Filmpje: unboxing Beautybox april 2015

beautybox Collage

Afgelopen week verblijdde de postbode mij weer met een gloednieuwe Beautybox! Wat is het toch altijd leuk om zo’n cadeautje iedere maand binnen te krijgen. Ben je benieuwd wat erin zit? Kijk dan snel mee!

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Voor meer info of het bestellen van de Beautybox kun je hun website bezoeken.

Ga naar mijn Youtube kanaal om je abonneren als je dat leuk vindt.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  24/04/2015

  Leuk filmpje en goede inhoud van de box. Lekker toepasselijk, een oranje nagellakje voor a.s. maandag. Niet het meest sexy product, maar ben toch wel heel nieuwsgierig naar de lotion van Rexona. Gebruik zelf iets van Odorex tegen overmatig transpireren en dat werkt echt top. Is alleen funest voor je huid door de enorme hoeveelheid alcohol.
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Review: Shiseido Expert Sun Aging Protection WetForceMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  24/04/2015

  Wat een leuke spulletjes! Ik kende dat nog helemaal niet zo’n beautybox! Wat ontzettend balen van je laptop! Doet hij het inmiddels weer?
  Tamara onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 34!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  24/04/2015

  Balen dat je laptop zo goed als dood is.
  Ik heb ooit een keer appelsap over mijn MacBook gegooid. Apple over Apple 😉

  Aardige inhoud, ik ben benieuwd naar de look met Golden Rose en of de Rexona deodorant goed werkt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Verlies van een baby – Elin* heaven couldn’t wait for youMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  24/04/2015

  Ik vond hem tegenvallen dit keer. Veel producten die er al eerder in hebben gezeten.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat kun je doen tijdens een off-day?My Profile

 • Reageren
  Marije
  24/04/2015

  Ohh, ik kan echt niet zonder deze deo van Rexona. Ik heb alle varianten al gebruikt, behalve deze paarse. Erg blij dat hij er dus deze maand in zit! Het bedrag voor de deo is even pittig, maar echt, ik vind geen enkele andere deodorant meer goed genoeg, haha.

 • Reageren
  martina
  25/04/2015

  wat ontzettend balen van je laptop!
  Ik heb de beautybox lang geleden opgezegd en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb. Er zit zeker altijd wel wat leuks en bruikbaars in maar ik koop toch liever iets wat ik zelf leuk vind, zoals iets moois van mac. moet wel zeggen dat ik het leuk blijf vinden om te zien wat er in de box zit en ik ben benieuwd naar een look met de oogschaduw!
  martina onlangs geplaatst…25 April 2015 – Outfit 29 weken zwangerMy Profile

 • Reageren
  Britt
  25/04/2015

  Balen van je laptop! Bij mij was er water ingelopen via de onderkant/achterkant. Toen deed hij het ook niet meer, kosten om en nabij 600,- !!!!!!!! Maar: dit werd bij mij vergoed door de inboedelverzekering! Ik zou dit dus zeker even checken, scheelt een hoop geld (en hopelijk zijn je bestanden niet aangetast). 🙂 🙂

 • Reageren
  Diantha
  27/04/2015

  Oh neeee! Wat erg van je MacBook!! Kan je het misschien claimen op je inboedelverzekering? Mijn vriend had een tijdje terug z’n telefoon verzopen en hij kreeg geld voor een nieuwe! Moesten ‘m wel opsturen.

  Wat bagger dat je onder de aften zit! Heb ze ook regelmatig en met eentje ben ik nog wel gezellig maar als m’n hele mond vol zit kan ik echt wel janken. Strontchagrijnig word je er van! Verder leuk filmpje, alleen die doos en de inhoud spreekt me niet echt aan.. Haha! Liefs
  Diantha onlangs geplaatst…Biologische gezichtsverzorging van AmanpranaMy Profile

 • Reageren
  Carmen
  28/04/2015

  Ik heb me direct aangemeld voor de Beatybox. Super leuk houd ik van!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.