Filmpje: shoplog H&M, Vila, Only

Schermafbeelding 2015-04-18 om 19.19.36

Tijdens de Glamourdag enige tijd geleden kon je in veel winkels met 20% korting shoppen. Toen begon het bij mij te kriebelen om weer eens wat kleding te kopen. In deze video laat ik mijn gekochte spulletjes zien.

Welk item vinden jullie het leukst? Ken je mijn Youtube kanaal al?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  19/04/2015

  Je hebt lekker geshopt! De super low super skinny modellen zijn fijn hè? Ik draag alleen maar dat model van H&M, zitten heerlijk. Je blazer is ook mooi zeg, mooi model! En wat hoor ik nu, geen twee keer hetzelfde aan in je video’s? 😉 Goed excuus om veel te shoppen, haha! Fijne zondag Sanne!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Face of the day | What are you waiting for?My Profile

 • Reageren
  Kim | KimterStege.nl
  19/04/2015

  Heerlijke shoplog! Dat lange vest, echt heerlijk 😀
  Kim | KimterStege.nl onlangs geplaatst…Beginnen met bloggen: welk blogplatform moet je kiezen?My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  19/04/2015

  Heerlijk he, als je na een tijdje weer nieuwe kleding in je kast kan hangen! Ik zou willen dat ik jouw figuurtje had, dan had ik denk ik elke dag geshopt
  Kirsten onlangs geplaatst…VIDEO – ROOM TOURMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  19/04/2015

  Leuke spulletjes, Sanne! Die jeansbroeken lijken me heel fijn! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto #3My Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  19/04/2015

  Hele leuke items heb je gekocht, ik zou ze ook zo dragen! Vooral die donkere jeans met die subtiele gescheurde stukjes vind ik heel erg leuk! En het houthakkershemdje en de blazer! Alles eigenlijk haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Gaan echt alle mannen vreemd?!My Profile

 • Reageren
  Dionne
  19/04/2015

  Wat een leuke items! Ik vind je zwarte-gouden statement ketting erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Armcandy | Bohemian wrap braceletMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  19/04/2015

  De broeken van de H&M zijn heel fijn! En die houthakkersblouse…onwijs leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zomerse pastasalade met peppersweets en geitenkaas.My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.