HEMA Lip Lacquers + Matte Lip Creams

Gloedjenieuw zijn ze, deze lip lacquers van HEMA. Ik kan alvast verklappen dat ik fan ben!

Het laatste HEMA lipproduct dat ik kocht dateert van tijden geleden, maar het is er wel eentje waar nog steeds erg content mee ben. De Soft Matt Lipbalm in de kleur 02 heeft ervoor gezorgd dat ik HEMA zeer serieus ben gaan nemen als beautymerk en dat ik er geregeld rondneus voor andere simpele, maar kwalitatief uitstekende producten.

Vorige week kwam er een pakketje binnen met de nieuwste aanwinsten in het HEMA lipassortiment, de HEMA Lip Lacquers en Matte Lip Creams. Er zijn twaalf kleuren uitgebracht waarvan 6 met een matte finish en 6 met een glanzende finish. 1 ding wist ik zeker: deze pareltjes gingen heel snel door mij gereviewd worden!

De lipproducten komen in een vrij simpele, doorzichtige huls met een zwarte dop. In het geval van de Matte Lip Creams is de dop matzwart en de Lip Lacquers hebben geheel in stijl een glanzende dop. De kwastjes van beide producten zijn verschillend. Waar de matte versie een normale sponsapplicator heeft, bevindt zich in de glanzende lip lacquers een echt kwastje. Leuk om het verschil zo te kunnen testen qua aanbrengen!

Ik begin met het testen van de Matte Lip Creams.

Nude. Bruin-nude en ik zijn meestal niet zo’n goede combi. En tóch vind ik dat ik deze voor de verandering eens kan hebben.

Burgundy. Een prachtige klassieke, donkerrrode kleur. Liefde voor deze!

Raspberry. Verbazingwekkend hoe elegant deze framboosrode kleur is. Hij zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Pink. Nog zo’n leukerd! Een tikkie volwassener dan haar voorganger maar nog steeds even fris en elegant.

Plum. Hè nee, dit is ‘m niet voor mij. Ik kreeg ‘m ook niet goed dekkend.

Wine. Dit is een diepe, wijnrode kleur waar ik erg van houd. Dit soort tinten zijn in mijn stash niet weg te denken.

Oordeel: wat een steengoede lipcreams zijn dit. Ze blijven werkelijk als een huis op je lippen zitten. De pigmentatie is gewoonweg top en het aanbrengen gaat soepel.

Hieronder volgen de zes Lip Lacquers.

Pink. Wow, ik had niet gedacht dat ik zo content zou zijn over een roze lipstick. Wat een lekker vrolijk kleurtje dit. Mijn lippen lijken er ook iets voller door.

Burgundy. Als je goed kijkt zie je dat deze kleur naar een beetje donkeroranje neigt. Ik moest er in het begin even aan wennen, maar nu ik ‘m weer op de foto zie denk ik ‘ja, hij is tof!’

Red. Deze rode kleur is zeer sprekend en ik vind dat ‘ie erg goed bij mijn blonde haren past.

Fuchsia. Dit soort kleuren te barbie-achtig? Nee hoor, helemaal niet! Dit felle exemplaar geeft je een krachtige, vrouwelijke uitstraling.

Purple. Helaas werken dit soort kleuren niet zo goed bij mij. Ook lijkt – in tegenstelling tot de anderen – de substantie niet helemaal te dekken.

Orange Red. Deze behoort tot mijn favorieten kan ik wel stellen! Het is een echte knalkleur die het erg goed zal doen in de zomer.

Oordeel: ik ben wederom flabbergasted door de kwaliteit van deze Lip Lacquers. En wat zijn ze mooi! Ja HEMA, dit heb je goed gedaan. Het kwastje werkt prima bij het aanbrengen.

Tot slot (of nou ja… je begint hiermee natuurlijk) de lipprimer. Een product dat de lippen gladder en zachter maakt en bovendien de houdbaarheid van de Lip Creams en Lacquers verlengt. Je dient dit product eerst even te laten drogen alvorens je je lipproduct aanbrengt. Mijn lippen zien er inderdaad mooi verzorgd uit na gebruik. Zeker onder de matte lip creams is het een fijne substantie om aan te brengen, zo heb je toch een iets minder droog gevoel. Of ik ‘m per se nodig vind? Dat niet, want ook zonder de primer blijft zowel de Lacquer als de Cream goed zitten. Vooral de matte Lip Cream is een topper wat betreft houdbaarheid. Hier heb je echt de hele dag plezier van, ondanks eten, drinken en zoenen. De Lip Lacquer dien je na een maaltijd wel weer even bij te werken.

De Lip Lacquers en Matte Lip Creams zijn te koop voor €4,50 per stuk bij HEMA. De Lip Primer kost €4.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Marloes
  19/03/2017

  Wow wat een gave kleuren en wat staan ze je mooi! Zelfs die twee paarsige kleuren kun je hebben, al vind ik die ook wat minder. Dat wordt weer hollen naar de hema!
  Marloes onlangs geplaatst…Mijn week in outfitsMy Profile

 • Reageren
  Rachel
  19/03/2017

  Ooh wauw, dat zijn toffe kleuren. En een lekker toegankelijk prijsje. Deze niet lippenstiftdrager durft dit nog wel te halen
  Rachel onlangs geplaatst…Saint Patricks dayMy Profile

 • Reageren
  Sharon - Choose to Shine
  19/03/2017

  Mooie kleurtjes! Ik ga snel is kijken bij Hema want ik ben ook erg benieuwd naar de
  primer!
  Sharon – Choose to Shine onlangs geplaatst…Curaçao – Livingstone Jan Thiel Resort & Zest CuraçaoMy Profile

 • Reageren
  Loes
  19/03/2017

  Mooie kleuren! Ik vind Raspberry je echt heel goed staan!
  Loes onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Nederlandse Bloggers en/of YoutubersMy Profile

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  19/03/2017

  Wauw, die felle kleuren staan je echt heel goed! Zelf vind ik Wine echt prachtig 🙂
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Newest Daniel Wellington watch: Classic Petite SterlingMy Profile

 • Reageren
  Nynke
  19/03/2017

  Erg mooi!
  Mkae up van de Hema wordt echt steeds mooier en fijner 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.