Hema It’s My Beautiful Skin Day Serum

DSC_2594

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, betere huidverzorgingsproducten die mijn immer vocht te kort komende huidje een boost kunnen geven. Nu was ik al een tijdje benieuwd naar het It’s My Beautiful Skin Day serum van Hema omdat ik er goede verhalen over had gehoord. Ik kwam ‘m tegen en nam hem mee!

Een serum voor slechts €3,95, daar was ik wel eens benieuwd naar. Zou het niks zijn, dan zou het ook niet veel uitmaken.

DSC_2590

DSC_2634

De verpakking vond ik eigenlijk meteen al leuk. Hoewel erg ‘Hema-herkenbaar’ vind ik dat dit serum geen goedkope uitstraling heeft en daarnaast is het een enorme pré dat het een pompflacon is. Gemakkelijk en hygiënisch in gebruik! In de pompflacon vind je 30ml product, ook hierover heb ik niks te klagen.

DSC_2600

DSC_2598

De ingrediëntenlijst dan. Mij valt meteen al op dat het Hyaluronzuur dat op de beschrijving groot staat vermeld als een van de ingrediënten, wel redelijk laag op de lijst staat. De ingrediëntenkenners onder ons zullen dan snappen dat er niet zoveel van dit bestanddeel in het serum zit. Op de eerste, tweede of derde regel zou het beter zijn geweest. Hoger op de lijst staan trouwens prima verzorgende oliën, dus dat zit wel snor. Verder zit er ook parfum in. Een nadeel als je een gevoelige huid hebt, maar ik heb er niet zoveel moeite mee. Het serum ruikt naar mijn idee best lekker.

DSC_2601

Als je de druppel op mijn hand zit dan is het eerste wat ik zie een crèmesubstantie. Niet echt iets wat ik bij een serum verwacht. Na het uitsmeren voelt het wel meer als een serum aan, maar toch blijf ik de associatie met een dagcrème houden.

DSC_2612

ingezoomd

Eenmaal aangebracht op de huid vind ik dat mijn huid prima verzorgd en gevoed wordt. “Je huid zal het heerlijk vinden” staat er op de verpakking en ja hoor, mijn huid vindt het inderdaad heel erg lekker. Normaal gesproken vertoont mijn huid tekenen van droogheid maar zoals je op de foto kunt zien zijn die netjes weggewerkt. Beide foto’s zijn zonder foundation en zelfs de roodheid waar ik normaal gesproken last van heb, lijkt minder te zijn.

Dit serum is voor mij eigenlijk eigenlijk al afdoende als dagverzorging. Wellicht komt dit mede doordat de substantie al best wel rijk aanvoelt en ik het idee heb dat een crème er niet veel meer aan toe kan voegen. Voor de nacht kies ik er wel voor om er nog een extra crème overheen aan te brengen. Het serum is trouwens onderdeel van een grotere verzorgingslijn van Hema, dus je kunt ervoor kiezen om ook de dag- en nachtverzorging uit deze lijn te nemen als aanvulling. Ik ben in ieder geval super tevreden over het serum!

Het Hema It’s My Beautiful Skin Day Hydrating Serum kost €3,95.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Anneleen
  07/04/2015

  Fijn dat je er zo tevreden over bent 🙂 ik ben hier erg benieuwd naar !
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #2My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  07/04/2015

  Ik vind de substantie ook in eerst instantie op een creme lijken. Verder klinkt het als een prima serum met een vriendelijk prijskaartje.
  Nesrin onlangs geplaatst…Photodiary Keeping up with NesrinMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  07/04/2015

  Ik zag dit serum volgens mij laatst al staan bij de hema en was al benieuwd! Ik was al een tijdje op zoek naar iets tegen de droge plrkjes op mijn voorhoofd. Ga dit zeker eens proberen!
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe overleef ik… Het eerste trimester?My Profile

 • Reageren
  Laura
  07/04/2015

  Ben toch wel benieuwd geworden naar dit serum! Ik heb het idee dat mijn gezichtshuid wel een oppepper kan gebruiken…

 • Reageren
  Esra
  07/04/2015

  Ik heb deze ook en mijn huid vindt het ook heerlijk! X

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  07/04/2015

  Echt heel fijn goedkoop! Ik was hier wel benieuwd naar, alleen mijn huid is nogal gevoelig en verdraagt vaak geen parfum. Jammer.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Review: Drankjes met Moleculen voor een ModellenhuidMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  07/04/2015

  Wat ironisch, ik heb net een review geschreven over een serum dat 87 euro kost en waar ik stukken minder enthousiast over ben dan jij over dit Hema-serum…
  Carlijn onlangs geplaatst…Beauty food: de groene smoothieMy Profile

 • Reageren
  Joy
  07/04/2015

  Deze ga ik zeker proberen!!
  Joy onlangs geplaatst…Plog #1My Profile

 • Reageren
  Cheyenne
  08/04/2015

  Wat een fijn serum, als mijn huidige serum op is wil ik deze zeker eens proberen!
  Cheyenne onlangs geplaatst…OOTD – PASENMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.