Filmpje: wat het moederschap mij geleerd heeft

moederschap

Hoe zit het met je relatie na het krijgen van een kind, wat vind ik van negatieve reacties over opvoeden, en hoe zie ik het streven naar perfectie in het moederschap? Ik vertel je welke lessen ik tot nu toe geleerd heb van het moederschap!

Bekijk de video in HD!

Ga hier naar mijn Youtube kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  10/05/2015

  Leuk om dit in videovorm te doen, heb aandachtig zitten kijken. Kan me wel wat voorstellen bij die eenzaamheid, juist als je zoals jij veel thuis werkt. Lijkt me heel belangrijk om nog voldoende onder de mensen te komen. Ken een stel dat sinds de komst van hun twee kinderen alleen nog maar voor de kinderen leeft, alsof er niks anders meer is in de wereld. Daar snap ik dan weer weinig van, zou ik mezelf ook voor behoeden.
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…En dan krijg je ineens een tweelingMy Profile

 • Reageren
  clarion
  10/05/2015

  Leuk filmpje! Ik herken me in heel veel dingen vooral de illusie ‘ik ga mijn dingen doen als hij slaapt’. Verder merk ik dat je heel veel geduld kweekt. En dat zal later ook vast nog wel van pas komen;)
  Groetjes van Clarion(met een zoontje van 4 maanden)

 • Reageren
  Dionne
  10/05/2015

  Hoewel ik zelf nog geen moeder ben, vind ik het wel een hele mooie en oprechte video. Je spreekt vanuit je hart. En ja, ik ben er ook van overtuigd dat de relatie tussen je partner veranderd, maar dan moet je altijd aan werken met of zonder kinderen. Net als je vriendinnen, ook hun zijn en blijven altijd of je nu net een vriend hebt of een kind hebt, heel belangrijk!
  Dionne onlangs geplaatst…Ben ik koop verslaafd? | Na 2,5 maand gestopt met mijn NO BUYMy Profile

 • Reageren
  Sabien
  10/05/2015

  Wat een mooie video Sanne! Zelf ben ik nog geen moeder, maar toevallig hebben mijn vriend en ik hier vanochtend over gehad… Ben het helemaal met je eens!! Xx

 • Reageren
  Nesrin
  10/05/2015

  Het stukje over eenzaamheid is zo herkenbaar. Toen ik net moeder was cijferde ik mij totaal weg voor alles en iedereen. Het klopt inderdaad dat je het zelf in de hand hebt alleen ben ik hier veel later achtergekomen.

  Ik zou hier nog heel veel over kunnen vertellen. Moederschap is mooi en moeilijk, uiteindelijk moet je altijd beseffen dat je veel in eigen handen hebt.
  Ik wil meer van dit soort video’s!
  Nesrin onlangs geplaatst…Rituals Mandi Lulur (paleizen in Java en nobele prinsessen, yes I’m that royal)My Profile

 • Reageren
  Manon
  10/05/2015

  Leuke video! Dit geeft zeker veel vertrouwen!

 • Reageren
  Lifesabout
  10/05/2015

  Hier is de relatie ook anders geworden, maar niet slechter. Door wat er allemaal na de bevalling is gebeurd zijn we ook veel hechter geworden. Ik dacht eerder ook dat als Sarah zou slapen, ik dan veel voor elkaar zou krijgen. Maar hoe ouder ze wordt, hoe minder makkelijk dat gaat.
  Een goed idee van jou om wat eerder naar bed te gaan en gewoon samen gezellig kletsen, in plaats van een kind om je heen hebben of allebei voor de televisie zitten. Leuk dat je het in video vorm hebt gedaan!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Bloggen tussen de bomen doorMy Profile

 • Reageren
  Marlinde
  11/05/2015

  Sanne je weet half niet hoe blij ik ben met je filmpjes. Ben momenteel zwanger van de eerste (9 weken pas) en ‘nog maar’ 23 lentes jong. Ik vind het heerlijk om iemand te ‘hebben’ die dezelfde leeftijd deelt en waar ik me in kan vinden.

 • Reageren
  Anneleen
  20/05/2015

  Ik vind, als opvoedster in spé, zo’n eerlijke video’s heel mooi en goed! Ik merk tijdens mijn stage heel hard dat ouders steeds het idee hebben dat ze alles perfect moeten doen. Terwijl dit helemaal niet zo is! Fijn dat je benadrukt dat ouders fouten mogen maken, niemand is perfect…
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.