Filmpje: Unboxing Beautybox Mei 2014

Unboxing beautybox mei 2014

Vorige week werd ik verblijd met de Beautybox, een verrassingsbox gevuld met allerlei mooie beautyproducten. Vandaag heb ik voor jullie een video waarin ik deze unbox en uitgebreid laat zien wat er allemaal in zit.

Bekijk de video in HD bij instellingen (het tandwieltje).

Het concept van de Beautybox is als volgt: voor €14,95 per maand ontvang je elke maand een box thuis gestuurd met minimaal vijf beautyproducten. Je weet nooit van te voren wat er in zit, dus het is elke keer weer een verrassing. Je kunt hier een abonnement afsluiten. De box van mei is nog een paar dagen te bestellen.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal (geheel gratis). Dat kan hier 🙂

Wat denken jullie van de inhoud van de box?

Deze review bevat een of meer producten die door een bedrijf zijn toegestuurd.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  DQ
  05/06/2014

  Ik vind unboxings altijd leuk om te zien! Ik heb zelf een abonnement op de Prettybox (voorheen Glossybox), en vind het elke maand een feestje. X
  DQ onlangs geplaatst…MUA – Bold Blue & Natural DaysMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.