Filmpje: Shoplog Londen Februari 2015

Schermafbeelding 2015-02-22 om 15.28.35

Toen mijn vriend en ik besloten hadden om vier dagen naar Londen te gaan maakte mijn beautyhart direct een sprongetje. Londen is namelijk een van de beste steden om make-up te shoppen. Denk aan grote warenhuizen zoals Harrods en Selfridges maar ook goedkopere winkels zoals Boots en Superdrug. In deze video zie je wat ik allemaal gekocht heb!

Bekijk je de video in HD?

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal voor nóg meer video’s!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Ltbam
  23/02/2015

  Leuke spulletjes zeg! Jammer van de te donke foundation. Maar misschien wel goed genoeg voor de zomer. Ben ook heel benieuwd naar de comcealer van collection. Maar ik heb ook last van fijne lijntjes. Dus wellicht doet hij bij mij dan ook niks extra’s.

 • Reageren
  Laura
  23/02/2015

  Heerlijk altijd, zo’n buitenlandse stoplog video! Mooie dingen heb je gescoord, ik zou alleen al naar Londen willen voor de leuke beautymerken!

 • Reageren
  Milou
  23/02/2015

  Hé, daar zat ik op te wachten! De superstay 24 van Maybelline lijkt mij heel erg fijn juist. Jammer dat je hem te donker hebt gekocht! Ben je wel te spreken over de vloeibaarheid (of hoe noem je dat)?
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.