HEMA Longerlasting Lipgloss

DSC_1831

Oh wat trokken deze glossjes mijn aandacht toen ik ze zag liggen! Wat een mooie kleuren en een schattige shimmers. De laatste tijd kan ik lipgloss steeds meer waarderen. Ik nam drie kleuren mee: 02, 03, en 05.

Hoewel het niet het meest ideale product is als je gaat eten/drinken/zoenen, vind ik zo’n prachtige glans op je lippen toch wel een mooie aandachtstrekker. Eigenlijk vond ik alle kleurtjes die ik zag liggen leuk, maar uiteindelijk besloot ik voor een donkerpaarse, een roze en een abrikooskleurige te gaan.

DSC_1825

DSC_1834

De verpakkingen vind ik super mooi, clean, strak en het oogt best chique zo met die zwarte dop en de zwarte letters. De hulzen voelen ook enorm stevig aan en het kwastje komt erg stevig uit de verpakking. De applicator is de meest gangbare lipglossapplicator en in mijn ogen tevens ook de fijnste.

IMG_4950

De pigmentatie van eigenlijk alledrie vind ik mooi en goed op mijn arm. Dit is slechts een enkele swatch. Ik ben onder de indruk, Hema! De kleuren zien er op mijn arm precies zo uit zoals ze lijken in de huls. Daar houd ik van. Laten we meteen gaan kijken naar de kleuren op mijn lippen.

DSC_1837

Abrikoos Collage

Dit is nummer 03. Ik zou zeggen dat ik deze oké vind, maar niet geweldig. Ik vind dat de pigmentatie op mijn lippen bij lange na niet zo goed is als op mijn arm. Nu zou je natuurlijk kunnen zeggen dat dit door de donkere kleur van mijn eigen lippen komt, maar ik heb genoeg glosses getest die mijn eigen lipkleur wel mooi bedekken.

DSC_1840

roze Collage

Nummer 02 wordt al iets beter. De roze kleur vind ik beter bij mij passen en ik vind dat deze mijn lippen mooier bedekt. Is natuurlijk ook wel iets makkelijker met een kleur die wat meer richting mijn eigen lippen gaat, maar toch. De shimmers ogen heel subtiel. Wel zie je dat de velletjes op mijn lippen een klein beetje benadrukt worden.

DSC_1838

Paars 2 Collage

Tot slot nummer 05. Mijn hemel, wat is dit voor nare kleur?!! Ik schrik er gewoon van. Hier kan ik echt helemaal niks mee. Hij wordt op mijn lippen ontzettend vlekkerig en de dekking is echt dramatisch te noemen. Ik heb een stuk of 6 laagjes moeten aanbrengen om te zorgen dat de kleur mijn lippen nog enigszins bedekte. Bah, ziet er niet uit. Die glans maakt het ook een heel raar geheel. Deze kleur in een matte lipstick had ik vast heel cool gevonden, maar dit is hem niet voor mij.

Al met al vind ik de glossjes een behoorlijke miskoop. Naast dat de kwaliteit gewoon niet zo heel erg goed is, komt er maar heel weinig product uit de huls als je de applicator eruit haalt. Je moet dus echt een paar laagjes smeren wil je dat er nog enigszins kleur op je lippen komt. Zonde, want zo gaat je lipgloss erg snel op. Verder vind ik dat de gloss velletjes benadrukt en de donkerpaarse kleur accentueert zelfs de rimpeltjes in je lippen. Helaas pindakaas! De Hema Soft Matte Lipbalms doen het veel beter (klik HIER voor de review daarvan).

De Hema LongLasting Lipglosses kosten €3,50 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  05/06/2015

  Ik durfde het bijna niet te zeggen, tot ik zag dat je in je conclusie deze glossjes ook aardig de grond in boort. Maar inderdaad, ik vind het effect op je lippen niet erg mooi. De donkerder spant de kroon, maar die andere twee vind ik ook niks. Jammer Hema!
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate | 36 wekenMy Profile

 • Reageren
  Angela
  05/06/2015

  jasses! Wat een weggegooit geld! Ik vind lipgloss vaak niet zo je van het.. Die van Miss Sporty zijn wel gaaf trouwens. En voor die 3,50 kun je beter de Hema Long Lasting Lipsticks Matte lipsticks kopen, daar heb ik 2 van en die zijn echt GE-WEL-DIG! ?

 • Reageren
  Kirsten
  05/06/2015

  Oh, bah. Ik ben helemaal niet meer van de lipglosses. Voorheen wel eigenlijk. Maar doordat het zo plakkie is, gebruik ik het nooit meer. Nou moet ik zeggen dat ik lipglosses vaak alleen transparant mooi vind. Lipstick vind ik in velle kleurtjes wel mooi! Zonde van het geld zeg! Maar wel fijn dat ik dat nu weet haha.
  Kirsten onlangs geplaatst…HIGH END WISHLISTMy Profile

 • Reageren
  Eline
  05/06/2015

  Ze zijn inderdaad niet echt mooi. Jammer, want de kleuren lijken zo leuk!
  Eline onlangs geplaatst…New in: jurkje uit de webshop van Little DifferentMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  06/06/2015

  Ik word ook altijd verleid door die mooie glanzende lipglosskleurtjes. Draag ze één keer en dat was t dan…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Goed ‘nieuws’: dikke baby’s worden niet persé dikke kleutersMy Profile

 • Reageren
  Withlovefroms
  06/06/2015

  Looks good!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.