Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara

Zonder goede mascara ben ik nergens. Toch zijn deze vrij zeldzaam. Vandaag test ik de Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara.

De mascara der mascara’s is voor mij nog altijd mijn geliefde Chanel Le Volume, maar uiteraaaaaaard sta ik als beautyblogger ook open voor andere exemplaren.

2

Op het ICI Paris XL Exclusive event van een tijdje geleden ontving ik deze variant van Helena Rubinstein. Leuk, want ik heb nog nooit een mascara van dit merk uitgeprobeerd.

8

7

De huls van deze mascara vind ik niet per se heel bijzonder. Misschien was een extra opdruk of een gravure nog wel mooi geweest. Toch past het goud met zwart wel bij de algehele uitstraling van het merk.

9

3

Mijn persoonlijke voorkeur gaat niet meteen uit naar een spiraalvorming borsteltje en ook niet naar ‘gewone’ haartjes zoals te vinden zijn op dit borsteltje. Ik vind dat gewone haartjes, in vergelijking met siliconen haartjes, minder goed separeren. Echter weet ik ook dat er uitzonderingen zijn dus ik laat me graag verrassen.

4

5

Dit is het resultaat waarbij ik een paar laagjes heb gebruikt. De borstel werkt goed, eigenlijk beter dan ik dacht. Het borsteltje is vrij dun waardoor je niet snel knoeit. Ook handig voor je onderwimpers. De spiraalvorm vind ik nog steeds een beetje overbodig, ik heb niet het idee dat dat nu daadwerkelijk heel veel meer doet voor mijn wimpers.

De mascara maakt de wimpers duidelijk langer en separeert redelijk, maar nog steeds haalt zo’n borsteltje het qua separatie niet bij een siliconen borstel. De mascara maakt mijn wimpers verder voller op een natuurlijke manier. Hij klontert niet.

6

Conclusie: hij werkt. En goed ook. Maar hoewel de mascara mij over het algemeen alles meeviel – zeg maar gerust enthousiast stemde – moet ik er wel bij zeggen dat ik ‘m met 35 euro behoorlijk aan de prijs vind. Nee, dat zou ik er zelf niet voor over hebben. Het is absoluut een fijne mascara die redelijk doet wat ‘ie belooft, maar zeker in deze prijscategorie zijn er genoeg betere mascara’s.

Helena Rubinstein is te koop bij ICI Paris XL.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  10/08/2016

  Dar vind ik ook een behoorlijk bedrag voor ern mascara die he niet echt omver blaast. Ik ben een tijdje geleden overgestapt van dure mascara naar goedkoop, namelijk naar Essence. Over dit budget merk ben ik eigenlijk even tevreden als over de duurdere merken die ik eerst kocht.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Shoplog: nieuwe HEMA kindercollectie voor najaar/winter 2016/2017 & zomerkledingMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  10/08/2016

  Vind het wel een mooie mascara, maar echt veel te duur inderdaad.
  Nicole onlangs geplaatst…Overlast van de buren – Wanneer zeg je er wat van?My Profile

 • Reageren
  Liset
  10/08/2016

  Ik ben eigenlijk niet zo bekend met dit merk, daarom is het leuk dat je hier iets van test. Eerlijk gezegd vind ik hem iets te spinnenpoterig zeg maar ;). De separatie had denk ik beter gekund. Wel geeft hij veel volume, maar ik word niet weg geblazen helaas.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  10/08/2016

  Klinkt goed maar hij is inderdaad aan de prijs. Mijn favoriete ‘high-end’ blijft toch de Chanel Le Volume!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…5x Favoriete Zomer LipstickMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  10/08/2016

  Leuk, ik kende hem niet. Ik zou het bedrag niet over hebben voor de mascara, haha. Al ben ik wat dat betreft standaard een krent 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…10 keer.. Wat je niet tegen een vegetariër moet zeggen VIDEOMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  10/08/2016

  Wow je wimpers zijn superzwart en mooi vol (wilde ‘dik’ typen, maar weet niet of dat nou zo’n lekkere term is bij wimpers) geworden door deze mascara. Toch vind ik het effect ook wel aan de klonterige kant, ik geef zelf de voorkeur aan mascara’s die wimpers zwart en vol maken maar dan natuurlijker ogen. En voor die prijs zijn er idd genoeg mascara’s die dat doen 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: favoriete zomerfoto’s van A&MMy Profile

 • Reageren
  marleen@burgertrutjes
  10/08/2016

  Je kan m goed hebben! Mooie mascara inderdaad. Maar mijn portemonnee vindt het minder grappig 🙂

 • Reageren
  Jonna@Burgertrutjes
  10/08/2016

  Mooie mascara, maar haalt het niet bij mijn Dior mascara 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.