4x: Gedragen, gekeken, gelezen en gemaakt

Benieuwd naar welk kledingstuk ik de laatste tijd vaak gedragen heb? Welk boek ik heb gelezen? Welk tv-programma ik wekelijks kijk? Welk gerecht ik onlangs heb gemaakt?

IMG_4079

Gedragen

Hij hangt alweer een jaartje in mijn kast deze s.Oliver jumpsuit, maar ik blijf ‘m nog steeds geweldig vinden. Het is een veelzijdig kledingstuk dat mooi is zonder poespas, maar ook met her en der wat sieraden enorm stijlvol is. De rits van de voorkant maakt ‘m speels en een tikkeltje sportief. Het liefst draag ik er mooie sandaaltjes bij. Enige nadeel van jumpsuits vind ik dat je ze helemaal uit moet trekken als je naar de wc gaat.

Gekeken

Ik kijk niet bijster vaak tv, maar programma’s waar ik graag voor thuisblijf zijn bijvoorbeeld ‘Wie is de mol’ en ‘Beste zangers van Nederland’. Elke week kijk ik weer uit naar het moment dat ik Og3ne kan horen zingen want jeminee, wat zijn deze meiden goed! Ik ben elke keer weer tot tranen geroerd wanneer zij hun gouden strotjes opentrekken. Vooral hun interpretatie van The Clown vond ik zeer mooi.

9200000057564881

Gelezen

Altijd lachen met Paulien Cornelisse. Ik vond dit boek zó leuk dat ik ‘m tot twee keer toe heb gelezen. Het gaat kortgezegd over herkenbare kantoorperikelen – met als hoofdpersoon, jawel, een cavia. Een sterk plot hoef je in dit boek niet te verwachten, maar het boek wint punten door simpel, maar buitengewoon humoristisch te zijn. Overigens geef ik toe dat het wel je type humor moet zijn, want mijn vriend vond het bijvoorbeeld niks.

5

Gegeten

Soepen zijn gezond, vullend en over het algemeen makkelijk te maken. Een van mijn favorieten is deze maissoep. Het recept heb ik van Albert Heijn. Deze soep valt altijd in de smaak! Hij is romig, een tikkeltje zoet en een tikkeltje pittig. Stokbroodje erbij en je hebt een volwaardige maaltijd.

 Wat vind jij van jumpsuits? En heb jij nog een favoriet boek dat je de laatste tijd gelezen hebt? En wat vind je van Og3ne?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  27/07/2016

  Wat staat de jumpsuit je goed Sanne! Het ziet er heel stijlvol en hip uit! Ik denk dat de jumpsuit ook heel comfortabel zit. Gisteren wilde ik de Verwarde Cavia lenen bij de bieb, maar omdat dit een toptitel is, moet ik het boek binnen een week inleveren. Ik ben net in een ander boek begonnen, dus ik wacht nog even. Laatst heb ik Lieveling gelezen. Een ontzettend aangrijpend boek, maar echt een aanrader. O’G3ne vind ik ook helemaal geweldig. Ze passen een bepaalde zangtechniek toe die je helemaal omver blaast. Ik zag ze ook een kerstoptreden met de Zandtovenaar. In één woord: fantastisch!

 • Reageren
  Nicole
  27/07/2016

  Wauw wat een mooie jumpsuit! En ik kijk eigenlijk nooit meer tv. Alleen nog maar Netflix maar zie soms wel op YouTube die filmpjes voorbij komen.. Erg mooi!

 • Reageren
  Roely Nolles
  27/07/2016

  Ik vind de jumpsuit erg leuk,maar de verkleedpartij in de wc houdt me tegen om er een te dragen.
  Mijn favoriete boek is Nooit meer slapen van W.F Hermans. Ik lees het liefst Engelse boeken.
  Og3ne hebben fantastische stemmen,maar ik hou niet van dat soort muziek.
  Ik ben toch echt een jaren zeventig,tachtig meisje….haha….Madonna in haar beginjaren. Cindy Lauper.
  Het boek wat ik nu lees is De wereld van Fiona Herring….voor de derde keer….leest lekker vlot,staat vol humor!

 • Reageren
  Nicole
  27/07/2016

  Oeh maïssoep dat heb ik nog nooit gegeten! Wil ik wel eens proberen!

 • Reageren
  Jolanda
  27/07/2016

  Mijn favoriete kledingstuk; mijn joggingbroek. Oftewel comfortabel maar alleen als ik thuis ben, buitenshuis trek ik graag mijn jeans aan. Een jumpsuit is niets voor mij. Veel te lastig en ik heb er, helaas voor mij, niet zo’n mooi figuur voor. Maar jou staat het prachtig. Qua tv ben ik momenteel verslaafd aan Nashville (dinsdagavond Fox). De verhalen zijn wat soapie maar de muziek vind ik echt tof. Americana is toch wel mijn guilty pleasure qua muziek. Verder wacht ik op nieuwe series van Wie is de Mol? en The Blacklist. Qua boeken heb ik de laatste tijd niet zoveel gelezen; al heb ik de nieuwe Karin Slaughter in mijn vakantietas zitten. En eten; op dit moment de bbq. Ik ben verslaafd aan spiesjes met gamba…njamnjom.

 • Reageren
  jodi - liefthuis
  27/07/2016

  Leuke blog. Simpel maar een leuke opsomming van aanraders. Dat pak vind ik echt het einde.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…15 moeilijke reisdilemma’s – TAGMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  28/07/2016

  Mooie dame in die zwarte jumpsuit! Staat je super! Heb die nieuwe Paulien Cornelissen nog steeds niet gelezen, zal ‘m binnenkort eens uit de bieb halen. Is helemaal mijn soort humor, vind haar bijzonder geestig.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn 7 grootste blogergernissenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  28/07/2016

  Hmm…het lijkt erop alsof mijn comment verdwenen is, maar hier komt ie alsnog ;). Ik ben zelf nu ook echt dol op mijn jumpsuit. Ik was er eerder ook nog niet aan begonnen vanwege het vervelende wc-probleem, maar ik ben om, haha. Ik heb nu een zomerse variant en draag hem graag! En wat is Og3ne goed he? Ik vind het altijd heerlijk om te gaan zitten voor de Beste zangers van Nederland!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Nieuwe make-up van Primark beauty PS…ProMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  28/07/2016

  Wat een leuke blog! Echt, wat een toffe jumpsuit; staat je heel erg mooi.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 38My Profile

 • Reageren
  Nicole
  29/07/2016

  Thanks voor de tip van de maissoep! Ziet er heerlijk uit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.