Filmpje: shoplog KIKO en Kruidvat 1+1 actie

Shoplog kruidvat cover

De waanzinnige actie van Kruidvat waarbij er 1+1 gratis op alle make-up geldt kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten. Ik shopte er op los en laat in deze video zien wat ik allemaal gekocht heb. Ook wipte ik nog even bij de KIKO binnen, waar ik een paar producten meenam.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal om helemaal up-to-date te blijven van de laatste video’s!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Martina
  26/07/2015

  Leuk om te zien wat jij allemaal bij het Kruidvat hebt gekocht tijdens deze actie! Zelf heb ik ook al het een en ander gekocht aan back-ups, maar ik bedacht me net dat ik ben vergeten om een back-up te kopen van mijn favoriete wenkbrauw setje van Catrice! Even kijken of het me vanmiddag nog gaat lukken om deze op de kop te tikken.
  Martina onlangs geplaatst…23 juli 2015 – Diary – Ziekenhuisopname, bevallen en knuffelen!My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  26/07/2015

  Ik stond ook voor het schap gister….maar wist echt niet wat ik moest halen haha. Misschien maar beter ook, ik heb zoveel liggen. Leuke spullen! Ben benieuwd naar je ervaringen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Sticky sweet chickenMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  26/07/2015

  Wat een mooie aankopen! Ik vind die mascara’s ook erg fijn!
  Dionne onlangs geplaatst…Limited Edition Beachbag van Jean Paul Gaultier voor STOP AIDS NOW!My Profile

 • Reageren
  Bregje
  26/07/2015

  Dankzij jouw tip de mascara gekocht: geweldig!! Thanks! Ook nog foundation van NYC, oogschaduw van essence, twee oogpotloodjes en een concealer van essence. Ben voornemens om wat meer aandacht aan mijn make up te bestedem, dus dit is een goede start!!
  Bregje onlangs geplaatst…Boergondische vakantie #2My Profile

 • Reageren
  Denise
  26/07/2015

  De nagellakjes van Kiko zijn ook superfijn!!
  Ga morgen meteen naar de kruidvat als de actie nog geldt?

 • Reageren
  Maria
  27/07/2015

  Hoi Sanne!! Leuk om te zien! Kende KiKo nog niet! Ik vroeg me af hoe jij je wenkbrauwen zo mooi doet

 • Reageren
  Bertine
  30/07/2015

  wat een geweldige shoplog! je hebt veel leuks gekocht. Die gel potloden van essence ken ik nog niet, maar zien er wel goed uit. gisteren ben ik nog in amsterdam geweest. ik liep door het station, rondkijkend of ik de KIKO kon zien, maar helaas… dan had ik echt moeten gaan zoeken! heb spijt dat ik dat niet heb gedaan, nu ik zie hoe goedkoop die oogschaduws waren!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.