Filmpje: Shoplog Primark mei 2014

Schermafbeelding 2014-05-31 om 22.52.34

Vorige week was ik bij de Primark in Zaandam waar ik wat leuke items scoorde. Ik heb kleding, sieraden en schoenen gekocht en ik laat het graag aan jullie zien in een shoplog!

Vergeet ‘m niet in HD te zetten.

Je kunt je hier abonneren op mijn YouTube kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Marieke Droog
  01/06/2014

  Ik vind die tas erg leuk! Had niet verwacht dat het van de primark was, toen ik de foto zag op instagram!

 • Reageren
  Janneke
  01/06/2014

  Primark vind ik altijd lastig hoor….Vooral na die hele kwestie van de arbeidsomstandigheden. Ik vind ’t toch wel een prettig idee als ik weet dat iemand anders ook een eerlijke prijs gekregen heeft voor z’n werk. Maarja, ‘dure’ merken schijnen ook niet echt beter zijn dus dat is een soort van dweilen met de kraan open.
  Helaas ben ik daarnaast ook een enorme tut wat stoffen betreft. Als kleuter weigerde ik zelfs spijkerbroeken te dragen omdat de stof te ruw was 😛 Gelukkig ben ik daar overheen gegroeid. Maar ik ben nog steeds dol op stoffen als linnen, leer en zijde. Duur helaas 🙁 Maar dan draag ik zo’n stuk rustig 5-8 jaar door. Dat vinden mensen nog wel eens raar. Hoe lang doe jij gemiddeld met een kledingstuk?

  • Reageren
   La VieSagista
   02/06/2014

   Ja, je hebt gelijk, ik vind het ook geen fijn idee dat er mensen zijn die zeer weinig betaald krijgen voor het maken van kleding. Ik weet niet precies hoe dat bij Primark zit. Ik koop er af en toe kleding. Ik doe ook niet heel lang met kleding, ben er gauw op uitgekeken. En helemaal nu met de zwangerschap koop ik dingen die ik straks toch niet meer aankan. Dan is het zonde om er heel veel geld aan uit te geven.

 • Reageren
  Floor | www.jadepillar.com
  01/06/2014

  Hey! 55 euro voor die hele tas met spullen, het blijft bizar. Die knuckle rings vind ik erg leuk. Ze zitten inderdaad niet super lekker – die van mij glijden de hele tijd af – maar zijn wel heel tof.
  x
  Floor | http://www.jadepillar.com onlangs geplaatst…FASHION SCHOOL | FIND YOUR [ARTY] LOOKMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  01/06/2014

  die ring met steentjes heb ik ook! en die andere ringen zijn ook erg leuk!

 • Reageren
  Beautydagboek
  01/06/2014

  De knuckleringen heb ik ook, ze zijn zo leuk! Zelf gebruik ik ze als gewone ringen, heb een grote maat gekocht :). Tijdens mijn zwangerschap kocht ik ook vaak ‘gewone’ kleding maar dan een maatje groter, zo heb je veel meer keus!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Ebay vondsten | Fashion editionMy Profile

 • Reageren
  laetitia
  04/06/2014

  Welke lippenstift heb je hier op? Erg mooi staat deze kleur bij je! Ik ben ook al een tijdje op zoek naar zo’n kleur. En ik ga natuurlijk ook wel eens naar de primark. Alleen jammer dat hij niet wat dichter bij Heerenveen zit.

  • Reageren
   La VieSagista
   04/06/2014

   Ik draag hier de Pure Shine lipstick in de kleur Coral van Hema!

 • Reageren
  The Berbs
  06/06/2014

  Leuke items! Hoe ver ben je inmiddels in je zwangerschap?
  The Berbs onlangs geplaatst…Het Calorieën HandboekMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.