Filmpje: shoplog Action Januari 2015

Shoplog Action

Aangezien ik vlak naast een Action woon, is het voor mij heeeeel verleidelijk om er eens in de week binnen te lopen. Vaak kan ik me dan wel beheersen, maar deze keer kwam ik zoveel leuke spulletjes tegen dat ik toch flink heb ingeslagen. Kijk mee naar wat ik gekocht heb.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Abonneer je hier op mijn kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  10/01/2015

  Oh Action <3 ik hou van je! Haha. Ik ben echt een Action-fanaat dus heel blij met dit soort filmpjes. Niet in alle Action filialen hebben ze hetzelfde namelijk. & wat zie je er mooi uit!

 • Reageren
  Kelly Caresse
  10/01/2015

  Ik ben ook zo dol op de Action! Ik woon er op 12 min rijden vandaan en als ik er kom neem ik standaard veel mee. Die glazen kommen zijn mooi!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…10 bekentenissen over What’s appMy Profile

 • Reageren
  Liset
  10/01/2015

  De Action is altijd zo leuk om rond te snuffelen! Ik vind de melkopschuimer echt geniaal, die dingen zijn altijd zo duur, dus dit is een mooie budgetoplossing. De kommen vind ik ook erg mooi, daar ga ik zelf even naar kijken :).
  Liset onlangs geplaatst…Video | Mega kinderkledingshoplog Zara & PrimarkMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  10/01/2015

  Oh wat leuk dat je er zo dichtbij woont. Ik zou er echt bijna elke dag te vinden zijn denk ik. Zeker als ik mijn eigen huisje zou hebben. Ik ben benieuwd hoe lang de sloffen het houden! Ik verslijt ze namelijk ook erg snel dus een goedkoop alternatief is wel fijn!
  Kirsten onlangs geplaatst…Wat mannen gewoon niet (willen) zienMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  10/01/2015

  Ik ben heel benieuwd naar je shapewear legging!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Black Polka DotsMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  10/01/2015

  Ik hou van Action shoplogs! Wat leuk dat je er vlak naast woont, ik ben jaloers! Elke keer als ik nu ga kom ik met een hele mand vol spullen thuis, haha! Voor dingen zoals maandverband enzo is de Action ook echt ideaal eigenlijk he, zo goedkoop! Hele leuke video!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Van 10 tot 1 tagMy Profile

 • Reageren
  José @ ENJOY! The Good Life
  10/01/2015

  Ik kom niet zo vaak bij de Action. Niet omdat ik de Action niet leuk vind maar uit pure zelfbescherming want ik sleep meestal de halve winkel leeg. Er is altijd wel iets te vinden dat ‘handig’ en goedkoop is. Leuke spulletjes heb je er gekocht 🙂
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…WEEKENDTIPS #2/2015My Profile

 • Reageren
  eline
  10/01/2015

  Hee, wat leuk, dat is ‘mijn’ standaard douchespul van Dove! Alleen heb jij daar de groene variant voor zover ik het kan zien. Ik gebruik altijd de blauwe, die vind ik wat lekkerder ruiken. Maar ik ben benieuwd naar wat je van het product op zich vindt!

 • Reageren
  michelle
  10/01/2015

  Die sloffen!! Super fijn zien die eruit. En je herinnert me eraan dat ik sinds de verhuizing mijn salade schaal al kwijt ben en nog steeds een nieuwe moet kopen… Toch maar eens naar de action binnenkort!

 • Reageren
  Milou
  10/01/2015

  Ik zie soms door de bomen het bos niet meer, bij action. Zulke filmpjes zijn dan super handig! Je ziet er erg mooi uit zeg, heel gezond!
  Milou onlangs geplaatst…Nous sommes CharlieMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  10/01/2015

  Oh je pantoffels zien er zo lekker warm uit! Geniet er van Sanne! Ik vind die theebordjes zo schattig, daar ga ik zeker een keer voor kijken!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  10/01/2015

  Wat heb je een hoop leuke spulletjes gekocht! En die geluidjes van James op de achtergrond zijn super lief hihi 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…Update winactieMy Profile

 • Reageren
  Inez
  10/01/2015

  Leuke shoplog! Ik stond laatst ook vol verbazing te kijken naar de melkopschuimers bij de Action want ik had die daar ook niet verwacht maar ik denk dat het iets te maken heeft met de spelfout: cappuchino ipv cappuccino.

 • Reageren
  Diede
  10/01/2015

  Stoer dat je zo open bent over je bevalling en de producten die jou helpen om te herstellen. Verder vind ik de Action echt een fijne winkel, ze hebben er zo veel voor weinig geld, ideaal!

 • Reageren
  silvana
  11/01/2015

  Leuke shoplog!

  Heel erg leuk om te zien dat je ook helemaal in je nopjes bent met al je nieuwe spullen…. Heerlijk gevoel is dat he?
  Ik moest wel even lachen om je shape legging…. Maar even serieus… Jij hoeft toch niet onzeker te zijn over je figuur? Je ziet er supergoed uit hoor…. Ik kan me wel voorstellen dat jij zelf nog niet helemaal blij bent als je nog niet hetzelfde weegt en hetzelfde eruit ziet als voor je bevalling maar niet te streng zijn voor jezelf hoor…
  Ik bedoel je ziet er mooi slank, verzorgd en happy uit!

  Liefs X

 • Reageren
  Maartje
  12/01/2015

  Ik ben benieuwd hoe die melkopschuimer werkt. Wil je een keer latte ‘receptjes’ delen met die melkopschuimer?

 • Reageren
  Rachel
  12/01/2015

  je hebt hele fijne items geshopt!

 • Reageren
  P
  13/01/2015

  met die ‘melkopschuimer’ maak je toch filterkoffie? Je doet het poeder in het bakje, en dan laat je het trekken, als je dan die stamper naar beneden drukt dan is je koffie gefilterd.. toch??? Of kun je het voor beide doeleinden gebruiken.. (this is all very confusing haha)

 • Reageren
  Vanessa
  22/01/2015

  Hoi,

  Ik heb misschien een beetje een brutale vraag maar ik zou graag willen weten welke lipgloss/lippenstift je op je lippen hebt? Ik vind m erg mooi. Ik hoop iets van je te horen.

  Groetjes Vanessa

  • Reageren
   La VieSagista
   22/01/2015

   Hi Vanessa, dat is zeker geen brutale vraag! Ik beantwoord hem graag. Het is de Catrice Pure Shine Colour Lipbalm in de kleur Don’t Think Just Pink. Groetjes, Sanne

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.