Filmpje: gezichtsreinigingsroutine met Lush Ultrabland

Ik maak altijd, maar dan ook altijd mijn gezicht grondig schoon voor het slapengaan. Hoe ik dat doe? Dat zie je in deze video.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe video’s.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Mandy
  25/03/2016

  Fijn gevoel hè als je in bed ligt met een lekker schoon, verzorgd gezicht! Ik ga ook nooit mijn bed in zonder mijn make-up te hebben afgehaald. Leuk om eens te zien wat voor routine je hebt. Ik ben echt aan het klungelen op het moment met mijn routine. Ik had altijd een normale huid zonder puistjes of oneffenheden maar sinds kort heb ik echt een vette huid en mijn huid is best wel onrustig. Vervelend omdat je dan weer helemaal opnieuw moet uitvinden wat voor mijn huid werkt!

 • Reageren
  Nicole
  26/03/2016

  Ik ben hier dus zo slecht in. Ik haal vaak niet eens mijn makeup eraf. Shame on me!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Opheffingsuitverkoop bij V&DMy Profile

 • Reageren
  Vi
  26/03/2016

  Ik vind het echt heel erg lastig te bepalen wat voor crème ik moet gebruiken. Ik heb een gemengde huid waarbij mijn voorhoofd en gebied rond mijn mond altijd vrij vet zijn, waardoor ik eigenlijk nooit crème gebruik ’s avonds omdat ik denk dat dit mijn huid nog vetter zal maken. ’s ochtends voor ik mijn make-up op gebruik ik wel een beetje Sensai cellular performance maar that’s it.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.