 03, ook van deze lijn, maar die is ook erg mooi! 03 lijkt een hele mooie roze kleur, maar als je ‘m op hebt dan is het toch wel een beetje een barbie-roze gehalte 😉

 • Reageren
  Nien
  22/03/2015

  Ben heel benieuwd naar de lipbalm en de andere kleuren. Deze kleur is misschien niet heel bijzonder maar vind wel dat het je mooi staat.
  Nien onlangs geplaatst…Dit maakte mij de afgelopen tijd blijMy Profile

 • Reageren
  Milou
  22/03/2015

  Kijk, en dit is dan juist weer wel iets voor mij! Niet te spectaculair, maar wel mooi en zelfs een beetje lievig. Ik vind het heel mooi bij je staan hoor! Weer eens wat anders dan rood, toch?
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Reageren
  Nadia
  22/03/2015

  Ik vind de kleur je mooi staan! Lijkt me handig ook, met zo’n punt.

 • Reageren
  Cheyenne
  23/03/2015

  Erg mooi kleurtje!
  Cheyenne onlangs geplaatst…RIMMEL – PROVOCALIPS IN ‘LITTLE MINX’My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.