Filmpje: What’s in my bag

Schermafbeelding 2014-01-10 om 22.38.11Ik draag altijd een overvolle handtas met me mee, waar van alles en nog wat in zit. Wil je weten wat? Bekijk dan mijn filmpje!
Tip: bekijk in HD bij instellingen.

Je kunt je hier op mijn kanaal abonneren, dat zou ik heel erg leuk vinden!

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Manon
  11/01/2014

  Leuk om te zien wat iemand anders meeneemt, je bent een mooie vrouw trouwens!

 • Reageren
  Margo
  11/01/2014

  Hahaha! Ik haal nog net geen lijken uit m’n tas, supergrappig. En herkenbaar trouwens. Die kilo’s haar ook… ongekend. Hoe groot of klein m’n tas ook is, hij zit ook altijd bomvol. Heb me meteen geabonneerd op je kanaal 🙂

 • Reageren
  Beautydagboek
  12/01/2014

  Heel leuk om te zien! Mooi filmpje heb je gemaakt. Toevallig heb ik vandaag ook een What’s in my bag filmpje op mijn blog staan 🙂

 • Reageren
  Keytothefuture
  12/01/2014

  Heel stom eigenlijk dat het altijd zo leuk is om te zien wat andere meiden meesjouwen.. Leuk filmpje 😀 Je doet het ook heel natuurlijk!

 • Reageren
  Mijn Zalando zomer wishlist | La VieSagista
  26/05/2014

  […] Wie mijn ‘What’s in my bag‘ filmpje gekeken heeft, weet precies hoeveel rommel ik altijd bij me draag. Dat gaat gewoon […]

 • Reageren
  Janneke
  06/10/2014

  Haha, wat grappig. Je hebt ook superveel verzorgingsspul in je tas zitten. Ik loop helaas nog immer met mn mega-eastpak uit de middelbare-schoolperiode rond. Eigenlijk wil ik ook n mooie leren tas, maar die zijn nogal prijzig en mn eastpak is zo gruwelijk praktisch. Ik heb zelf wel eens bij de action een klein etuitje gehaald, daar zitten nu al m’n ‘losse’ basics in zoals standaard elastiekjes, een kammetje, paracetamol, veiligheidsspeldje, zakdoekje etc. Dan blijft dat in ieder geval hygiënisch en zwerft t niet. Als ik eens een andere tas pak, is dat etuitje t enige wat ik over hoef te hevelen 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.