Gedragen outfits van de afgelopen tijd #2

Ik begin langzaamaan de switch te maken van dikke, wollige truien naar meer luchtige kleding, passend bij de tijd van het jaar. Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd allemaal droeg? Lees dan gauw verder!

Hoewel het zonnetje hier scheen, was het buiten nog vrij fris. Vandaar dat ik toch nog even koos voor een comfy trui. Deze is van NA-KD. Hij oogt vrij dun, maar hij is echt heerlijk warm. De gescheurde Jeans is van H&M en de schoenen zijn van VIA VAI.

Ik ben helemaal verliefd geworden op de paperbag broek. Je vindt ze in allerlei soorten en maten en ze zitten echt als een pyjamabroek (de meesten dan). Deze kocht ik bij H&M. Ik combineerde ‘m met een witte trui van Chiquelle. Straks wanneer het echt warm is kun je deze broek ook heel goed dragen met een strakke top erboven.

Het voorjaar vraagt om lichte kleuren en gelukkig draag ik die erg graag. De laatste tijd ben ik vooral into lichtblauw. Ik word er vrolijk van en ik heb het idee dat het een goede match is met mijn blonde haar. Deze jumpsuit is van NA-KD. De sneakers bestelde ik bij BestSecret.

Ook de ’tuinjurk’ is een dikke hit dit seizoen. Deze denim variant is van G-star en bestelde ik bij Otto. Het rode truitje eronder is van Bershka.

Bij voorkeur combineer ik een zwarte blazer zoals deze met iets opvallends zoals deze grijze panterbroek. De blazerdress is van NA-KD en de flared broek van TheMusthaves (met de code laviesannethemusthaves krijg je daar 15% korting).


Deze trui vind ik heel fijn op dagen dat ik met de kinderen thuis ben. Zit lekker, je ziet er weinig vlekken op en hij is toch best hip. Hij is een klein beetje oversized maar dat vind ik juist wel leuk. Ik bestelde hem enige tijd terug bij H&M.


Nog zo’n favoriet: mijn paperpag panterbroek van Chiquelle. Deze is lekker luchtig en qua stof ook vrij dun. Ik draag er een zwarte blouse boven (merk weet ik niet meer, maar iedere zwarte blouse kan erop) en ik draag zwarte pumps van S.Oliver van een paar jaar terug. Mijn teddyjas is al eens voorbij gekomen en is van Noor.

Mijn lievelingsvoorjaarsjas van Lidl x Heidi Klum. Zonnebrilletje op en het lentegevoel is compleet!

Wat draag jij graag in de lente?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Marloes
  26/03/2019

  Wat een leuke outfits Sanne. Staan je erg mooi! NA-KD heeft altijd zoveel mooie items, love it!

 • Reageren
  Romy
  26/03/2019

  Wat een toffe outfits! Mooi om te zien hoe je echt je eigen stijl hebt. Vooral die paperbagbroek vind ik geweldig. En wat een vondst, die panterjas! Nooit verwacht dat Lidl zoiets tofs zou verkopen.
  Romy onlangs geplaatst…9x Waarom ik blij ben dat ik in dit “digitale tijdperk” leef?My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  26/03/2019

  Die één na laatste foto met je panterbroek van Chiquelle en je heerlijke teddyjas; wauw! Looking good beauty!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Persoonlijk | Het spijt me, ik was er even niet…My Profile

 • Reageren
  Dionne
  26/03/2019

  Die bruinen paperbroek vind ik ook echt fasntasich. Leuke loodjes allemaal!
  Dionne onlangs geplaatst…De badmode trends van 2019My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.