Filmpje: Unboxing Beautybox Januari 2015

Schermafbeelding 2015-01-29 om 17.16.09

Januari loopt bijna ten einde en dat betekent dat jullie van mij nog de unboxing van de Beautybox tegoed hebben. In deze video show ik je de inhoud!

De box is nog te koop zolang de voorraad strekt op de site van Beautybox. Een abonnement kost 14,95 per maand.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Liset
  30/01/2015

  De Greenland lippenbalsem ben ik nu ook aan het testen, maar de geur is inderdaad een beetje apart, haha. De droogshampoo is erg fijn, ik gebruik dat regelmatig. Toni & Guy is meestal goed, dus ik ga er vanuit die prima werkt :).
  Liset onlangs geplaatst…New in | Daniel Wellington horlogesMy Profile

 • Reageren
  Annemijn
  30/01/2015

  Weer een leuke inhoud! Nu heb ik spijt van het opzeggen van mijn abonnement!
  Annemijn onlangs geplaatst…Lovely Links – mijn favoriete blogs #3My Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  30/01/2015

  Leuk om op deze manier nieuwe producten te leren kennen, maar anderzijds geef ik dan liever geld uit aan producten die ik zelf uitgeef. Maar goed, €15 per maand valt best nog mee voor zoveel producten!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Blogdilemma: hoe vaak en wanneer zet je een artikel online?My Profile

 • Reageren
  Milou
  30/01/2015

  Hee… dit is toch een leukere dan de vorige keer! Ik zou zelf geen abo nemen, want dan koop ik liever zelf producten, zeker gezien het feit dat mijn huid verschrikkelijk weinig verdraagt. Zo’n video van jou is dan wel erg leuk! Zo ‘snoep’ ik stiekem toch een beetje mee. 😉 Die droogshampoo lijkt me trouwens wel handig! Maar ik heb dan het idee dat je haar juist vetter wordt, dat is nog mijn logische idee van alles dat je in je haar smeert.
  Milou onlangs geplaatst…Ambitie in een klein hokjeMy Profile

 • Reageren
  Amanda
  30/01/2015

  Ik heb de box ook,maar ik had er twee andere producten in. Een handcrème ipv droogshampoo en een douchegel ipv bodylotion. De lippenbalsem vind ik naar appelcake ruiken haha.
  Amanda onlangs geplaatst…Hulp bij festivalkeuzeMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  01/02/2015

  Best een leuke box! Het verrassingselement vind ik erg leuk, maar toch ook een beetje ‘eng’ omdat het enorm kan tegenvallen… daarom heb ik nooit een abonnement genomen, hoewel het me dus wel leuk lijkt.

 • Reageren
  Kirsten
  02/02/2015

  Ik vind het misschien nog wel leuker om de inhoud op deze manier te bekijken dan dat ik het zelf zou aanschaffen. Bodylotion gebruik ik eigenlijk ook zelden. Jammer eigenlijk omdat daar zo enorm veel varianten van zijn. Maar ik gun mezelf die tijd gewoon niet.
  Kirsten onlangs geplaatst…Week off – Trip BerlijnMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.