Freedom Pro HD Brow Palette

Soms loop ik per abuis tegen wel héle mooie budgetproducten aan. Zo ook tegen dit Freedom Pro HD Brow Palette. Gewoon, bij Kruidvat.

Van alle make-upproducten vind ik eerlijk gezegd wenkbrauwproducten het minst interessant. Ik heb redelijk volle wenkbrauwen van zichzelf die, als ze een beetje goed geëpileerd zijn, nauwelijks hoeven bijgewerkt met poeder of potlood. Daarnaast vind ik zelden een product dat qua kleur echt goed bij mijn haar en wenkbrauwkleur past.

2

Toen ik echter dit Freedom Brow palette (kleur medium/dark) met maar liefst 12 wenkbrauwkleuren zag, kon ik deze niet weerstaan. Hier zou vast en zeker een geschikte kleur bij zitten voor yours truly. Ik nam ‘m mee voor slechts €7.

cover

In het palette zitten:

6 Duo Wenkbrauwpoeders
4 Stencils
1 Highlighter
1 Arch Enhancing
1 Wenkbrauwborstel

4

5

Zoals je ziet is het dus een volledige set met van alles en nog wat erbij. Het enige wat ik miste was een spooly (wenkbrauwborsteltje), dit heb ik met mijn harige wenkbrauwen echt wel nodig voordat ik ga bijtekenen.

6

Het palette oogt behoorlijk luxe. Een kartonnen, stijlvolle zwarte verpakking die magnetisch sluit. Binnenin zit een grote spiegel.

3

Ik zie een mooie mix van koele en warme kleuren welke in duo’s zijn opgedeeld, wat ook handig is als je graag meerdere bijpassende kleuren wilt gebruiken voor het bijtekenen van je wenkbrauwen. Een beetje mixen en matchen en je hebt zo de juiste kleur te pakken.

swatch Collage

De pigmentatie is precies goed: niet te droog, niet te kruimelig, niet te zacht of te romig. Ik vind het ook een aangename toevoeging dat er stencils bij zitten voor het nog gemakkelijker maken bijtekenen van je wenkbrauwen.

Helaas zijn mijn wenkbrauwen te dik voor de stencils, maar met een beetje schuifwerk kunnen ze me toch een handje helpen om een mooie vorm te geven aan mijn wenkbrauwen.

Collage

De kleur die ik gebruikt heb is de tweede van links van de onderste rij.

Ik ben echt positief verrast over het effect. De kleur is precies goed (misschien zou een tintje lichter nog iets beter zijn) en over de vorm ben ik al helemaal enthousiast! Het kwastje om de poeder aan te brengen is vrij dik, ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen prettig werkt. Met een dikker kwastje worden de strepen ook voller en in mijn geval is dat niet zo erg, maar als je van jezelf niet zoveel haar hebt denk ik dat je beter een apart, dunner kwastje kunt gebruiken.

Note: Na het in elkaar zetten van het artikel kwam ik er trouwens achter dat ik de highlighter en de arch anhancing niet gebruikt heb. Sorry! De highlighter is erg goed en fijn gepigmenteerd. De arch ancing vond ik niet zo boeiend.

1

Zoals je kunt lezen ben ik zeer te spreken over dit palette, Wat een geluk dat ik deze zomaar bij Kruidvat tegenkwam. Als je net zoals ik veel moeite hebt met het vinden van de juiste kleur voor je wenkbrauwen, dan is dit palette zeker een aanrader. Normaal ben ik meer van de potloodjes dan van de poeders omdat ik daarmee preciezer kan werken, maar door de bijgeleverde stencils wordt het resultaat alsnog heel netjes. Er is trouwens ook een lichtere versie te krijgen met kleuren in de tinten fair/medium.

Ik kocht het palette voor €7 bij Kruidvat, normaalgesproken is hij 14 euro en alleen online te krijgen. Grijp dus nu nog snel je kans als hij nog op voorraad is!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  28/05/2016

  Wat veel kleuren in dit palet en ook handig die duo’s. Wel jammer dat er geen wenkbrauwborsteltje bij zit, maar voor de prijs kun je het doosje eigenlijk niet laten liggen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben ik overspannen of depressief? Of beiden?My Profile

 • Reageren
  Nicole
  28/05/2016

  Prachtige foto’s weer! Ik doe eigenlijk nooit wat aan mijn wenkbrauwen, ze zijn al vrij vol van zichzelf.
  Nicole onlangs geplaatst…Frustratie: Laatste afleveringen van TV-seriesMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  28/05/2016

  Haha ik ben echt dol op wenkbrauwproducten, ik heb zelf ook bijna geen wenkbrauwen. Ik heb 2 weken terug 1 poeder e
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt| Elyne moest haar zwangerschap af laten breken.My Profile

 • Reageren
  Tamara
  28/05/2016

  Dat krijg je als baby’s je telefoon pakken hahaha.

  Maar ik heb 1 poeder van freedom gekocht in medium brown en een pommade. Die pommade schijnt volgende heel veel beautybloggers een perfecte dupe te zijn van dipbrow. Nou ik vind hem in ieder geval top!
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt| Elyne moest haar zwangerschap af laten breken.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  28/05/2016

  Zeker een wow! Ook al heb ik een set Bert (van Ernie) wenkbrauwen ik moet ze toch nog altijd even inkleuren hoor. I like this one!
  Nesrin onlangs geplaatst…Misbaksel (bitchen in de koolhydraatarme keuken)My Profile

 • Reageren
  Bianca
  28/05/2016

  Ziet er heel mooi en natuurlijk uit (niet zo overdreven wat je tegenwoordig vaak ziet), als ik het palette tegen kom bij de Kruidvat gaat die zeker mee x
  Bianca onlangs geplaatst…GESHOPT | SPAAS, RICE & BLOND AMSTERDAMMy Profile

 • Reageren
  Astrid
  28/05/2016

  Wauw! Dat ziet er goed uit! Ik heb ook zulke wenkbrauwen als jij en ben ook altijd op zoek naar de juiste kleur.
  Astrid onlangs geplaatst…Radiant Nailart Tutorial: SunsetMy Profile

 • Reageren
  Mieke | Mieksmind
  29/05/2016

  Voor 7 euro is het echt een prima palette! Hier moet voor iedereen wel een goede kleur bij zitten denk ik zo. Voor mij zouden de bovenste kleuren allemaal te licht zijn denk ik dus dan blijf je wel met een aantal kleurtjes zitten aan het einde die je helemaal niet gebruikt. Maar zou het zeker wel eens willen proberen!
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…LUSH Rosy Cheeks – MaskerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.