Filmpje: shoplog nieuwste collectie Catrice

cover shoplog

Het is tijd voor een videodriedaagse! Drie dagen lang zal er elke dag een video verschijnen op mijn blog. We beginnen meteen goed, want ik heb gisteren een heleboel leuke producten uit de allernieuwste collectie (lees: assortimentsuitbreiding) van Catrice geshopt. Kijk je gezellig mee?

Klik hier om naar mijn Youtube kanaal te gaan en je gratis te abonneren!

Van welk product zouden jullie als eerste een review willen zien?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Kirsten
  12/09/2014

  Ik ben heel benieuwd naar het sponsje en het ogenschaduw palette! Het liefst haal ik alles gelijk in huis na dit filmpje, maar ik wacht rustig jouw reviews af. 🙂

 • Reageren
  Martje
  12/09/2014

  Leuk filmpje! Ik volg je sinds je interview met Kelly en je hebt echt een mooie blog, ben er maar trots op!
  Liefs, Martje
  http://www.martjeboselie.com

 • Reageren
  Michelle
  12/09/2014

  Leuke video! Ik ben heel erg benieuwd naar de rode en paarse lippenstift en het oogschaduw palette!

 • Reageren
  Eline
  12/09/2014

  Hee Sanne!
  Je zegt hier iets over het palette van een tijdje geleden, een ‘All about nude’. Nu heb ik als nitwit vorige week de ‘Absolute nude’ gekocht van Catrice, is dat dezelfde denk je? Want hij ziet er (voor zover ik kan zien) wel anders uit dan in deze review: https://www.laviesanne.nl/review-catrice-bright-eyeshadow-palette/
  Kijk ik nou verkeerd of is dit dan toch eentje van de nieuwe serie? Anders heb ik dus een miskoop gedaan…
  Oh enne, als je die palette van jou gaat reviewen, kan je dan ook tips geven voor de beginnende oogschaduwgebruikers onder ons? 🙂
  Liefs!
  Eline onlangs geplaatst…Snelle aardappelsalade met zalmMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   12/09/2014

   Hoi Eline, sorry ik zeg het verkeerd in de video het is inderdaad het palette Absolute Nude waar jij het over hebt dat ik geweldig vind! Het bright palette vind ik alleen niks. Ik zal zeker een video opnemen met daarin wat basistips, goed idee!
   La VieSagista onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 • Reageren
  Kiki
  12/09/2014

  Ik vind je filmpjes altijd zo leuk! Ik ben ontzettend benieuwd naar de collectie van catrice en zou van alles wel een review willen zien! Het meest benieuwd ben ik naar de lipsticks. Ook leuk trouwens dat je ons op de hoogte houdt van je zwangerschap e.d.!

 • Reageren
  Zara
  12/09/2014

  Omg dat palette en de lipsticks <3

 • Reageren
  Jill
  13/09/2014

  Oh mijn god, dat oogpotlood is echt perfect voor de aankomende feestdagen! Die ga ik sowieso van de week even inslaan. Ben erg benieuwd naar je review, nog het meest naar die van het make-up sponsje! Ben benieuwd of hij de beautyblender gaat verslaan (of in ieder geval in de richting komt van)
  Jill onlangs geplaatst…Fit on Friday – Krachttraining boven cardioMy Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  14/09/2014

  Oh wat heeft Catrice fijne producten in hun assortiment opgenomen! De lipsticks zien er waanzinnig uit, had ik dat maar geweten voordat ik mijn dure MAC lipstick kocht, haha. Ik ben ook erg benieuwd naar de twee mono-oogschaduws.
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion Inspiratie | MariannanMy Profile

 • Reageren
  Catrice Ultimate Stay Lipsticks | La VieSagista
  17/09/2014

  […] mijn shoplog van afgelopen weekend hebben jullie al kunnen zien welke producten ik allemaal heb aangeschaft van […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.