Filmpje: Unboxing Beautybox februari 2016

Tijd voor de Beautybox van februari! Deze maand ben ik niet helemaal amused moet ik bekennen. In de video zie je waarom.

Vergeet je de video niet in HD te kijken?

Wat vond jij van de inhoud? Abonneer je op mijn YouTubekanaal om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwste video’s!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  05/03/2016

  Ik snap dat je niet amused bent. Hoeveel kost zo een BeautyBox en krijg je in waarde meer terug? Jammer dat het zo tegenvalt maar ik vond het filmpje wel heel grappig ­čśë
  Nesrin onlangs geplaatst…Kokosmeel-cake met kersen (suikervrij, glutenvrij & low carb)My Profile

 • Reageren
  Sophie
  05/03/2016

  hahahaah i feel you!
  Ik was ook totaal niet amused. volgens mij heb ik een iets andere kleur nagellak dan jij maar in zo’n kleur roze die al drie jaar “hip” is en waar ik ook al 3 jaar nagellak van krijg van beautybox. Altijd hetzelfde. Verder was mijn lipsstick ook een ramp!!! maar een hele andere ramp. Hij was niet bruin maar hoog-glitter-roze. totaal geen dekking verder en die glitters maken velletjes op je lippen.
  Het was ook meteen mijn laatste box. Soms wordt ik echt heel blij van die boxen, maar ik heb nu zo’n enorme productenverzameling en je krijgt vaak dezelfde soort producten (altijd handcreme, altijd nagellak in een niet leuke kleur, altijd iets van anatomicals wat naar cola ruikt).
  Dus bye-bye Beautybox!

 • Reageren
  Moniek
  05/03/2016

  Hoi, ik werd ook niet blij vd box deze maand. Had dezelfde kleuren make up als jij. Ik vond de koraal nagellak wel leuk, maar inderdaad niet vernieuwend. Hopelijk is de box volgende maand beter.

 • Reageren
  Amina
  07/03/2016

  Misschien ligt het aan de video, maar ik vind die bruine lipliner je echt onwijs goed staan!

  Liefs!
  Amina onlangs geplaatst…Etos Blushing Romance Springlook 2016My Profile

 • Reageren
  Tara
  07/03/2016

  Ik vond de box deze maand ook erg tegenvallen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.