Golden Rose Velvet Matte Lipstick

cover

Als ik 1 kleur lipstick moest kiezen die ik mijn hele leven zou moeten dragen, dan zou dat rood zijn. Het is een kleur die ik zo ongelofelijk sexy en vrouwelijk vind, daar kan geen enkele andere kleur tegenop. Ik val meteen met de deur in huis: ik heb weer een pareltje gevonden en de naam is Golden Rose Velvet Matte #18.

Rood is zeg maar echt mijn ding, zeker wat betreft lipstick. De laatste tijd vind ik matte rode lipstick het allermooist. Ik was wat aan het rommelen in mijn nog-te-reviewen-bakje en daar vond ik een lipstick van Golden Rose. Deze zat in de oktober-editie van de Beautybox.

DSC_1155

De huls is simpel en stevig in een eveneens matrode kleur. De gouden letters op de huls vind ik best chique. Eigenlijk heb ik niks negatiefs aan te merken op de lay-out.

DSC_1161

DSC_1165
De vorm van de lipstick vind ik ietwat onhandig, de ronding is niet helemaal geschikt voor mijn lippen. Hij had van mij wel iets platter afgesneden mogen zijn. Misschien dat het op de foto niet zo duidelijk overkomt, maar het ‘kuiltje’ in de lipstick vind ik te groot. Sowieso snap ik dit soort kuiltjes nooit zo goed, er zullen denk ik maar weinig mensen zijn bij wie de vorm precies op de lippen past.

DSC_1167

Ik vond het een typische bloedrode kleur toen ik hem op mijn had swatchte. Man, wat een pigment komt hier vanaf! Ik vind het altijd lastig om te zeggen of een kleur me staat aan de hand van de swatch op mijn arm, ik moet echt zien hoe het op mijn lippen staat.

DSC_1172

DSC_1193

DSC_1203

golden rose velvet matte

Op mijn lippen vind ik de kleur geweldig. Sexy, mysterieus, en ongelofelijk vrouwelijk. De ietwat warme ondertoon vind ik ook goed bij mijn huid passen. Ik heb niet het gevoel dat de lipstick mijn lippen droog maakt, hij maakt ze juist vol en ze zien er zelfs gehydrateerd uit, terwijl ik toch altijd een beetje droge lippen van mezelf heb.

De lipstick kost €7,95 en is te koop via golden-rose.nl.

Houden jullie ook zo van rode lipstick?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  31/01/2015

  Wat een mooie lipstick, staat je heel classy! Ik ben ook dol op rode lipstick en het geeft me zo’n vrouwelijk gevoel
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Het snelle havermout ontbijtMy Profile

 • Reageren
  Liset
  31/01/2015

  Rode lipstick staat jou ook geweldig met je mooie blonde haren! Ik vind rood ook erg vrouwelijk en ik voel me erg ‘sterk’ met een rood kleurtje. De laatste tijd merk ik dat ik vaker voor een donkerrode of berry/rood kleur ga vanwege de winter, maar straks weer lekker fel rood :).
  Liset onlangs geplaatst…Video | Mijn huidverzorgingsroutineMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  31/01/2015

  Hij ziet er inderdaad mysterieus uit! Heel mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Amsterdam Fashion WeekMy Profile

 • Reageren
  Ltbam
  31/01/2015

  Een woord: WAUW!

 • Reageren
  Ceetje
  31/01/2015

  Zo’n kuiltje vind ik ook nooit zo fijn in een lipstick. Wat een prachtige kleur zeg, staat je heel mooi <3
  Ceetje onlangs geplaatst…De “net niet helemaal” foto’sMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  31/01/2015

  Heel gaaf kleurtje. Ik hou van rode lipstick en vrouwen die dit dragen.

  Vraagje, welke lipstick draag jij op de foto bovenin je blog (header)? Die is ook echt te gek.
  Nesrin onlangs geplaatst…Taal & Ik (Nederlands, Turks & fashion)My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   01/02/2015

   Dankje Nesrin! De lipstick die ik draag op de bannerfoto is Essence Velvet matte in de kleur Velvet Rose:)

 • Reageren
  Annemijn
  31/01/2015

  Ik heb hem ook uit de beautybox en ben er ook erg tevreden over!
  Annemijn onlangs geplaatst…Start to run update #2 Walking in a winter wonderland!My Profile

 • Reageren
  Milou
  31/01/2015

  Mooie kleur zeg! Ik durf nooit lipstick op te doen, maar áls ik het doe, dan gebruik ik die van Tina Turner. Dat is er eentje die mijn moeder een tijdje geleden ineens vond in haar kast en hoewel hij dus wel oud is, heeft hij echt een prachtige dieprode, matte, kleur. Zo mooi!
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek…My Profile

 • Reageren
  Marloes
  01/02/2015

  Wat een beauty! Hij staat je heel erg mooi. Ik ben zo gek op matte lipsticks <3

 • Reageren
  Kim ter Stege
  01/02/2015

  Ik ben DOL op matte lipsticks. Deze rode kleur staat jou erg goed!
  Liefs, xo
  Kim ter Stege onlangs geplaatst…Scrub away met de Anatomicals Body Scrub!My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  02/02/2015

  Ik kan ook echt niet genoeg rode lipsticks hebben. Heb mij laatst weer schuldig gemaakt aan het kopen van twee nieuwe rode lipsticks. Deze ziet er echt heel mooi uit.
  Kirsten onlangs geplaatst…Week off – Trip BerlijnMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.