Gouwe ouwe: Cacharel Amor Amor parfum

DSC_0681

Amor Amor, wie kent ‘m niet? Wanneer ik deze geur ruik, word ik weer even mee teruggenomen naar mijn middelbareschooltijd zo’n 10 jaar geleden. Ik zat toen in de eerste klas en dit geurtje was helemaal een hype.

Je kon gewoon niet om Amor Amor heen. Al mijn vriendinnen droegen de geur, en degenen die hem nog niet hadden vroegen hem steevast voor hun verjaardag. Gek he, dat je het toen juist leuk vond om allemaal hetzelfde te ruiken. Inmiddels is de hype al geruime tijd overgewaaid en durfde ik de geur weer aan mijn collectie toe te voegen. Ik kreeg een exemplaar van 30ml voor Sinterklaas.

Amor Amor is het beste te omschrijven als zoet en zwoel, een echte liefdesgeur dus zoals de naam al doet vermoeden. De ingredienten zijn als volgt: rode grapefruit, bloedsinaasappel en zwarte bes. Het hart bestaat uit abrikoos, lelietje-van-dalen en jasmijn. Ik ben een echte liefhebber van jasmijn. Verder is er in het parfum ook een vleugje vanille te bespeuren.

DSC_0683

Het flesje van 30ml past precies in mijn hand.

Kunnen jullie je de reclameposter nog herinneren? Een zoenend stelletje waar ik toen alleen maar bij weg kon zwijmelen.. De poster heeft jaren op mijn kamer gehangen, haha.

921476836

De geur blijft redelijk lang hangen, zo’n vijf uur lang blijft ‘ie bij mij nog goed ruikbaar. Meestal spuit ik ’s middags nog een beetje parfum bij, omdat de meeste geuren dan wel vervlogen zijn.

Voor 30ml betaal je nu bij de ICI Paris 31,99.

Wat vinden jullie van Amor Amor? Worden jullie er warm van?

*Onder het kopje ‘Follow me’ kun je me volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Dat zou ik heel leuk vinden! Ook verloot ik maandag een GLOSSYBOX onder mijn facebook followers. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie te geven onder het stukje waarin ik vermeld dat ik 200 likes behaald heb.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Kelly
  13/12/2013

  Lijkt me een fijne geur!

 • Reageren
  Saskia
  13/12/2013

  Heerlijke geur is dit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.