Gedragen outfits van de afgelopen tijd

Het is jullie vast wel opgevallen dat ik langzaamaan een beetje mode in mijn content heb gefietst. Niet zozeer omdat ik mezelf een enorme fashionista vind – verre van zelfs – maar wel omdat ik vaak vragen krijg over mijn outfits en omdat ik het ook hartstikke leuk vind om daar meer informatie over te geven. Hier komen dus wat outfits van de afgelopen tijd, uiteraard met vermelding van de merken.

Zoals met zoveel dingen vaar ik ook met mode niet één koers. Ik ben echt van het type dragen wat ik leuk vind en het moet ook niet al te ingewikkeld of te besmettelijk zijn want dat is gewoon niet te doen met mijn twee bloedjes die geregeld snottebellen aan me afvegen of bekers sap over me heen gooien. Een uitgesproken smaak heb ik niet. Wel vind ik mode leuk. Ik houd ervan om langs mooie outfits te scrollen op Instagram of Pinterest, ik houd een beetje in de gaten wat anderen dragen en ik word ook heel blij van nieuwe zomer-/winter-/herfstcollecties. Soms durf ik het aan om een beetje uit mijn comfortzone te gaan maar meestal doe ik dat niet. Houd ik rekening met wat mijn vriend leuk vind? Meestal wel, maar ik draag ook zeker items die ik zelf heel tof vind. Zo loopt mijn vriend niet bepaald warm van flared broeken, terwijl ik die juist wel heel graag draag.

Laten we eens een blik werpen op de outfits van de afgelopen tijd. Het is van alles wat en de meeste items zijn nu nog wel te koop.

Ik kom er niet vaak omdat de winkel over het algemeen weinig kleding heeft die me aanspreekt, maar toch vind ik er soms items die me heel erg verrassen. Ik heb het over deze lange blazer van The Newyorker. Heerlijk te combineren met heel veel soorten t-shirts.
Wat ben ik gek op mijn teddyjas! Ik kocht ‘m in Hamburg bij Weekday. De flared broek die ik draag is van Mango. Tas is ook van Mango. De schoenen zijn van Van Dalen.
Een heerlijke sweater uit de shop van Alboe. Hij is iets aan de korte kant dus erg leuk voor op een hogere broek. De simpele zwarte jeans is van H&M, volgens mij de shaping variant.
Vrolijke herinneringen aan deze trui. De trui is van vorig jaar van H&M, maar ik dacht dat ik ‘m ook dit seizoen nog heb zien hangen. De jeans is van Bershka.
Dit seizoen heb ik een voorliefde ontwikkeld voor de lange blazer. Dit exemplaar komt van TheMusthaves. Het shirtje daaronder is van Levi’s. Die broek is van Mango en de schoenen van Manfield.
Deze jas is al drie jaar oud maar nog steeds favoriet. Hij valt super slank en is mooi getailleerd. Hij is van de Zara. Broek is van Nakd. Schoenen van Van Dalen.
Deze trui van On the Land bestelde ik bij Best Secret. Dit is een geheime shopping community met kortingen tot 80%. Je kunt nog steeds lid worden via mijn link om toegang te krijgen tot de webshop.
Col en rok komen ook van Best Secret. Ze zijn van het merk Lawrence Grey.
Ook dit blijft een heerlijke trui. Gekocht bij Monki.
In het begin vond ik het best opvallend zo’n panterbroek, maar nu vind ik ‘m echt heel tof. Broek en trui zijn van TheMusthaves.
Ik HOU van witte truien. Doet het gewoon altijd goed. Dit exemplaar is van Chiquelle. Spijkerbroek is van Shoeby en daaronder een paar zwarte Adidasjes. Sneakers die ik eigenlijk helemaal niet zo mooi vind maar ze zitten wel lekker.
Nog zo’n fijne trui van Chiquelle. Deze is wat langer dus hier zou je ook een dikke panty onder kunnen doen. Ik draag er een riempje van Mango op. De zilveren laarsjes zijn van Nelson by Moderosa.
Over deze jas heb ik veruit de meeste vragen gehad. Hij is van een winkeltje Noor in Amsterdam.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  10/01/2019

  Volgens mij heeft je blog geen staart? Bij mij eindigt het met een advertentie. Jouw blogs kennende klopt dat niet…
  Verder: leuk onderwerp dit! Heel inspirerend, al mag ik van mezelf geen kleding meer kopen want mijn kasten zijn overvol. Ook al doe ik regelmatig zakken weg. Heb jij hier geen last van?

 • Reageren
  Susanne
  10/01/2019

  Super leuke kleding stijl, love it! Ben alleen een coltrui hater (voelt benauwend en heb het snel warm) maar het staat allemaal echt top!

 • Reageren
  Pytsje
  10/01/2019

  Leuk hoor! Lekker praktisch en toch leuk er uit zien! Een closettour? Of moet je dan eerst opruimen ??

 • Reageren
  Marjoleine
  10/01/2019

  Wat een leuke dingen allemaal! Vooral die witte trui van Chiquelle ziet er mega comfortabel uit, heb toevallig laatst ook een witte trui gekocht. Tot mijn grote verbazing had ik daar nog geen exemplaar van in mijn kast liggen 😮
  Marjoleine onlangs geplaatst…Short tip | Letterbord van ActionMy Profile

 • Reageren
  Sara
  10/01/2019

  Hele leuke stijl! Kan er zeker inspiratie uithalen en ik klaag altijd dat ik geen leuke lange truien kan vinden, maar er zijn dus winkels waar ik nooit kom die dat verkopen!

  Ik hoop dat je trouwens blijft bloggen! Zie meerdere leuke blogs ermee ophouden, zo jammer is dat. Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen, vaak herkenbaar en/of grappig! Filmpjes zijn ook leuk (ga ook stuk om je via instagram ;-), maar met een slapende Newborn naast me is het meestal kijken zonder geluid. Dus blogs zijn favoriet

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.