Filmpje: Flip-in hair (tutorial + kortingscode)

Soms baal ik wel eens van mijn haar. Dat het niet langer wil groeien dan tot net over mijn schouder en dat het, zeker na mijn zwangerschap, vrij dun is (geworden)..

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manier om dat te verbloemen! Ik ontving een flip in extension van de webshop Glamour your hair en in deze video laat ik zien hoe ik ‘m aanbreng. Lees ook zeker even verder voor meer informatie en een kortingscode!

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje (aan te raden)

Op de website van Glamour your hair kun je voor verschillende extensions kiezen: synthetisch haar, human hair, flip-ins en clip-ins. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar en het allernieuwste model dat ze verkopen zijn de flip-ins in laagjes. Deze draag ik in de video. Zeker voor dames met wat korter haar is dit een goede optie, omdat het natuurlijker mengt met je eigen haar.  Ik heb de variant honey blonde.

De flip-in is gemakkelijk te bevestigen met het doorzichtige visdraadje dat aan de voorkant zit. Wil je precies weten hoe je ‘m bevestigt? Kijk dan even de video!

De code die je kunt gebruiken is ‘Laviesagista’, hiermee krijg je een gratis verzending.

Dit artikel is in samenwerking met Glamour Your Hair

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reageren
  Nicole
  11/12/2015

  Ik had deze lange lokken al op Snapchat gezien. Staat je echt prachtig! En ziet er heel echt uit.
  Nicole onlangs geplaatst…Poppen zijn echt heel erg creepy!My Profile

 • Reageren
  Happy Confetti
  11/12/2015

  De kleur komt wel heel goed bij je eigen haar! Mooi. Heb de flip-in haarstukjes al wel vaker voorbij zien komen en deze visdraad variant lijkt me een stuk confortabeler dan clips, maar ik vraag me altijd af of het op deze manier wel goed op z’n plek blijft zitten met zo’n dun draadje..

 • Reageren
  Tamara
  11/12/2015

  Wauwwwww wat supergaaaf! Het staat jevecht obtzettend mooi! Mijn haar is vreselijk uitgevallen na mijn laatste zwangerschap en ik haar er nu nog hele borstels vol uit. Ik heb dus de hoop op lang haar ook maar opgegeven. Dan is dit natuurlijk een super alternatief!
  Tamara onlangs geplaatst…Onzekerheden als je net moeder bent.My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  11/12/2015

  Bonjouuuur! Moest wel even wennen aan jou met lange lokken maar moet toch zeggen dat ik het erg mooi vind. Had verwacht dat je de clip goed zou zien zitten maar hij blendt inderdaad goed met je natuurlijke haar. Leuk voor kerst dit. Ik denk niet dat de clip-ins er zijn in formaatje ‘droge bos stro’, dus bij mij zou dit wel enorm opvallen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Foto-shoplog: beautyshoppen in DortmundMy Profile

 • Reageren
  Ingrid
  11/12/2015

  Leuk dat hele lange haar! Op mijn beeldscherm lijken de kleuren echter niet te matchen, dat is wel jammer.

  • Reageren
   La VieSagista
   11/12/2015

   Gek! Want in het echt zijn de kleuren moeilijk te onderscheiden!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  11/12/2015

  Wat een glamouruitstraling! Ik vind je net zo’n zeemeerminbeauty :). Wat ik me wel afvroeg is of dat visdraadje niet in je hoofdhuid snijdt. Heb je er na een dag dragen last van?
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Mijn metamorfose bij Keune kappersMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   11/12/2015

   Thanks Liset! Ik heb ‘m nog nooit een dag lang in gehad, maar het draadje dat zit niet direct op je hoofdhuid (er zit nog een laagje haar tussen) dus tot dusver heb ik niks gevoeld dat het snijdt in mijn hoofd oid.

 • Reageren
  Rosanne
  11/12/2015

  Wat onwijs tof! Het staat je echt mooi en ziet er heel natuurlijk uit!
  Ik vraag mij wel af of het draadje niet af- of uitzakt na een tijdje? Het is immers maar een dun visdraadje
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness listMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   11/12/2015

   Ik heb nog niet meegemaakt dat hij uitzakt. Het visdraadje is ontzettend sterk. Je kunt hem ook verstellen zodat hij past bij jouw hoofdomtrek.

 • Reageren
  Suzanne
  11/12/2015

  Staat je mooi zeg, en heel naturel. Ik weet niet of ik het zelf zou proberen, omdat ik misschien best veel/dik haar van mezelf heb. Maar ik ben dan ook nog niet zwanger geweest 😉
  Suzanne onlangs geplaatst…Review: L’Oreal Extraordinary OilMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  11/12/2015

  Looking good! Wat een uitvinding inderdaad. Mijn haar is niet echt uitgevallen maar hoe langer het wordt hoe dunner mijn haar lijkt. Dus dit zou een goede oplossing zijn. Ik ga eens even rondneuzen op de site. Ik ben vooral benieuwd naar het draagcomfort met een visdraadje en of het niet na een paar uur weer naar beneden zakt (heb erg glad haar).
  Lifesabout onlangs geplaatst…Drie jaar in voor- en tegenspoed.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  11/12/2015

  Wat een mooi resultaat en dit met synthetisch haar, dit had ik niet verwacht. Categorie Amazing Discovery hoor!

  Ik ga een kijkje nemen in de webshop 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoe vaak doe jij de was?My Profile

 • Reageren
  Jennifer
  11/12/2015

  Flip-in, clip-in.. Ik heb clip-ins die ik wel eens gebruik voor een galafeestje, of als ik een mooie dikke vlecht wil maken. Ook erg mooi altijd!
  Jennifer onlangs geplaatst…2x Babykamer DIYMy Profile

 • Reageren
  Nicky
  11/12/2015

  Staat je goed! Mijn haar is ook te dun voor heel lang haar van mezelf, dat ziet er dan niet mooi uit dus ik heb al vaak nagedacht over zo’n clips maar het telkens niet gedaan. Hoe kies je de kleur, dat lijkt me zo lastig…?
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: lunchen bij PSV & sinterklaasMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  11/12/2015

  Oeh ik ben fan! Ga zeker kijken op de webshop, enige nadeel voor mij is dat ik nogal regelmatig van haarkleur verander…

 • Reageren
  Angela Lodder
  11/12/2015

  Wauw Sanne het staat je prachtig! Lijkt me ideaal zo’n flip-in. Heb nu clip-ins en die bevallen ook goed. Draag ze alleen te weinig, zal ze van het weekend weer eens in doen 😉
  Angela Lodder onlangs geplaatst…Vriendinnen, ondanks dat je elkaar nooit echt gezien hebtMy Profile

 • Reageren
  Barbara M. Hansen
  29/06/2016

  oh my god, so beauty hair, love your video

 • Reageren
  Roberta K. Souther
  02/07/2016

  i also use flip in hair to make my hair more length.It’s quality is so soft and no tangle.

 • Reageren
  Fashion lover
  29/11/2016

  Mooie foto en video over haar extensions! Voor de liefhebbers heb ik nog een leuke kortingscode voor clipin hair. Je kan deze code gebruiken bij het afrekenen bij Sams hair. De code is fashionchickgtstyle1986
  Fashion lover onlangs geplaatst…Tape extensions BalayageMy Profile

 • Reageren
  I-Love-Hair
  25/07/2017

  mooi kapsel.. het staat je echt heel goed. Ik zou je ook adviseren om nog wat verder te kijken voor voordelige extensions en wefts!

 • Reageren
  Chantal Scholten
  08/11/2017

  Wauw dat staat je goed! Veel mensen denken dat synthetisch hair minder mooi is dan human hair maar als je het haar in hebt zie je bijna het verschil niet!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.