Handige opbergbakjes Action

PicMonkey Collage

Sinds een paar maanden heb ik mijn make-upkast behoorlijk netjes gesorteerd. Voorheen was het altijd God zegene de greep of ik iets kon vinden of niet, nu heeft alles een logische plek. Ik vond gisteren een paar handige bakjes bij de Action die mijn make-up nog mooier sorteert!

Met oude Beautybox-doosjes had ik een tijd terug een keurig systeem bedacht. Lippenstiften bij lippenstiften, paletten bij paletten en oogschaduws bij oogschaduws. Inmiddels heb ik alweer zoveel producten binnengekregen en gekocht dat mijn systeem weer een beetje toe was aan vernieuwing. Toen ik in de Action liep kwam ik daar een paar handige bakjes tegen die me ideaal leken voor wat extra opbergruimte. Ik laat ze jullie zien!

DSC_1943

bakje 1

Bakje 2

Bakje 3

Bakje 4

Bakje 5

DSC_1932
Dit is bakje bestaat uit 12 vakjes waar je bijvoorbeeld lippenstift in kunt zetten, vier wat grotere vakken voor potloden, blush of losse oogschaduws, en een groter vak waar je van alles in kwijt kunt. Ik was erover verbaasd hoeveel er uiteindelijk in paste! Ik heb ervoor gekozen mijn favoriete lipsticks, blushes, lidpotloden en oogschaduw in te doen. En natuurlijk heb ik ook gekeken of het allemaal een beetje bij elkaar past.

DSC_1944

DSC_1935

DSC_1936

DSC_1937

DSC_1938

DSC_1939

Het tweede bakje is er eentje met laadjes en die leek me geschikt voor wat losse oogschaduws. Ik ben heel kritisch geweest en heb een paar losse oogschaduws die ik niet vaak gebruik opgeruimd in een grote doos waar ik voortaan spullen in wil doen die ik weg kan geven omdat ik ze zelf niet meer gebruik. Zo houd ik mijn stash een beetje binnen de perken. Ook voor dit bakje geldt dat hij echt best wel groot is. Ik denk dat ik hier nog wel meer van wil aanschaffen want dit systeem met laadjes vind ik echt mega handig. Je zou bijvoorbeeld ook meerdere van dit soort bakjes op elkaar kunnen zetten.

De bakjes kosten €2,99 per stuk.

Wat voor opbergsysteem gebruiken jullie voor je make-up?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  05/06/2015

  Handig. Ik denk dat genoeg heb aan één Action bakje 😉 Er past verrassend veel in het bakje met 12 vakjes.

  Op dit moment heb één zielige toilettas waar alles in zit.
  Nesrin onlangs geplaatst…De Turkse paplepelMy Profile

 • Reageren
  Michelle
  05/06/2015

  Ik gebruik standaard een klein reistoilettasje voor mijn dagelijke make-up, mijn handtas zit vol met lippenstiften haha en de rest zit in een grote bak en toilettas waar ik eigenlijk bijna nooit in kijk.

 • Reageren
  Japke
  05/06/2015

  Handig! Dat wordt even shoppen bij de Action 🙂
  Japke onlangs geplaatst…Wat een sportverslaving mij heeft geleerdMy Profile

 • Reageren
  Laura - Dagelijkse hap
  05/06/2015

  Wat zijn ze super handig en goedkoop! Ik zie ze soms wel vaker ergens staan, maar dan vragen ze er makkelijk €10 voor 😮
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Maaltijdsalade met honing-kip en salted caramel pinda’sMy Profile

 • Reageren
  Joy
  05/06/2015

  Wat ontzettend handig zeg. En nog leuker, die prijs!!
  Joy onlangs geplaatst…Mijn huisje boompje beestje #8My Profile

 • Reageren
  Anouk
  05/06/2015

  Ik heb ze beide ook gehad nog geen week vond ze totaal niks waard

 • Reageren
  Denise
  05/06/2015

  Wat een super handige bakjes! 😀
  Denise onlangs geplaatst…Room make-over wishlistMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  05/06/2015

  Altijd handig van die opbergbakjes. Ik heb er zelf dan ook meerdere in mijn kastje zitten. Die schuiflades vind ik niet zo fijn. In het begin leg ik het netjes en geordend neer, maar al snel gooi ik, na gebruik, alles veel rommeliger in de bak, waardoor het niet meer zo past als voorheen. Oeps.
  Kirsten onlangs geplaatst…HIGH END WISHLISTMy Profile

 • Reageren
  angelique
  06/06/2015

  Dat zijn inderdaad erg handige bakjes! Staat nog leuk ook!
  angelique onlangs geplaatst…Persbericht | 3-in-1 knuffelsMy Profile

 • Reageren
  Kim
  19/07/2015

  Goede tip! Ik had zelf altijd de doorzichtig plastic langwerpige Ikea bakjes welke uitstekend pasten bij mijn badkamermeubel van….jawel…Ikea.
  Tegenwoordig hebben wij een handgemaakt meubel dus ik ga binnenkort naar de ‘je gaat er nooit met lege handen naar buiten’ Action 🙂

 • Reageren
  Amélie
  15/01/2017

  Ik heb in mijn lade een onderverdeling (van de Ikea en 1 van mijn mama ooit gekregen?) In die lade doe ik lipstick en nagellak in. Voor de rest heb ik in mijn spiegelkast wat bakjes met mascara’s en kwasten. Ik heb niet echt veel plaats voor een grote opbergbak, maar ik red het wel met 1 kleintje langs mijn wastafel met een paar lipsticks en concealer in.
  Toffe bakjes trouwens (ik heb mijn kleine ook van de action)
  Grtjs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.