Flormar supershine lipstick

DSC_0018Alweer een tijdje geleden heeft de Turkse cosmetica shop Flormar haar deuren geopend in Amsterdam. De winkel verkoopt kwalitatief goede producten voor een hele fijne prijs. Je kunt de winkel eigenlijk niet verlaten zonder iets gekocht te hebben. Onlangs schafte ik de Flormar Supershine Lipstick in de kleur 504 aan.

Flormar is zo’n winkel waar je ZO hebberig van wordt dat je binnen no-time je mandje vol hebt geknikkerd met alles wat los en vast zit. Ik stel mezelf meestal een doel als ik dit soort winkels naar binnen stap: ik mag best make-up kopen maar NIET in kleuren waar ik er al plenty van in mijn kast heb staan. Of het moet die kleur zijn, maar dan net een tikkeltje mooier. Het gebeurt me dikwijls dat ik alsnog met een dubbele kleur terug kom, maar dat heeft puur te maken met het feit dat ik soms niet meer weet wat ik allemaal in mijn stash heb. Problems of a beautyfreak. Goed, terug naar de lipstick.

Ik ben dol op heftige kleuren lipstick. Je kunt je oogmake-up heel basic houden en toch je hele look ermee opfleuren. De supershine lipsticks van Flormar geven je lippen behalve een prachtig intense kleur ook een, de naam zegt het al, mooie glans. Ik laat jullie eerst een foto zien waarbij ik niks op mijn lippen draag. Dit zijn nooit mijn charmantste foto’s!
DSC_0024
De lippenstift glijdt heerlijk en met veel gemak over je lippen heen. Hij maskeert zelfs een beetje velletjes die ik op mijn lippen had. Ik zou wel aanraden om met zo’n donkere kleur een lippotlood te gebruiken, anders is het moeilijk aanbrengen. Ik heb het zonder lippotlood aangebracht en dus is het niet helemaal netjes gegaan.
DSC_0038Van deze kleur krijg je echt een vampy look, ik vind het erg classy. Maak de look af met een winged eyeliner en een vette laag mascara;-)
DSC_0046Flormar Supershine Lipsticks kosten €6,95 en zijn te verkrijgen bij hun winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Het is echt de moeite waard om even een kijkje nemen. 

What do you think?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  kim
  24/03/2014

  Nice! Ik wil er heel graag naartoe! Ben zo benieuwd 🙂

 • Reageren
  Ceetje
  24/03/2014

  Zeker een mooie kleur! Zo herkenbaar: niet kopen wat ik al heb….behalve als het nog mooier is hahaha. Ik ben toen ze net open waren geweest en heb daar mijn eerste vlog opgenomen. Werd ook echt te hebberig van de Flormar. Maar wel fijne spulletjes 🙂

 • Reageren
  Eline
  25/03/2014

  Prachtige kleur, ik vind hem je ook heel erg mooi staan!

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  25/03/2014

  Prachtige kleur!

 • Reageren
  Beautyjuf
  26/03/2014

  Ik had niet verwacht dat de kleur zo intens zou zijn. Prachtig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.