Goede beautyvoornemens 2014

makeupp

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat ik me weer eens flink ga buigen over mijn goede voornemens voor komend jaar. Ik moet zeggen dat ik niet zo heel erg van de goede voornemens ben, ik houd me er toch nooit aan, maar op beautygebied kan er bij mij echt nog wel wat verbeteren. Hier komen ze!

1. Naar de schoonheidsspecialiste gaan voor de ruwe plekjes op mijn gezicht. In de zomer heb ik over mijn huid echt niks te klagen, maar in de winter kunnen mijn kin en wangen heel ruw aanvoelen en erg rood zijn. Ik vind dit echt vreselijk want het maakt mijn huid een stuk minder egaal, maar ik weiger om naar de zonnebank te gaan zodat het beter wordt. Ik hoop dat een dermatoloog of schoonheidsspecialiste met bepaalde crèmepjes dit verschijnsel kan verhelpen, want er moet vast iets aan te doen zijn.

2. Mijn handen beter verzorgen. Ik heb niet echt mooie handen. Mijn vingers staan scheef en mijn nagels hebben allemaal een andere vorm. Het minste wat ik dus kan doen is ze mooi verzorgen zodat in ieder geval de huid er nog een beetje acceptabel uitziet. Helaas vergeet ik dit vaak. Ik houd er echt rotsmoesjes op na zoals ‘handcrème maakt mijn tas weer zwaarder’ en ‘ik houd niet van vette handen’. Toch moet ik van mezelf echt wat liever zijn voor mijn handjes. Ze hebben immers heel wat te verduren.

3. Mijn stash op orde houden. Hier ben ik echt een ramp mee. Sindskort heb ik wel wat bakjes waar ik de boel een beetje netjes mee houd, maar er liggen nog genoeg producten te wachten op een fijn en opgeruimd plekje. Nu ligt de helft van mijn producten in glossyboxen en de andere helft los door mijn kasten heen. Zonde, maar ook erg onhandig want zo kun je nooit iets makkelijk terug vinden.

4. Ik wil dit jaar heel graag een Hannah Experience ondergaan. Ik moet echt wat meer informatie inwinnen over mijn huidtype en ik zou ook graag willen weten hoeveel huidbeschadiging ik al heb opgelopen. Bij de Hannah Experience krijg je uitgebreid informatie over jouw huid door middel van een analyse, en hier wordt dan de behandeling op afgesteld. Nog eventjes sparen alleen!

5. Mijn lippen vaker scrubben. Ik draag heel veel lipstick en glosses maar vergeet vaak mijn lippen te scrubben. Dit is natuurlijk niet echt een mooi gezicht als je velletjes hebt. En dat terwijl je zo gemakkelijk zelf een scrubje in elkaar flanst! Beetje kokosvet of olijfolie mengen met een beetje  suiker en klaar is kees!

6. Meer met mijn haar doen. Ik ben ’s ochtends zo intensief met mijn make-up bezig dat ik vaak vergeet iets leuks met mijn haar te doen. Meestal doe ik er dan een clip in die ik nog in mijn tas heb rondslingeren. Opzich niet erg natuurlijk, maar als ik dan een keer iets anders doe met mijn haar dan zie ik pas hoe leuk dat er eigenlijk uitziet!

hairdo

Dat waren mijn goede beautyvoornemens voor komend jaar. En hoe zit het met die van jullie? 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Marloes
  29/12/2013

  Een beautyexperience bij Hannah zou ik ook nog wel graag willen doen. Verder heb ik niet echt voornemens. Behalve dat ik wat meer high end make-up merken zou willen aanschaffen. Maar dat is niet echt een voornemen 😉

 • Reageren
  Kim
  29/12/2013

  Mooi lijstje ;). Meer met mijn haar doen en een Hannah Experience ondergaan staan ook bij mij op de lijst. Verder wil ik hard sparen om in september te starten met een opleiding Imagestyling (visagie/hair/fashion). En natuurlijk weer gezond eten, meer sporten as usual! Hopelijk kunnen we ons aan de voornemens houden!

  • Reageren
   La VieSagista
   30/12/2013

   Leuk Kim dat je een opleiding imagostyling wilt beginnen! Zeker doen!

 • Reageren
  Daphne
  29/12/2013

  Mooie lijst, ik moet me ook zeker een aan de punten 2 en 6 gaan houden.

 • Reageren
  Cheryl
  30/12/2013

  Haha die punten zijn bij mij ook allemaal wel van toepassing! Misschien ook wat vaker make-up op doen. Ik heb een stash als een visagist maar doordeweeks doe ik er niet veel mee o.a omdat ik in de gehandicapten zorg werk, voor hun hoef ik er nou niet direct mooi uit te zien ;P

 • Reageren
  BeautyMan
  03/01/2014

  De schoonheidsspecialiste is inderdaad erg fijn, werkt ook goed voor mijn huid.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.