Fotd: groene ogen en nude lippen

Op dagen dat ik vroeg van huis moet, houd ik van looks waarbij ik niet tig kleuren oogschaduw hoef te gebruiken. Dat kost nu eenmaal tijd en mijn tijd is ’s ochtends kostbaar. Toch wil ik altijd wel een beetje opgemaakt voor de dag komen. Ik kies dan het liefst voor een draagbare look, die bij verschillende outfits te matchen valt.

DSC_0244

Voor deze look heb ik slechts twee producten op mijn ogen gebruikt: mascara en een een groen oogpotlood. Ideaal als je geen tijd hebt voor eyeliner en oogschaduw. Ik heb zowel boven als onder mijn oog mijn wimperrand omlijnd met het groene potlood. Het fijne aan dit potlood is dat het precies dezelfde kleur is als mijn ogen. Matchy matchy!

DSC_0242

Aan de bovenkant heb ik de lijn iets uit laten lopen in een wing. Een wing is echt een van mijn favoriete beauty-uitvindingen. I LOVE IT. Het maak je look meteen super vrouwelijk en classy.

DSC_0243

Op mijn gezicht heb ik foundation aangebracht met de beautyblender (een sponsje die je nat maakt en waar je vervolgens je foundation mee aanbrengt). Hierna heb ik mijn gezicht afgepoederd.

Op mijn wangen heb ik een oud-roze blush gebruikt en op mijn lippen een zachtroze kleur. Roze met groen vind ik een hele mooie combinatie, het harde effect van het groen wordt verzacht door de roze tinten op mijn gezicht.

Deze producten heb ik gebruikt:

groen en roze

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.