Flormar Revolution Perfect Lipstick

Cover

Ik ben een behoorlijke fan van make-up van Flormar, zeker vanwege het fijne prijskaartje. De lipsticks behoren tot mijn favorieten van het merk. Ik vond het weer eens tijd om een tweetal aan te schaffen. Ik koos een neutrale kleur en een wat uitbundigere kleur.

Eenmaal thuisgekomen met mijn lipstickjes bedacht ik dat de lichtroze variant wel erg veel leek op een van mijn lievelingslipsticks van Flormar. Ik pakte deze erbij en wat bleek… Ja hoor, ik had een dubbele gekocht. #issuesvaneenbeautyblogger.

1

Mooie, strakke en stevige hulzen die goed sluiten. Voor een lipstick is de huls best breed en groot.

2

De lipsticks draaien gemakkelijk uit en hebben een stevige, schuin afgesneden punt. Links zie je R05 en rechts R09.

3

De linkerkleur spreekt mij aan omdat hij nude is met een roze ondertoon. De rechterkleur vind ik gewoon ontzettend gaaf. Ik durf best een beetje uit te pakken met lipsticks en deze felpaarse kleur is behoorlijjk gewaagd!

4

Nog even een close-up van het stel.  Zoals je ziet zijn de hulzen mooi glanzend.

5

De lipsticks zijn bijzonder goed gepigmenteerd. De formule vind ik heel erg fijn om mee te werken. De lipsticks zijn heerlijk romig maar niet op een manier dat ze snel van je lippen afglijden.

roze kleur 2

R05 vind ik een perfecte everyday nude kleur. De dekking is ontzettend goed en de lipstick verdoezelt zelfs de velletjes die ik vaak op mijn lippen heb. Maar dat wist ik natuurlijk al aangezien ik deze lipstick al meer dan een jaar in mijn stash heb 😉

paarse kleur

Maar R09 spant voor mij echt de kroon! Wat een gaaf kleurtje is dit zeg, hij is eigenlijk nog mooier dan ik van te voren verwachtte. Hij trekt alle aandacht naar je lippen. Tegelijkertijd vind ik het leuk om met mijn oogmake-up rekening te houden met deze kleur. Zo heb ik een paars lijntje aangebracht op mijn onderste wimperrand.

Deze exemplaren kosten 6,95 per stuk.

PS. Ik heb zelfbruiner op, zie je het? 😉

Welke kleur vind jij het mooist?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  21/11/2015

  Die nude-tint is echt niets voor mij, ik zie eruit als een spook, of mislukte Barbie (vind ik zelf, haha). Maar hij staat jou prachtig, geen wonder dat je ‘m al een jaar regelmatig draagt. Maar die paarse! Sanne jaaaaa deze is zo mooi! Ik houd zelf nog van een tikkie paarser, maar wat staat ‘ie je gaaf en mooi met dat paarse lijntje onder je ogen. Ik ben fan!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Op verrassingsvakantie met srprs.me: mijn ervaringMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  21/11/2015

  Die roze lipstick is echt cool! Moo!

 • Reageren
  Martina
  21/11/2015

  Beide heel erg mooi! Zelf zou ik voor de eerste gaan 🙂
  Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  21/11/2015

  Ik vind van die nude kleurtjes zo gaaf maar ze staan mij gewoon echt niet helaas . Die paarse staat je heel mooi!
  Tamara onlangs geplaatst…Terugblik zwangerschap Maxim.My Profile

 • Reageren
  Leonie
  21/11/2015

  Allebei Zijn ze erg mooi! Ik vind de hulzen ook erg gaaf!
  Jouw hele look is prachtig trouwens.. Wat een ogen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Persoonlijke (instagram)foto’s!My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  21/11/2015

  Die paarse is wel heel erg tof, mooi staat hij ook bij je paarse ooglijntje. Je ogen en lippen knallen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Mijn favoriete winteraccessoiresMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  21/11/2015

  Wauw ik vind de nude tint erg mooi!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Behandelingen RosaceaMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  21/11/2015

  Wauwie, ik vind vooral R09 heel erg gaaf!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Yves Rocher Kerstcollectie Spicy VanillaMy Profile

 • Reageren
  Lilian
  21/11/2015

  Wat zijn de foto’s mooi geworden, de lipsticks komen er zo heel goed in uit met die paarse achtergrond. De donker roze vind ik het mooist. Hij heeft een gave tint! Leuk artikel.

 • Reageren
  Lifesabout
  21/11/2015

  Wow wat staat R09 jou goed! Voor mij is deze kleur denk ik te fel, dus R05 is een betere optie….mooi nude kleurtje. En een heel fijn prijsje!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 15-21 november.My Profile

 • Reageren
  Teddy
  22/11/2015

  Beide tinten zijn erg mooi! Ik ben wel eens bij Flormar geweest, maar weet nooit wat ik moet kiezen…

 • Reageren
  Marjoleinee
  25/11/2015

  Wat een prachtige lipsticks zeg, de laatste kleur is zo gaaf!
  Marjoleinee onlangs geplaatst…Live Life Gorgeous | Insider #EtosMakeupMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.