Flormar Terracotta Blush On 40 en 43

Cover

Nu ik in Arnhem woon ben ik een stuk minder vaak in de gelegenheid om even bij Flormar langs te wippen, want die hebben we hier helaas niet. Maar in Amsterdam bevindt zich wel een Flormar en daar was ik vorige week.. Dus dan weet je het wel. Ik nam onder andere twee Terracotta blushes mee: 40 Shimmer Pink en 43 Golden Peach.

Ik durf bijna te zeggen dat mijn voorkeur voor matte blushes een beetje begint te verschuiven naar shimmer blushes. Ik weet niet hoe het komt, maar na jaren fan te zijn geweest van matte blushes en ook alleen maar matte tinten in mijn stash te hebben vind ik het tijd voor wat anders.

blushes 2

Deze twee glanzende blushes zijn uit de Terracotta Blush On lijn van Flormar. Links zie je 43 Golden Peach en rechts 40 Shimmer Pink. Niet hele bijzondere namen eigenlijk. Flormar is over het algemeen niet duur qua producten, je zou ze zelfs budget kunnen noemen. Deze twee blushes horen wel bij de iets duurdere lijn van het merk. Ze kosten per stuk €11,95.

DSC_0246

DSC_0247

9 gram product zit er in de verpakking. Dit is best behoorlijk veel! Zeker voor een blush.

DSC_0239

DSC_0241
swatch vinger

swatch arm

De blushes voelen erg romig aan en er komt een behoorlijke hoeveelheid kleur vanaf. De shimmer vind ik ook mooi, het is aanwezig maar niet té. Wel denk ik dat je moet oppassen met het aanbrengen op je huid want er komt al snel teveel vanaf.

en profil 2

43 Golden Peach

roze zijkant

40 Shimmer Pink

Ik heb het resultaat met flitser vastgelegd omdat je op deze manier het beste de shimmery deeltjes kunt zien. Beide blushes vind ik echt heel erg mooi. Wat ik verwacht had klopte ook: er komt een behoorlijke hoeveelheid op je kwast dus tik deze goed af.

flormar 40 en 43

Links Shimmer Pink – rechts Golden Peach. Het verschil zit ‘m natuurlijk in de kleur en in de ondertoon, daarom vind ik het ook moeilijk om een voorkeur uit te spreken. Ik kan echt niet kiezen! Beide gewoon even mooi, punt uit.

Houd jij meer van shimmery of matte blushes? En welke van deze twee vind je het mooist?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  11/11/2015

  Leuk dat je twee heel verschillende blushes hebt meegenomen. Vind de roze het mooist, die zou ik zo zelf dragen, helemaal mijn smaak! Deze kleur laat jou er ook lekker fris uitzien. Ik denk dat ik al met al toch meer van matte blushes hou. Heb maar een paar glanzende in mijn stash en die gebruik ik minder vaak dan de matte. En bijna allltijd roze!
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Etos Botanical Boost-productenMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  11/11/2015

  Ik vind de roze je ontzettend mooi staan! Eingenlijk gebruik ik beide soorten wel, ik heb net weer een supermooie blush gekocht met shimmers uit de nieuwe collectie van catrice, die echt heeeeel mooi is!
  Tamara onlangs geplaatst…Help! Mijn kind zit in de poep en plas fase.My Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  11/11/2015

  Ik vind de koele kleuren jou altijd zo mooi staan dus ik kies roze. Yay Flormar. Daar hoef je ook nooit bang te zijn (naar mijn ervaring) dat er geen kleur van de producten afkomt. Ik ben elke dag in Amsterdam dus ik moet nodig weer eens langs. Eens kijken of ze die geweldige matte nagellak nog hebben.
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Kerstshoppen in ‘t buitenland: 5 tipsMy Profile

 • Reageren
  PinkFairy
  11/11/2015

  Oooh mooi, vooral die roze variant! Ik ben echt super lang alleen maar van de bronzer geweest, maar sinds een paar weken gebruik ik ook niks anders dan shimmery blush. Ik geef najaar de schuld 😛

 • Reageren
  Nesrin
  11/11/2015

  Ik vind de roze blush jou erg mooi staan. Ik vind het opvallend dat er nog maar zo weinig van Flormar in Nederland is.

  In Turkije hebben ze zelf kleine Flormar kioskjes ondergronds bij de metro.
  Nesrin onlangs geplaatst…If I were a boy TAGMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  11/11/2015

  Wauw! Dat had ik niet verwacht! Erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Quality time in AmsterdamMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  11/11/2015

  Dit zijn prachtige kleuren, maar vooral de peachy kleur trekt mij persoonlijk. Ik hou wel van die warme tinten! Ik heb niet echt een voorkeur voor matte of glanzende blushes, ik heb ze beide in mijn stash zitten :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Waarom concealer mijn grootste vriend isMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  11/11/2015

  Die roze staat je t mooist, vind ik! Die kleur zou ik zelf ook eerder kiezen.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: wat nu?My Profile

 • Reageren
  Fenna
  11/11/2015

  Mooie blushes! Ik vind ze beide heel mooi staan. Wij gaan het einde van de maand naar Duitsland, daar hebben ze een flomar winkel. Dus daar gaan we zeker even naartoe 😉

  Ik heb vooral matte blushes, shimmer blush gebruik ik wel weer sneller in de zomer
  Fenna onlangs geplaatst…Banaanpannenkoekjes als ontbijtMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  11/11/2015

  Hele mooie blushes!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Smashbox Photo Op Eye Shadow Trio Multi-FlashMy Profile

 • Reageren
  Charlene
  11/11/2015

  Hele mooie blushes heb je meegenomen!!!! Ik val een beetje uit de toon, maar vind de peach kleur zoooo mooi bij je staan!! De roze is ook mooi, maar de peach…. Love it!!!
  Charlene onlangs geplaatst…Viseart Dark Matte paletteMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.