Gekke zoektermen waarop mijn blog gevonden wordt

bokgeit ofzo

Om inzicht te krijgen in mijn bezoekers en de artikelen die zij graag lezen, houd ik nauwlettend mijn statistieken in de gaten. Mijn WordPress geeft mij tevens inzicht in de zoektermen waarop mijn blog gevonden wordt via Google. Dit levert hilarische, vreemde en idiote zoektermen op. Ik deel er een paar met jullie!

Kim Ter Stege heeft mij geïnspireerd om dit artikel te schrijven, zij maakte eerder deze week een hilarisch artikel over de zoektermen waarop haar blog gevonden wordt. Zijn jullie er klaar voor?

Bevallende vrouwen filmpjes
Nee, dan moet ik je teleurstellen.

Stoute dingen die je gedaan moet hebben
Ik heb wel meerdere artikelen geschreven over dingen die je nog gedaan moet hebben, maar daar staan helaas geen stoute dingen tussen..

Krijgt een man respect voor een vrouw die bevalt
IK HOOP HET WEL ZEG!!

Chinese slofjes
Hmm. Ik zie de link niet helemaal met mijn blog.

Foto’s ogen van een bokgeit
???????!! HAHA. Misschien kan degene die dat googlede even goed naar de header kijken van dit artikel. Da’s namelijk een geit. Of een bok. Of een bokgeit. Wtf is een bokgeit überhaupt?!

Wanneer is lieke van lexmond uitgerekend
Hier ben ik ZO ontzettend vaak op gevonden via Google. Ik schreef namelijk ooit een artikel over met wie ik allemaal tegelijk zwanger was.

La.vie.sagista

La Visagiste

La viegagista

Lavisagiesta

Lavisagigta.nl

La virstagista

La viesagiesta

La viegiesta

En dit is een greep uit een aantal zoektermen waarop La VieSagista wordt gegoogled. Niet voor iedereen is mijn blognaam gesneden koek blijkbaar. En dit is van de afgelopen 30 dagen nog maar! Kun je nagaan hoeveel foute spellingen er het afgelopen jaar zijn gedaan.

Ik zie mijn navel door mijn kleding.
Da’s best kut.

Ik wil bevallen.
Ja dat dacht ik ook toen ik 39 weken zwanger was..

Ik vind zwarte laarzen mij niet mooi staan
Even denken, hoe zou iemand eruit zien als zwarte laarzen diegene niet staan..?

Hoe creëer je kortere onderwimpers?
Huh?! Wie wil nou weer kortere onderwimpers? Dat is volgens mij net zo iets als hoe creëer je schelere ogen.

Dingen die je gedaan moet hebben voor je 13e
Ehmm nou ik zat zelf te denken aan een trio, een vrije val vanuit een vliegtuig, keertje coma zuipen, liften naar Zuid-Spanje. Zoiets? Come on, 13!! Hoezo moet je dan al van alles gedaan hebben?! Ik speelde nog met poppen toen ik 13 was.

Angst in restaurants
Da verschijnsel ken ik nie.

35 weken weken zwanger met omdraaien in bed leek alsof er wat scheurde in mijn buik
Ai. Dat lijkt me vrij pijnlijk.

Als je zwanger bent is het dan normaal dat je navel naar buiten komt
Yep lady, dat is harsssstikke normaal. En daar heb je ook nog een term voor: plopnavel.

Bron foto

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reageren
  Martina
  27/03/2015

  Haha hilarisch! Wat sommige mensen invullen op Google…..
  Martina onlangs geplaatst…25 Maart 2015 – Babykamer deel 2My Profile

 • Reageren
  Laura
  27/03/2015

  Haha wat ontzettend leuk om te lezen! Grappig hoe sommige zoektermen kunnen worden gelinkt aan jouw blog.
  Laura onlangs geplaatst…My Make-Up Today #4 | Kissable lipsMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  27/03/2015

  Haha, hoe grappig! En ik wist niet dat het een plopnavel heette. Doet me denken aan een Kabouter Plop boek wat we hier hebben liggen en waarin echt alles te pas en onpas met plop wordt genoemd; plopkoek, plopmelk, plopmuts…en hebben we nu dus ook een popnavel ;).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Dermolin bodycrème, anti-transpirant spray & bad- en douchegelMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  27/03/2015

  Hahaha ik heb dubbel gelegen!! Zo lekker droog geschreven. Hilarisch!
  Kirsten onlangs geplaatst…POPULAIRSTE ARTIKELENMy Profile

 • Reageren
  Annick @ MinnieMie
  27/03/2015

  Geweldig!!! Fan van de bokgeit!

 • Reageren
  Nadia
  27/03/2015

  Haha! Bizar!

 • Reageren
  inge
  27/03/2015

  GE-WEL-DIG artikel. Die bokgeit haha. En die Chinese slofjes snap ik ook niet.

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  27/03/2015

  Hahaha dit vind ik altijd zo geweldig! Van die bokgeit hahaha 😀 Echt hilarisch gewoon wat mensen soms zoekeb, en hoe dat dan in godsnaam aan jouw blog gelinkt wordt 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog ZEB: Only en Vero ModaMy Profile

 • Reageren
  Wieneke | Jozefien Blogt
  27/03/2015

  hahaha te leuk!
  Wieneke | Jozefien Blogt onlangs geplaatst…Liebster Blog AwardMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  27/03/2015

  Geweldig!! Ik heb gelachen. Die van Lieke Lexmond is opvallend, misschien moeten we Google manipuleren op deze manier LOL.
  Nesrin onlangs geplaatst…Winactie MAC lipstick & Blond Amsterdam (cause it’s my birthday)My Profile

 • Reageren
  Margriet
  27/03/2015

  Hardop gelachen, echt!
  Grappig om dat eens op een rijtje te zien!

 • Reageren
  Karin
  27/03/2015

  Hahaha, heel vermakelijk dit. Ik vond je blog een tijdje terug via het filmpje met Kelly Caresse en ik vind je posts heel leuk en interessant! Keep on going :))

 • Reageren
  Carlijn
  27/03/2015

  Haha hilarisch. Ik vraag me toch oprecht af waarom je zou googelen op iets als ‘ik vind dat zwarte laarzen mij niet mooi staan’. Ik bedoel… wat hoop je dan te vinden?! Maar ehm, WordPress die je inzicht geeft in die termen? Hoe werkt dat dan? Ik heb alleen plugin genaamd JetPack, maar die werkt niet.
  Carlijn onlangs geplaatst…5x waarom zwanger zijn gewoon heel erg leuk isMy Profile

 • Reageren
  Milou
  28/03/2015

  Hahaha vooral die met die bokgeit. Hoezo kom iemand dan op jouw site?
  Milou onlangs geplaatst…Mijn 10 favoriete woonitemsMy Profile

 • Reageren
  Milou
  28/03/2015

  Ik heb m! Als je op google zoekt naar die term en je klikt op afbeeldingen, dan krijg je o.a. een foto te zien van jou, terwijl je koffie/thee drinkt. De foto gaat dan naar “10 willekeurige feiten over mij #2”. Hahahaha maar hoezo linkt google die foto van jou aan een bokgeit?

  • Reageren
   Milou
   28/03/2015

   En ook daar heb ik weer het antwoord op. Jouw 7e feitje over jezelf is dat je het verschil niet begrijpt tussen een bok, geit, schaap enzovoorts. Opgelost! (Sorry, ik ben lekker aan het stalken. Ik heb even niks te doen, heb je het door?)
   Milou onlangs geplaatst…Mijn 10 favoriete woonitemsMy Profile

   • Reageren
    La VieSagista
    30/03/2015

    Ja ik had het inderdaad zelf ook al even gegoogled haha:P

 • Reageren
  Anneleen
  29/03/2015

  Haha zo grappig om te lezen! Vooral dat van die bokgeit… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Reageren
  Denise van Lent
  28/04/2015

  Als bioloog zou ik je zelfs niet kunnen vertellen wat een bokgeit is ;). Je vraagt om een verbeterpunt voor je website. Uit dit artikel maak ik op dat je naam en je logo verwijst naar ‘visagie’. Dit is mij echt TOTAAL ontgaan totdat ik het letterlijk las. Dat komt omdat het woord visagie in je logo eerst uit elkaar getrokken is, en daarnaast een vrij essentiële letter (de G) zo vervormd is dat hij onleesbaar is geworden, voor mij althans. De G zou ook makkelijk een S kunnen zijn. Ik denk dat je beter een keuze kan maken. Dus of het woordgrapje of een kunstige letter. Allebei is too much. Wie weet ben ik de enige die er zo over denkt hoor, maar dat wilde ik je meegeven.

  Ik blog niet over beauty in de letterlijke maar figuurlijke zin. De natuur is ook prachtig! en de wezens die erop leven nog meer. Als gedragsbioloog ben ik gefascineerd door katten. Met mijn blog probeer ik mensen te informeren en misschien zelfs wel te inspireren om het leven van onze huiskatten te veraangenamen! Als je katten leuk vind, moet je zeker even op mijn (wekelijkse) blog gaan kijken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.